اخذ ویزای استارت آپ کشور استونی

ویزای استارتاپ استونی برای آن دسته از کارآفرینان غیراستونیایی در نظر گرفته‌شده است که خارج از منطقه اقتصادی اروپا زندگی می‌کنند. با داشتن این ویزا می‌توانید با هدف تشکیل یک کسب‌وکار فناوری محور، وارد خاک کشور استونی شوید. همچنین اگر بخواهید می‌توانید بعداً به کمک این ویزا برای دریافت اقامت دائم استونی و شهروندی استونی اقدام نمایید. کارشناسان موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام در این مقاله به پرسش‌های شما در مورد اخذ ویزای استارت آپ استونی، مراحل اخذ این نوع ویزا، شرایط دریافت آن و شرایط اخذ اقامت استونی از طریق استارتاپ پاسخ خواهند داد.

نام و نام خانوادگی *
این فیلد را پر کنید
شماره موبایل *
این فیلد را پر کنید
  1. هلدینگ رسام
  2. وبلاگ
  3. اخذ ویزای استارت آپ کشور استونی

ویزای استارتاپ استونی چیست؟

ویزای استارتاپ استونی برای دو دسته از افراد صادر می‌شود: دسته اول کارآفرینان معتبری که می‌خواهند از خارج از منطقه اتحادیه اروپا بیایند و در این کشور کسب‌وکاری راه اندازند. دسته دوم افرادی که می‌خواهند همراه این کارآفرینان در شرکتشان مشغول به فعالیت شوند. بنابراین شما هم می‌توانید به‌عنوان یک مؤسس غیر استونیایی ثبت‌نام نمایید و هم می‌توانید به‌عنوان یک کارفرمایی که داخل کشور استونی کسب‌وکار دارد، برای فرد دیگری که می‌خواهد در شرکت شما کار کند، ثبت‌نام نمایید.

دو نوع ویزای استارتاپ استونی وجود دارد: کوتاه‌مدت (سه‌ماهه از طریق شنگن) و بلندمدت (12 ماهه). البته نوع دوم امکان تمدید شش‌ماهه نیز دارد. دارندگان ویزای استارتاپ استونی از نظر قانونی مشغول به کار محسوب می‌شوند و امکان سفر به اتحادیه اروپا و منطقه شنگن را دارند. پس از اتمام 18 ماه ویزا، دارندگان ویزای استارتاپ استونی باید برای اقامت‌های طولانی‌مدت‌تر این کشور اقدام نمایند.

تماس با کارشناسان هلدینگ رسام

نخستین چیزی که برای دریافت ویزای استارتاپ استونی نیاز دارید، آن است که ثابت کنید می‌توانید یک شرکت استارتاپ را در استونی راه اندازید و این شرکت باید:

  • دارای پتانسیل رشد جهانی باشد
  • نوآورانه و تکثیرپذیر باشد
  • به‌طور چشمگیر به توسعه اقتصاد کشور استونی کمک کند (با توجه به بند ۶۲(۴) قانون الینز).

جهت اخذ ویزای استارتاپ استونی نیازی نیست اسناد مرتبط با بودجه کسب‌وکار خود یا برنامه رسمی کسب‌وکارتان را ارائه دهید (بند ۱۹۲ (۲) (۱) (۲)، بند ۱۹۲ (۳) (۱) و بند ۱۹۲ (۶) (۱) از قانون الینز Aliens Act). البته لازم است اطلاعاتی را درباره برنامه تجاری‌تان در درخواست‌نامه خود لحاظ نمایید.

همچنین با اینکه به‌طور قانونی به این مورد هم تأکید نشده است، اما تجارت استارتاپ شما می‌بایست بتواند محصول یا خدماتی را ارائه دهد که فناوری‌های بسیار مدرن در آن به کار رفته باشند. دست‌کم در یکی از مراحل استارتاپ باید چنین باشد، یعنی حتی صرفاً در مرحله تولید محصول یا روش ارائه خدمات.

ویزای استارتاپ استونی چیست؟

بیشتر بخوانید: ویزای استارتاپ انگلیس

مزایای دریافت ویزای استارتاپ استونی

استونی یکی از کشورهای منحصربه‌فرد در زمینه استارتاپ می‌باشد. سیاست‌های دولت این کشور به‌گونه‌ای است که استارتاپ‌ها به‌شدت مورد حمایت قرار می‌گیرند. هرروزه شمار بالایی استارتاپ جدید در استونی تأسیس می‌شود. مزایای اصلی دریافت ویزای استارتاپ استونی عبارتند از:

1- استونی از نظر حوزه کارآفرینی، رتبه یک را در میان کشورهای اروپایی دارد.

2- حدود ۳۷۰۰ شرکت بزرگ فناوری اطلاعات (IT) در این کشور وجود دارند که پیوسته به دنبال جذب نیروی کار جدید هستند.

3- کشور استونی از نظر نسبت تعداد شرکت‌های استارتاپ به جمعیت، رتبه سوم اروپا را دارد.

4- طبق گزارش مراجع رسمی این کشور، شمار استعدادهای بین‌المللی استونی در پنج سال گذشته دو برابر شده است. یعنی گرایش به کار و زندگی در استونی در میان نوابغ بین‌المللی شدیداً بالا رفته است.

5- داشتن مدرک آیلتس ضروری نیست. حتی اگر شغل شما ایجاب کند که انگلیسی بلد باشید.

مزایای اخذ ویزای استارتاپ استونی

نکات مهم اخذ ویزای استارتاپ استونی با تأسیس شرکت استارتاپ

اگر می‌خواهید به‌عنوان پایه‌گذار یک شرکت فناوری اطلاعات ویزای استارتاپ استونی را بگیرید، خوب است به نکات زیر توجه داشته باشید:

1- باید مبلغ ۱۵۰ یورو برای هر ماه اقامتتان در استونی داشته باشید که می‌شود ۱۸۰۰ یورو در سال. البته این مبلغ حداقلی قانونی است. اما درواقع اگر می‌خواهید زندگی و کارتان را به‌راحتی در استونی پیش ببرید، باید مبالغ دیگری را هم در نظر داشته باشید. مثلاً برای اجاره بیش از ۵۰۰ یورو در ماه به اضافه هزینه‌های خوردوخوراک و زندگی نیز اضافه می‌شوند.

2- مدل تجاری شما باید به‌گونه‌ای باشد که پتانسیل رشد جهانی را داشته باشد. یعنی بر مبنای فناوری‌های نوین باشد، ایده‌اش نوآورانه و خلاقانه باشد و بتوان آن را گسترش بخشید. کارهایی چون رستوران یا شرکت‌های تک نفره برای این ویزا مناسب شمرده نمی‌شوند. ویزای استارتاپ استونی تنها برای شرکت‌های تکنولوژی صادر می‌شود که بتوانند مشکلات بزرگی را حل نمایند و به میلیون‌ها نفر در سرتاسر جهان خدمت‌رسانی کنند.

3- درخواست ویزای شما را کمیته استارتاپ استونی بررسی می‌کند. این کمیته از افرادی تشکیل شده است که هر روز با شرکت‌های استارتاپ سروکار دارند و به‌خوبی با وضعیت و امکان رشد این شرکت‌ها آشنا هستند.

اخذ ویزای استارتاپ استونی با تأسیس شرکت استارتاپ

روند درخواست اقامت استونی از طریق ویزای استارتاپ

سه‌راه کلی هست که می‌توانید از طریق آن برای دریافت اقامت استونی از طریق ویزای استارتاپ استونی اقدام نمایید:

1- اگر از قبل، مجوز تجارت در استونی را گرفته‌اید و کسب‌وکارتان را راه انداخته‌اید، کافی است به دنبال دریافت اقامت استونی باشید.

2- اگر تجارتی در استونی ندارید، می‌توانید برای دریافت ویزای استارتاپ شنگن سه‌ماهه اقدام نمایید. بدین ترتیب می‌توانید وارد خاک استونی شوید و کارهای تأسیس و راه‌اندازی استارتاپ خود را در 90 روز انجام دهید. آنگاه پیش از اتمام این 90 روز برای دریافت اقامت استونی اقدام نمایید.

3- سومین راه، بهترین راه است. شما می‌توانید مستقیماً به دنبال اخذ ویزایی تحت عنوان ویزای استارتاپ استونی باشید. این ویزا به‌طور خاص برای راه‌اندازی شرکت استارتاپ طراحی‌شده است. همچنین 12 ماه اعتبار دارد و تحت شرایط خاصی می‌توان شش ماه دیگر نیز آن را تمدید نمود، یعنی مجموعاً 18 ماه. شما در این مدت می‌توانید با خیال راحت کسب‌وکارتان را راه‌اندازی کنید. آنگاه برای دریافت اقامت استونی اقدام نمایید.

دیگران می خوانند: ویزای استارت آپ کانادا

فرایند ثبت درخواست ویزای استارتاپ استونی

جهت اخذ ویزای استارتاپ استونی کافی است مراحل زیر را طی نمایید:

پر کردن فرم اولیه مشخصات

در این فرم باید مشخصات خود و شرکتتان را وارد کنید. کمیته استارتاپ استونی به بررسی این فرم خواهد پرداخت. پس تا جای ممکن اطلاعات را به‌طور کامل در آن لحاظ کنید.

فرآیند تأیید صلاحیت

کمیته استارتاپ استونی متشکل از افرادی است که عضو اجتماع استارتاپ‌های استونی نیز هستند. آن‌ها مشخصات شما را بررسی می‌نمایند و ظرف تنها 10 روز کاری تصمیم نهایی را درباره استارتاپ شما می‌گیرند. در صورتی‌ که صلاحیتتان تأیید شود، یک نامه تأییدیه به همراه کد تأیید درخواست برای شما فرستاده خواهد شد. به همراه داشتن این کد برای مراحل بعدی ضروری خواهد بود.

درخواست ویزا

پس از تکمیل فرایندهای تأیید صلاحیت، باید فرم درخواست ویزای استارتاپ استونی را پر نمایید. کد تأییدیه را نیز حتماً باید در این فرم وارد کنید. این فرم را باید در محل سفارت‌خانه استونی در ایران پر نمایید و تحویل دهید.

سفر به استونی

پس از تکمیل مراحل بالا، وقت آن است که به استونی سفر کنید.

نکته: توجه نمایید که پیش از انجام مراحل بالا، باید شرکتی را در استونی ثبت و کد آن را دریافت کرده باشید.

آنچه دیگران می خوانند: ویزای استارتاپ هلند

مدارک لازم برای اخذ ویزای استارتاپ استونی

پس از تأیید شدن و هنگام پر کردن فرم ویزای استارتاپ استونی، باید مدارکی را نیز همراه آن ارائه دهید. این مدارک عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر
  • نامه تأییدیه کمیته استارتاپ استونی
  • فرم پرشده مجوز اقامت در استونی
  • یک قطعه عکس رنگی با ابعاد 35 در 45 میلی‌متر
  • سند تأیید پرداخت مبلغی به دولت (که برای مجوز اقامت موقت برای پایه‌گذاران استارتاپ برابر با 190 یورو و برای هر یک از اعضای خانواده آن‌ها برابر با 95 یورو است. همچنین برای ویزای استارتاپ باید 80 تا 100یورو جداگانه پرداخت شود)
  • بیمه‌نامه معتبر استونی یا منطقه شنگن با پوشش دست‌کم 30000 یورو برای کل مدت اقامت شما در استونی
  • شواهد مبتنی بر داشتن توانایی مالی (که مقدار آن بسته به شرایط متفاوت است و می‌تواند تا چند هزار یورو در ماه باشد)
  • شواهدی مبتنی بر داشتن محل سکونت در استونی به مدت دست‌کم دو هفته
  • اطلاعاتی که نشان دهد حتماً پیش از پایان دوره ویزایتان از منطقه شنگن خارج خواهید شد، مثلاً بلیت بازگشت

مدارک برای ویزای استارتاپ استونی

هزینه‌های اخذ ویزای استارتاپ استونی

برخی هزینه‌های فرایند اخذ ویزای استارتاپ استونی برای تقاضادهنده اصلی عبارتند از:

  • هزینه مجوز اقامت موقت در استونی: هنگام ارائه تقاضا خارج از استونی برابر با 190 یورو – هنگام ارائه تقاضا داخل کشور استونی برابر با 160 یورو
  • هزینه تمدید مجوز اقامت موقت: 64 یورو
  • هزینه ویزای درازمدت 12 ماهه 100 یورو
  • هزینه ویزای کوتاه‌مدت شنگن 80 یورو
  • هزینه تقاضا برای شهروندی استونی 13 یورو

هزینه‌های اخذ ویزای استارتاپ استونی همسر تقاضادهنده

  • هزینه مجوز اقامت موقت برابر با 90 یورو (برای تقاضای خارج از کشور استونی) و 64 یورو (برای تقاضای داخل کشور استونی)
  • هزینه تمدید مجوز اقامت موقت برابر با 64 یورو
  • هزینه ویزای درازمدت 12 ماهه استارتاپ استونی 100 یورو
  • هزینه ویزای شنگن 80 یورو
  • هزینه اقامت دائم 64 یورو
  • هزینه دریافت شهروندی 13 یورو

هزینه‌های اخذ ویزای استارتاپ استونی برای فرزندان

  • هزینه مجوز اقامت موقت 95 یورو (در داخل کشور استونی) و 64 یورو (داخل کشور استونی)
  • هزینه تمدید مجوز اقامت موقت 24 یورو
  • هزینه ویزای درازمدت 40 یورو برای کودکان 6 تا 11 سال
  • هزینه‌های ویزای شنگن 40 یورو برای کودکان 6 تا 11 سال
  • هزینه اقامت دائم برای کودکان زیر 15 سال برابر با 24 یورو
به این مطلب امتیاز دهید.
[کل: 0 میانگین: 0]

تماس و مشاوره رایگان

فرم مشاوره رایگان مهاجرت

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

آخرین مقالات وبلاگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

× مشاوره آنلاین