ثبت شرکت در آلمان

ثبت شرکت در آلمان از چه طریق امکان پذیر است؟ درباره اقامت آلمان از راه ثبت شرکت چه می‌دانید؟ مهاجرت به آلمان از طریق ثبت شرکت در آلمان چگونه انجام می‌پذیرد؟ مراحل ثبت شرکت در آلمان چیست؟ درباره ویزای مهاجرت به آلمان از طریق ثبت شرکت در آلمان چه می‌دانید؟ در این مقاله‌ توسط موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام می‌توانید به اطلاعات جامعی دست یابید. همچنین شما می‌توانید از طریق تماس با کارشناسان هلدینگ رسام از خدمات مشاوره به صورت رایگان بهره‌مند گردید.

نام و نام خانوادگی *
این فیلد را پر کنید
شماره موبایل *
این فیلد را پر کنید
  1. هلدینگ رسام
  2. اقامت از راه ثبت شرکت
  3. ثبت شرکت در آلمان

اقتصاد و سیاست در کشور آلمان

اقتصاد آلمان

کشور آلمان دارای پنجمین اقتصاد جهان و اولین اقتصاد اروپا می‌باشد. اولین صادرکننده ماشین آلات، اتومبیل، مواد شیمیایی، لوازم خانگی به همه کشورها است. آلمان در سال 2014 با صادرات 13/1 تریلیون یورو در رتبه سوم بزرگ‌ترین صادرکننده‌های دنیا قرار گرفت. آلمان را به داشتن نیروی کار حرفه‌ای و ماهر می‌شناسند. از بنیان‌گذاران اتحادیه اروپا و واحد پول یورو آلمان می‌باشد. همچنین جزو اولین کشورهای صنعتی بوده که بخشی از انرژی مورد نیازش را از منابع انرژی تجدید پذیر بدست می‌آورد و فقط 50% انرژی خود را از سوخت‌های فسیلی تأمین می کند. اقتصاد اصلی آلمان در بخش کالا و خدمات است که 70% به تولید ناخالص ملی کمک می‎کند. صنعت و کشاورزی نیز درآلمان بسیار دارای اهمیت می‌باشد. بخش مهم دیگر در اقتصاد آلمان از صنعت داروسازی و مواد خوراکی تشکیل می‌گردد که جزو ده صنعت برتر جهان است. یورو واحد پول ملی در آلمان (با نماد €) است که واحد پول 19 کشور از اتحادیه اروپا است و بیشترین چرخش را بعد از دلار از نظر توزیع ارز در جهان را دارد.

نظام سیاسی آلمان

سیستم حکومتی کشور آلمان جمهوری فدرال پارلمانی (Bundesrepublik Deutschland) است که متشکل از سه دستگاه قانون‌گذاری، اجرایی و قضایی است. هر 16 ایالت به صورت مستقل و تحت نظر دولت مرکزی اداره می‌شود. به مسئول اداره هر ایالت نخست وزیر (Ministerpräsident) گفته می‌شود.

صدراعظم

صدراعظم در راس حکومت کشور آلمان قرار دارد که سیاست‌های اصلی حکومت را تعیین می‌کند و به تعبیری رهبر کشور  می باشد. کابینه یا دولت از صدراعظم و وزرا تشکیل می گردد. صدراعظم همچنین باید عضو مجلس نیز باشد. نقش صدراعظم معادل نخست وزیر در دیگر کشورها می باشد. اولین صدر اعظم آلمان اتوفون بیسمارک بود. خانم آنگلا مرکل صدر اعظم کنونی آلمان، نخستین صدراعظم زن آلمان است که سه دوره متوالی عهده دار این مسئولیت می باشد.

رئیس جمهور

رئیس جمهور (Bundespräsident) و رئیس بودنستاگ در حالت تشریفاتی از صدراعظم مقام بالاتری دارند اما در عمل قدرت اصلی سیاست کشور به دست صدراعظم می باشد. انتخاب رئیس جمهور در آلمان به صورت همایش اتحادیه (Bundesversammlung) یا اجلاس فدرال انجام می‌گردد. این اجلاس از همه نمایندگان بوندستاگ به علاوه نمایندگان برگزیده مجلس‌های ایالتی (که تعدادشان برابر با نمایندگان بوندستاگ است) تشکیل می گردد که ممکن است نمایندگان برگزیده مجلس‌های ایالتی سیاستمدار و عضو مجلس نیز نباشند و چهره‌ای فرهنگی و هنری عضو حزب خاصی باشند. اعضای این هیئت کلاً هزار نفر می‌شوند. این افراد با رای مخفی به کاندیدای مورد نظر خود رای می‌دهند. فرانک والتر اشتاین مایر رئیس جمهور کنونی در سال 2017 انتخاب شده است. پیشنهاد دادن فردی به عنوان صدراعظم، لغو بوندستاگ، ترویج قانون، روابط خارجی و بخشش‌ها و اعطاها از وظایف رئیس جمهور می‌باشد.

بوندستاگ

پارلمان اصلی و مرکزی جمهوری فدرال آلمان بوندستاگ (Deutscher Bundestag) می‌باشد. این مجلس در ساختمان رایشستاگ (Reichstagsgebäude) در برلین برگزار می‌شود. در این مجلس تعداد نمایندگان ثابت نیست ولی حداقل تعداد 598 نماینده است. مجلس کنونی در آلمان 630 نماینده دارد. هر نماینده در دوره‌ای چهار ساله توسط مردم انتخاب می‌گردد. بوندستاگ وظیفه تصویب قوانین و قراردادهای بین المللی و بودجه کشور را بر عهده دارد. هر نماینده مجلس خود را عضو یکی از احزاب آلمان می‌داند و مطابق با خط مشی سیاسی حزب خود پیش می‌رود. انتخاب صدراعظم و نظارت بر کار حکومت از سایر وظایف نمایندگان بوندستاگ می‌باشد. پارلمان آلمان برخلاف پارلمان‌های دیگر، جلسات علنی کمتری دارد و بیشتر تصمیم‌گیری‌ها در کمیته‌های تخصصی تصمیم گیری می‌شود.

انتخابات

در آلمان چند نوع انتخابات برگزار می‌شود که می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • انتخابات پارلمان اروپا
  • انتخابات مجلس بوندستاگ
  • انتخابات ایالتی
  • انتخابات پارلمان شهری و منطقه‌ای
  • انتخابات شهردار

سن قانونی رای دادن در آلمان 18 سال است، البته در برخی ایالت‌ها افراد 16 ساله نیز می‌توانند رای دهند.

ثبت شرکت در آلمان

مهاجرت به آلمان که یکی از بزرگترین کشورهای اروپایی و قدرتمند ترین کشور های دنیا بوده است، همیشه از اهداف بسیاری از افراد در سراسر دنیا از جمله ایران است. راه های گوناگونی برای مهاجرت به این کشور وجود دارد که یکی از بهترین آن ها ثبت شرکت در آلمان است. ممکن است درباره این روش از مهاجرت تا به حال زیاد شنیده یا واجد شرایط آن باشید. از این رو در این مقاله، کارشناسان هلدینگ رسام اطلاعات لازم در این باره را برای شما بیان خواهند کرد و درباره ثبت شرکت در آلمان آگاهی لازم را ارائه می کنند.

کشور آلمان با توجه به پیشرفت های صنعتی و اقتصادی و سطح بالای رفاه برای شهروندانش همواره مورد توجه متقاضیان اقامت اروپا بوده است.  در حال حاضر تنها روشی که برای دریافت اقامت قانونی در کشور آلمان وجود دارد اقامت از طریق ثبت شرکت می باشد که با استفاده از این روش امکان اخذ اقامت برای مدیر عامل، سهامداران و خانواده های تحت تکفل ایشان فراهم می آید.

ثبت شرکت در آلمان

مهاجرت از طریق ثبت شرکت در آلمان

کشور آلمان همان طور که بیان شد یکی از بهترین کشور های دنیا برای زندگی و کار بوده که سالانه تعداد بسیاری از افراد به آن مهاجرت می کنند. انواع مختلفی از روش های مهاجرت به آلمان مانند تحصیلی و کاری وجود دارند که‌ یکی از آن ها ثبت شرکت است‌. ثبت شرکت در آلمان مانند بسیاری از کشورها دارای قوانین خاص‌ بوده که بر اساس انجام مراحل مختلف در اتاق بازرگانی این کشور انجام شده و با ارائه مدارک بررسی می شود.

شرایط ثبت شرکت در آلمان

برای ثبت شرکت در آلمان و سپس اقامت این کشور نیاز است تا شرایط آن را داشته باشیم. اولین و مهمترین شرط داشتن سرمایه مورد نظر برای شرکت انتخابی است. شرکتی معتبر است که با سرمایه قابل توجهی تاسیس شود. سپس باید مجوز از اداره استاندارد و تجارت آلمان دریافت کرد تا اداره کار یک کد 8 رقمی به شما دهد که با آن بتوانید مالیات پرداخت کنید. سپس باید نیرو استخدام کرده و کار خود را آغاز کنید. البته باید از هزینه های مربوط به ثبت شرکت نیز اطلاع داشته باشید.

انواع شرکت در آلمان

افرادی که قصد اخذ اقامت کاری آلمان از طریق ثبت شرکت را دارند باید از تمامی قوانین ثبت شرکت و انواع شرکت هایی که در این کشور وجود دارند اطلاع داشته باشند‌‌. از این رو قصد داریم تا در اینجا انواع شرکت های موجود در آلمان را به صورت مختصر توضیح دهیم:

  • شرکت های UG یکی از پرطرفدارترین انواع شرکت در آلمان هستند که ثبت آن ها بسیار کم هزینه و آسان است. با این حال با این شرکت ها اقامت داده نمی شود و باید به GMBH تبدیل شوند.
  • شرکت های سهامی AG برای افرادی مناسب است که نیازمند تاسیس یک کسب و کار بزرگ هستند و سرمایه زیادی برای تاسیس شرکت دارند.‌ چند سرمایه گذار معمولا برای این شرکت ها نیاز است‌.

شرکت مسئولیت محدود (GmbH)

GMBH یک شرکت آلمانی با مسئولیت محدود و همچنین یک نوع بسیار محبوب شرکت حقوقی در آلمان، اتریش، سوئیس و دیگر کشورهای آلمانی زبان اروپای مرکزی می باشد. این نوع شرکت آلمانی دارای ساختار ساده و طراحی شده برای شرکت های خصوصی می باشد و بهترین گزینه در بین انواع شرکت ها برای اتباع خارجی می‌باشد.

GmbH در واقع حروف اول عبارت “Gesellschaft mit beschränkter Haftung” است که به معنی شرکت با مسئولیت محدود است. در این نوع شرکت افراد عضو هیئت مدیره و مدیر عامل به عنوان عضو نهادی مسئول بدهی های شرکت نیستند. بدین معنا که در صورت بدهی شرکت اموال سهامداران توقیف نمی گردد. شرکت های GMBH به عنوان اشخاص حقوقی تحت قانون آلمان و اتریش شناخته می‌شوند.

سرمایه اولیه لازم برای تاسیس شرکت GmbH در آلمان حداقل 25.000 یورو می باشد. که پنجاه درصد فقط باید بصورت نقدی باشد. در این نوع از شرکت‌ها رسما باید دو شریک وجود داشته‌ باشد (یک نفره هم امکان دارد) و ممکن است متعلق به یک شرکت سهامی‌عام باشد.

همان طور که در بالا بیان کردیم شرکت های GMBH یا مسئولیت محدود نیز از پرطرفدارترین شرکت ها هستند که برای راه اندازی‌ به سرمایه بالای ۲۵ هزار یورو احتیاج داشته و با آن ها می توان اقامت دریافت کرد. ۲ تا ۳ هفته برای ثبت این شرکت ها زمان می برد و نام شرکت باید حتما مرتبط با زمینه فعالیت آن باشد.

 

البته شرکت های مشارکت محدود و تجارن به صورت انفرادی هم وجود دارند که آن ها هم از قوانین خود برخوردار هستند. به عنوان مثال برای شرکت های انفرادی اگر فرد ورشکست شود دولت مسئولیتی برای آن تقبل نخواهد کرد.

مزایای ثبت شرکت در آلمان

  • اقتصاد پایدار این کشور
  • سیاست های نوآورانه و خلاقانه در جهت پیشرفت این کشور
  • بهره مندی از مزایای مالیاتی
  • نیروی کار حرفه ای
  • زیر ساخت های پیشرفته این کشور
  • زندگی و اقامت در یکی از بهترین کشور های اروپا
  • مالکیت ۱۰۰% شرکت
  • امکان اخذ آسان ویزاِی آمریکا،کانادا، استرالیا و…
  • افتتاح حساب شرکتی و شخصی
  • استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
  • قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا
  • دسترسی به تمام نواحی اروپا (حوزه ی شینگن) برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
  • امکان درخواست اقامت دائم پس از ۳ سال
  • امکان درخواست پاسپورت آلمانی و دریافت حق شهروندی این کشور پس از اخذ اخذ اقامت دائم

آلمان دارای یک بازار اقتصادی اجتماعی با نیروی کار مجرب، موجودی سرمایه بزرگ، سطح پایین فساد و سطح بالا از نوآوری است. آلمان بزرگ ترین اقتصاد ملی در اروپاست و هم چنین جزو چهار تولید کننده بزرگ در دنیا می‌باشد.
تاسیس یک شرکت تجاری را در آلمان توسط اتباع خارجی بدون توجه به ملیت یا محل اقامت امکانپذیر می باشد. در آلمان قوانین آسانی برای سرمایه گذاری وجود دارد، هم چنین کم ترین میزان سرمایه گذاری در آلمان برای موسسان خارجی شرکت ها نیاز می باشد که قصد شروع یک تجارت را در این کشور دارند.
سرمایه گذاران خارجی می توانند از میان فرم های قانونی متفاوت برای شروع تجارت در آلمان، یکی را انتخاب کنند. شرکت های ثبت شده هم می توانند برای تأسیس یک دفتر کاری در آلمان اقدام کنند.
ساختار اولیه همه فرم های شرکتی، در قانون تصریح شده است که قابل پیش بینی بودن و اطمینان قانونی را فراهم می کند. شرایط قانونی یکسانی برای سرمایه گذاران خارجی و بومی وجود دارد. کشور آلمان در اتحادیه اروپا قانون تعیین می‌کند و آلمان مدافع سیاسی و اقتصادی اتحادیه اروپا است.

مزایای ثبت شرکت در آلمان

تفاوت ثبت شرکت در آلمان و ثبت شرکت در کانادا

معمولا مهاجرت و ثبت شرکت در کانادا در میان ایرانیان رایج تر از کشور آلمان است که با این حال تفاوت هایی نیز وجود دارند. به عنوان مثال ثبت شرکت در کانادا به صورت ایالتی و فدرال است‌. شما همچنین می توانید با تاسیس شعبه شرکت در کانادا، شعبه ای از بیزینس خود را در کشور کانادا راه اندازی کنید. برای هر کدام از این روش ها نیازمند مدارک و شرایط متفاوت هستید که باید قبل از انتخاب شرکت مورد نظر در کانادا از آن ها با خبر باشید.‌ هم چنین هزینه های ثبت شرکت نیز در این کشور با آلمان متفا‌وت است و وابسته به ایالت مورد نظر ممکن است بیشتر یا کمتر باشد.

مزایا و معایب ثبت شرکت در آلمان

ثبت شرکت در آلمان دارای مزایا و معایبی نیز هست که باید قبل از اقدام به مهاجرت از این طریق به آن ها توجه کرد. از مزایای این نوع مهاجرت می توان به اخذ تابعیت آلمان پس از ۸ سال، امنیت شرکت و سرمایه در اتحادیه اروپا، توانایی استخدام افراد ماهر، توانایی کسب سود بالا و مسافرت بدون ویزا به تمامی کشورهای شینگن است. اما معایبی نیز وجود دارند که قوانین سخت، یادگیری زبان آلمانی، تعداد متقاضیان بالا و ایجاد بیزینس پلن قوی از آن ها هستند.

مراحل ثبت شرکت در آلمان

برای ثبت شرکت در آلمان نیازمند گذراندن مراحلی هستیم که باید به ترتیب انجام شوند. ابتدا باید از بین انواع شرکت ها یکی انتخاب شود. سپس برای آن یک نام مناسب را مشخص کنیم‌. بعد از آن باید فرم ها و درخواست ها برای ثبت شرکت را ارائه دهیم. سپس برای شرکت یک حسابی بانکی باز کرده و سرمایه اولیه را به آن واریز کنیم. بعد از آن نیز ثبت شرکت را به صورت تجاری انجام دهیم‌. افراد هم چنین باید به دفاتر اسناد رسمی آلمان مراجعه کرده و تمام اسناد مربوطه را آن جا امضا کنند. مراحل ثبت شرکت در آلمان به صورت کامل در زیر آمده است:

  • ارائه مدارک و سابقه تجارت شما
  • بررسی تائیدیه برای پذیرش پرونده متقاضی
  • تنظیم قرارداد با توجه به خواسته متقاضی و نوع فعالیت
  • تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در آلمان جهت ثبت شرکت در اروپا
  • اخذ ویزای مولتیپل برای تردد آسان در طول پروسه
  • ارائه طرح تجاری توسط موسسه و احراز آن به دولت آلمان
  • تعیین وقت مصاحبه در سفارت آلمان واقع در ایران برای دریافت ویزای D برای متقاضی و خانواده ایشان
  • حضور متقاضی در آلمان جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل تکمیل ثبت شرکت

بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت متناسب با طرح تجاری اولیه، اقامت تمدید خواهد شد.

بعد از ۳ سال اقامت در آلمان و در صورت ارائه فعالیت تجاری مثبت، فرد متقاضی و خانواده ایشان حق تقاضای دائم پیدا خواهند نمود. طبق قوانین مهاجرتی و اقامتی کشور آلمان، افراد غیر اروپائی می توانند اقامت کشور آلمان از طریق ثبت شرکت در آلمان برای سهامداران و مدیر عامل شرکت بدست آورند.

ثبت شرکت در آلمان به تنهایی باعث دریافت اقامت نمی شود. برای دریافت اقامت باید ابتدا از طرف متقاضی یک طرح توجیهی اقتصادی (Bussiness plan) به اداره بازرگانی ارائه داده شود که برنامه کار 3 سال آینده شرکت خود را توضیح داده و هدف خود را برای ورود به کشور آلمان بیان کند، در صورت موافقت با طرح تجاری و ارائه مدارک معتبر توسط متقاضی و مجوز اقامت از سوی دولت آلمان این امر امکانپذیر است.

دولت آلمان به دلیل دارا بودن اقتصاد قوی در اروپا و همچنین دارا بودن شرایط سخت اقامتی نسبت به کشورهای اتحادیه اروپا، پس از تحقیق و تائید متقاضی طبق قوانین این کشور ابتدا اقامت موقت اعطا می نماید که این اقامت در صورت صلاحیت متقاضی به اقامت دائم تبدیل می گردد.

مراحل ثبت شرکت در آلمان چگونه است؟

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان

برای ثبت شرکت در آلمان مانند دیگر روش های مهاجرت به این کشور نیازمند ارائه مدارک هستیم که به شرح زیر است:

  • مدارک شناسایی مدیر عامل
  • نام تمامی سهامداران
  • مدارک تحصیلی تمامی افراد
  • مدرک زبان آیلتس یا آلمانی
  • برنامه تجاری شرکت به همراه رزومه
  • عکس رنگی مخصوص ویزا
  • گواهی عدم سو پیشینه تمامی اعضا
  • تمکن مالی
  • بیمه سلامت

خدمات هلدینگ رسام جهت ثبت شرکت در آلمان

  • مشاوره در زمینه انتخاب نوع ثبت شرکت در آلمان بر اساس نیاز و هدف متقاضی
  • انجام کلیه امور حقوقی و ثبت شرکت در آلمان توسط وکلای رسمی
  • اخذ ویزا در ابتدای پروسه برای تردد متقاضی و بازدید از کشور آلمان در طول پروسه
  • افتتاح حساب بانکی (حقوقی) تحت قوانین ثبت شرکت در اروپا
  • انجام تمام امور دریافت اقامت ۱ ساله برای مدیرعامل و خانواده از طریق ثبت شرکت در آلمان

لیست خدمات جهت ثبت شرکت در آلمان و اقامت ماده 21 پاراگراف 2

  • صدور دعوتنامه جهت اخذ ویزای آلمان جهت سفر به آلمان برای انجام مقدمات
  • تنظیم اساسنامه شرکت
  • هماهنگی مشخصات شرکت با اتاق بازرگانی شهر مربوطه
  • ثبت محل زندگی (آدرس محل سکونت)
  • ثبت محل برای شرکت (آدرس محل شرکت)
  • ثبت شرکت در محضر
  • افتتاح حساب بانکی شرکت
  • افتتاح حساب بانکی شخصی
  • انجام ثبت شرکت در دادگاه ثبت به شرط پرداخت کامل سرمایه اولیه شرکت
  • هماهنگی با کارگزار مالیاتی جهت انجام امورمالیاتی نزد اداره مالیات از جمله تنظیم بیلان اولیه و پر کردن فرمهای مالیاتی
  • انجام مکاتبات با اداره جواز کسب
  • تنظیم بیزینس پلان و فایننس پلان برای سه سال
  • تهیه زندگینامه جهت مدیر عامل
  • تنظیم و هماهنگی مدارک مورد نیز برای درخواست اقامت
  • اخذ وقت مصاحبه در سفارت آلمان
  • معرفی شخصی متقاضی به بخش اقتصادی شهر مربوطه و معرفی بیزینس پلان
  • پر کردن کلی فرمهای درخواست اقامت در سفارت آلمان در تهران
  • پیگیری پرونده در اداره اقامت آلمان
  • پیگیری پرونده در اتاق بازرگانی شهر  مربوطه
  • پیگیری در بخش اقتصادی شهر مربوطه
  • اخذ جواب درخواست اقامت
  • در صورت گرفتن جواب مثبت انجام مراحل بعدی در آلمان تا اخذ کارت اقامت
  • پیگیری روال اقامت به همراه وکیل در اداره اتباع خارجی بخش اقتصادی شهر اتاق بازرگانی تا اخذ اقامت

 

سخن پایانی

ثبت شرکت در آلمان می تواند یکی از راه های عالی و امن برای مهاجرت به این کشور باشد با این حال باید ابتدا یک بیزینس پلن قوی برای آن داشت. سپس با انتخاب شرکت مناسب با سرمایه و شراکت با افراد معتبر یا به صورت انفرادی، یک شرکت را در این کشور تاسیس کرد و از این طریق اقامت آلمان را دریافت کرد.

به این مطلب امتیاز دهید.
[کل: 0 میانگین: 0]

تماس و مشاوره رایگان

فرم مشاوره رایگان مهاجرت

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

آخرین مقالات وبلاگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

× مشاوره آنلاین