نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا

یکی از مهم‌ترین مدارکی که برای دریافت ویزای کار کانادا و اقامت در این کشور در طرح سرمایه گذاری استارتاپی باید ارائه دهید، نامه حمایتی است. این نامه حمایتی را سازمان‌های خاصی که تمایل به سرمایه گذاری در استارتاپ شما دارند، باید ارسال کنند. برای دریافت نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا، متقاضی باید درخواست خود را با طرح تجاری و مدارک خاصی برای سازمان مدنظر خود (مورد تایید اداره مهاجرت) ارسال کند.

در صورت پذیرش طرح، نامه‌ای برای متقاضی ارسال خواهد شد که Letter of support نام دارد. اما سوال اینجاست که برای دریافت نامه حمایتی، چه فرم یا نامه درخواستی باید بنویسیم؟ برای چه سازمانی ارسال کنیم؟ چه مدارکی باید همراه درخواست ارسال کنیم؟ برای جواب به این سوالات پیشنهاد می‌کنیم که این مطلب از مجله مهاجرتی هلدینگ رسام را مطالعه کنید. هلدینگ مهاجرتی رسام با سال‌ها تجربه در زمینه مهاجرت، شما را در نوشتن، ارسال و دریافت بهترین نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا همراهی خواهد کرد.

نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا چیست؟
نام و نام خانوادگی *
این فیلد را پر کنید
شماره موبایل *
این فیلد را پر کنید
  1. هلدینگ رسام
  2. وبلاگ
  3. نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا

Letter Of Support  چیست؟ حمایت از طرح تجاری توسط سازمانی معتبر

برای تایید و ثبت شرکت در کانادا به صورت استارتاپی باید از نامه حمایت از یکی از 3 ارگان مشخص شده این کشور را دریافت کنید. این 3 ارگان عبارتند از:

  • انکوباتورها (incubators)
  • صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر (venture capital funds)
  • گروه سرمایه گذار فرشته (angel investor groups)

این ارگان‌ها با توجه به نوع طرح تجاری امکانات، منابع اولیه، مالی و آموزشی را در اختیار استارتاپ‌ها قرار می‌دهند. در صورتی که بیزینس پلن ارائه شده توسط یکی از این سازمان‌ها تایید شود، نامه‌ای تحت عنوان نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا (Letter of support) برای متقاضی ارسال خواهند کرد. توجه داشته باشید که حداکثر 5 کارآفرین تحت یک تعهد یکسان می‌توانند درخواست حمایت دهند. سازمان تعیین شده باید نامه هر کدام از این کارآفرین‌ها را در صورت پذیرش ارائه دهد.

در این نامه حمایتی که تاریخ اعتبار 6 ماهه دارد، اطلاعات نهادی که طرح را پذیرفته همراه با مشخصات متقاضی نوشته شده است. متقاضیان تاسیس استارتاپ باید این نامه حمایتی را همراه با مدارک مشخص شده، برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا به اداره مهاجرت ارائه دهند.

چه کسی باید نامه درخواست حمایت را برای سازمان‌های تعیین شده بنویسد؟

معمولا درخواست حمایت را باید شخصی که پروژه را مدیریت می‌کند بنویسد. این شخص ممکن است مدیر پروژه یا کارشناس طرح یا مالک اصلی استارتاپ باشد. اما مهم است که شخص نویسنده درخواست، تسلط کافی بر طرح داشته باشد. این تسلط از جهات زیر مهم است:

  • بااهمیت جلوه دادن طرح به سازمان‌های حمایت کننده
  • توانایی شخص در متقاعد کردن سرمایه‌گذاران در سرمایه گذاری
  • پاسخ کامل و واضح به سوالات مطرح شده از طرف سازمان‌ها (در مواردی از متقاضی خواسته می‌شود که اهداف، نتایج و تفاوتی که راه اندازی این طرح در جامعه ایجاد می‌کند را ارائه و توضیح دهد.)

همچنین در نظر داشته باشید که نویسنده درخواست باید از احترام و شرایط کافی برای مهاجرت به کانادا برخوردار باشد. به همین دلیل مهم است که نویسنده‌ای را انتخاب کنید که در جامعه مورد احترام و تاثیرگذار باشد. زیرا حمایت این سازمان‌های خاص در کانادا می‌تواند اعتبار پروژه را افزایش دهد و شانس تامین بودجه را افزایش دهد.

آیا با دریافت نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا دیگر نیازی به ویزا ندارید؟

برخی افراد تصور می‌کنند که اگر طرح تجاری استارتاپ آن‌ها بتواند نامه حمایتی دریافت کند، دیگر نیازی به ویزای سرمایه گذاری در کانادا یا ویزای اقامتی ندارند. این تصور کاملا اشتباه است و باید بگوییم که دریافت ویزا و نامه حمایتی به هم مرتبط هستند اما تاثیر مثبت بر هم ندارند. به عنوان مثال دریافت نامه حمایتی منجر به دریافت ویزای اقامتی به صورت 100درصد نمی‌شود. زیرا هر کدام از این دو مدارک و شرایط خاص خود را نیاز دارند.

در مواردی امکان دارد که طرح شما توسط سازمان‌های مربوطه تایید و حمایت شوند. اما به دلایل امنیتی یا نقص مدارک، ویزای استارتاپ برای شما صادر نشود.

دریافت نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا چگونه است؟

چارچوب نوشتن درخواست حمایت مالی از سازمان‌های مورد تایید کانادا 

معمولا برای نوشتن نامه درخواست حمایت از چارچوب مشکل، راه‌حل و تاثیر استفاده می‌شود. به این صورت که ابتدا مشکلی که در راه‌اندازی پروژه وجود دارد را معرفی خواهید کرد. سپس راه‌حل پیشنهادی را شرح می‌دهید و در آخر از تاثیر مورد انتظار این پروژه در کانادا صحبت خواهید کرد. استفاده از این چارچوب به صورت واضح مشکل و درخواستی که دارید را مشخص خواهد کرد.

البته دو نمونه چارچوب دیگر وجود دارد که به آن‌ها ارتباط شخصی و مبتنی بر شواهد می‌گویند. در  چارچوب ارتباط شخصی نویسنده درخواست، به ارتباط بین خود و پروژه یا سازمان تاکید دارد. این نوع چارچوب زمانی موثر است که متقاضی با پروژه ارائه شده رابطه شخصی و مالکیتی داشته باشد. اما در چارچوب مبتنی بر شواهد، نویسنده بر ارائه شواهد و مدارک برای پشتیبانی از اهداف پروژه و نتایج آن در کانادا تاکید دارد. این چارچوب باید شامل آمار باشد تا درک و مفهوم بهتری را به نمایش بگذارد.

طول نامه درخواست حمایت ویزای استارتاپ کانادا چقدر باید باشد؟

قوانین سختگیرانه‌ای بابت طول نامه وجود ندارد. اما بهتر است که طول نامه بین 1 تا 2 صفحه باشد و متن آن کاملا دقیق و مختصر نوشته شود. زیرا نامه‌های طولانی طاقت فرسا و نامه‌های کوتاه دارای نقص اطلاعات هستند. همچنین ممکن است نامه‌های کوتاه جزئیات کافی برای متقاعد کردن سازمان در تامین هزینه را ارائه ندهند.

تفاوت گواهی تعهد و نامه حمایتی؛ آیا نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا همان گواهی تعهد است؟

در حالت کلی سازمان‌های عضو انکوباتور، گروه حمایتی فرشته یا صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر یک نامه حمایتی و یک گواهی تعهد برای استارتاپ‌ها ارائه می‌دهند. تفاوت این دو نامه در این است که گواهی تعهد برای تیم کارافریتی (حداکثر 5 نفر) ارسال خواهد شد. اما نامه پشتیبان برای هر یک از اعضای تیم ارائه می‌شود.

همچنین در گواهی تعهد کسب و کار اطلاعات زیر موجود است:

  • اطلاعات نهاد تعیین شده
  • مشخصات کامل درخواست کننده
  • نام و اطلاعات شناسایی اعضای تیم کارآفرین
  • طرح تجاری کسب و کار
  • ساختار تجارت
  • اطلاعات کلی
  • مجوز کار برای متقاضی‌های ضروری

لازم به ذکر است که نهاد حمایتی Letter of support را برای متقاضی و اداره مهاجرت به کانادا ارسال خواهد کرد. در حالی که گواهی تعهد مستقیم برای IRCC (اراده پناهندگان  مهاجرت و شهروندی کانادا) ارسال می‌شود. گواهی تعهد به مدت 6 ماه اعتبار دارد و در این مدت متقاضی باید برای اقامت دائم و اجازه کار (در صورت لزوم) درخواست دهد.

شرایط گرفتن نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا چیست؟

شرکت‌ها و سازمان‌های مختلفی در 3 ارگان حمایتی عضو بوده که باید از طرح‌های اقتصادی نوپای کانادا حمایت کنند. به همین دلیل قوانین، شرایط و درخواست‌های هر کدام از این سازمان‌ها متفاوت است. به عنوان مثال برخی از این سازمان‌ها علاوه بر مطالعه و بررسی کامل بیزینس پلن، از متقاضی درخواست می‌کنند که شخصا مفهوم کسب و کاری که می‌خواهد راه‌اندازی کند را توضیح دهد.

برای اطلاع از شرایط گرفتن نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا باید به وبسایت سازمان‌ها یا شرکت‌ها تعیین شده مراجعه کند. این گونه سازمان‌ها اطلاعات درخواستی و شرایط مورد قبول خود را به تفصیل توضیح داده‌اند. در صورت داشتن شرایط لازم برای همکاری با این سازمان‌ها، درخواست خود را ارسال کنید. اگر طرح شما پذیرش شد و مدارک کامل بود، Letter of support برای شما ارسال خواهد شد. این نامه حمایتی را باید با سایر مدارک خود برای اخذ ویزای کار کانادا و تاسیس استارتاپ ارائه دهید. البته سازمان تعیین شده، نامه حمایتی را برای اداره مهاجرت نیز ارسال خواهد کرد.

مراحل دریافت نامه حمایتی برای استارتاپ کانادا

مراحل خاصی برای دریافت نامه حمایتی وجود ندارد. کافی است با سازمان مد نظر و مورد تایید ارتباط برقرار کنید. سپس ایده و طرح تجاری خود را برای آن‌ها ارسال کنید یا شخصا آن را ارائه دهید. در زمان ارائه باید سعی کنید نظر سرمایه گذاران را برای سرمایه گذاری در طرح خود جلب کنید. سپس مدتی صبر کنید تا نامه تایید و حمایت برای شما ارسال شود. در صورت تایید، نامه حمایت برای شما و اعضای تیم‌تان و تعهد نامه برای اداره مهاجرت ارسال خواهد شد.

برای دریافت نامه حمایتی استارتاپ کانادا چه مدارکی لازم است؟

مدارک مورد نیاز برای دریافت نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا

مدارک مورد نیاز برای دریافت نامه حمایتی از طرف سازمان‌های تعیین شده، درست مانند شرایط دریافت آن‌ها، متفاوت است. زیرا ممکن است هر سازمان و شرکت مدارک خاصی را از متقاضی دریافت کنند. اما در حالت کلی مدارک عمومی و رایج برای دریافت نامه حمایت ویزای استارتاپ کانادا عبارتند از:

مدارک شخصی فرد یا افراد مدارک کاری و شرکتی
کپی پاسپورت تاریخ‌دار مدارک رسمی سهام شرکت
خلاصه سوابق کاری صورت حساب‌های مالی شرکت
نمره آزمون آیلتس مدارک مربوط به مشارکت
صورت حساب‌های مالی شخصی مدارک مربوط به توافق سهامداران

پس از بررسی این مدارک امکان دارد که شرکت حمایت کننده مدارک خاصی را برای بررسی صلاحیت درخواست کند. این مدارک عبارتند از:

  • مدارک مربوط به مشتریان و تامین کنندگان
  • مدارک تامین مالی شرکتی
  • مدارک کنترل مالکیت معنوی شرکت
  • قراردادهای مالی

این مدارک ممکن است در مرحله آخر از متقاضی درخواست شوند.

سرمایه‌گذارهای صادرکننده Letter of support در کانادا

تعداد زیادی شرکت، سازمان و موسسه در کانادا تحت 3 ارگان انکوباتورها، صندوق سرمایه گذاران خطر پذیر و سرمایه گذاران فرشته کانادا قرار دارند. در اغلب موارد این سازمان‌ها جزو ارگان‌های آموزشی مانند دانشگاه‌ها، موسسات آموزشی- تحقیقاتی و سرمایه‌گذاری به شمار می‌روند. در ادامه با چند نمونه از آن‌ها آشنا خواهیم شد.

انکوباتورها سرمایه گذاران فرشته کانادا سرمایه گذاران خطرپذیر
Alacrity Foundation Canadian International Angel Investors 7 Gate Ventures
VIATEC York Angel Investors Inc BDC Venture Capital
Innovate Calgary Golden Triangle Angel Network Extreme Venture Partners LLP
Alberta IoT Association Oak Mason Investments Inc .iNovia Capital Inc
Altitude Accelerator Golden Triangle Angel Network Arete Pacific Tech Ventures (VCC) Corp
Bhive Southeastern Ontario Angel Network Intrinsic Venture Capital
Biomedical Commercialization Canada Inc TenX Angel Investors Inc PRIVEQ Capital Funds
Brilliant Catalyst VANTEC Angel Network Inc Real Ventures

این چند مورد تنها بخش کوچکی از لیست انواع سازمان‌های حمایت کننده مورد تایید اداره مهاجرت کانادا است. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص انواع مجموعه‌های حمایتی با کارشناسان رسام مشورت کنید.

دریافت بیش از یک نامه حمایتی از سازمان‌های تعیین شده؛ با چند نامه حمایتی چیکار کنیم؟

دریافت حمایت از چندین صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر یا گروه‌های سرمایه گذار فرشته به عنوان سندیکا (syndication) شناخته می‌شود. اگر متقاضی حمایت سندیکایی داشته باشد، باید تمام سازمان‌های سرمایه گذاری درگیر در سندیکا شناسایی شوند. در حالت کلی اداره مهاجرت به کانادا فقط یک گواهی تعهد به صورت الکترونیکی دریافت می‌کند. همچنین تنها یک نامه حمایتی به متقاضی ارائه می‌شود.

در صورت حمایت یک صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر از کسب و کار شما، باید حداقل مبلغ 200000 دلار کانادا سرمایه گذاری کنید؛ حتی اگر یک صندوق حمایتی فرشته از کسب و کار شما پشتیبانی کند. همچنین در صورت حمایت گروه سرمایه گذاران فرشته از طرح شما، باید مبلغ 75000 دلار کانادا سرمایه‌گذاری کنید.

ارسال درخواست و دریافت نامه حمایت ویزای استارتاپ کانادا با هلدینگ رسام

انجام کارهای اداری مربوط به مهاجرت برای اغلب افراد سخت، وقت گیر و پیچیده است. همچنین به دلیل حساسیت‌های بالایی که در تهیه مدارک و شرایط درخواستی، ارائه و تطبیق آن‌ها وجود دارد. بهتر است با افراد با تجربه در این حوزه مشورت کنید. به عنوان مثال نوشتن یک نامه درخواست حمایت از استارتاپ کار سختی نیست. اما مهم این است که چه کسی، با چه لحن و چه سبکی آن را بنویسد.

یک درخواست حمایت خوب، کامل و دقیق که به صورت حرفه‌ای هدف را مشخص می‌کند، جواب بهتری دریافت خواهد کرد. به همین دلیل توصیه می‌شود که برای انتخاب سازمان حمایت کننده، ارائه مدارک و نوشتن درخواست از کارشناسان رسام مشورت بگیرید. برای ارتباط کارشناسان و وکلای مهاجرتی رسام از روش‌های زیر استفاده کنید:

  • مراجعه حضوری به دفتر تهران
  • تماس با شماره 02188566803
  • ارتباط از طریق پیج اینستاگرام

هلدینگ رسام با سال‌ها تجربه در زمینه مهاجرت به کانادا شما را در این مسیر همراهی خواهد کرد.


 

سوالات در مورد نامه حمایت ویزای استارتاپ کانادا

آیا برای نوشتن درخواست حمایت فرم خاصی وجود دارد؟

خیر. متقاضیان باید نامه درخواست خود را بین 1 تا 2 صفحه نوشته و ارسال کنند. برای نوشتن درخواست می‌توانند از 3 چارچوب کلی توضیح داده شده در این مطلب از رسام استفاده کنند.

آیا برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا حتما باید نامه حمایت از یک سازمان داشته باشیم؟

بله. نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا نشان می‌دهد که طرح شما از طرف سازمان‌های مورد تایید ادامه مهاجرت پذیرفته شده و قابل سرمایه گذاری است. این نامه حمایتی یکی از مهمترین مدارک لازم برای ارائه به سفارت برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا است.

چه تفاوتی بین حمایت از 3 سرمایه گذار در کانادا وجود دارد؟

تفاوت حمایت در صندوق سرمایه گذاران فرشته و ریسک پذیر در مبلغ سرمایه گذاری است. در حالت عادی سرمایه گذاران فرشته طرح‌هایی با حداقل سرمایه 75000 دلار و سرمایه گذاران خطرپذیر طرح‌هایی با حداقل سرمایه 200000 دلار را پذیرش می‌کنند. در حالی که طرح‌هایی پذیرش شده در انکوباتورها نیازی به سرمایه اولیه ندارد.

سؤال دیگری در مورد نامه حمایتی ویزای استارتاپ دارید؟

در این نوشته سعی کردیم به تمام سؤالات شما در رابطه با نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا را پاسخ دهیم. ویزای استارتاپ یکی از بهترین راه‌ها برای مهاجرت به کانادا است و امیدواریم توانسته باشید جواب سؤالات خود را بگیرید. اگر همچنان در این مورد سؤال دارید، با مشاوران ما در ارتباط باشند تا شما را راهنمایی کنند.

به این مطلب امتیاز دهید.
[کل: 0 میانگین: 0]

تماس و مشاوره رایگان

فرم مشاوره رایگان مهاجرت

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

آخرین مقالات وبلاگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

× مشاوره آنلاین