مهاجرت به دومینیکن

مهاجرت به دومینیکنجمهوری دومینیکن یکی از کشورهای با اقتصاد پایدار و مهاجرپذیر است و از افراد واجدشرایط مهاجرت، استقبال می‌نماید. متقاضیان امکان آن را دارند از روش‌های مختلفی همچون تحصیل، کار و سرمایه‌گذاری برای مهاجرت به جمهوری دومنیکن اقدام نمایند. بحث خرید پاسپورت دومنیکن امروزه به دلیل مزایایی که دارد، در بین ایرانیان باب شده است. پاسپورت دومنیکن از ارزش و اعتبار قابل قبولی برخوردار می‌باشد و از طریق آن می‌توان بدون نیاز به ویزا به کشورهای مختلفی سفر کرد. در ادامه این مطلب موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام به بررسی روش‌های اخذ پاسپورت دومنیکن و ارزش و اعتبار این پاسپورت می‌پردازد.

فهرست مطالب

مقدمه ای درباره جمهوری دومینیکن

کشور جمهوری دومنیکن در دریای کارائیب و در شرقی‌ترین نقطه جزیره هیسپانیولا واقع‌شده است. پایتخت این کشور سانتو دومینگو می‌باشد و مردم آن به زبان اسپانیایی تکلم می‌کنند، ضمن اینکه پول رایج آن هم پزو است. جمهوری دومنیکن از شمال به اقیانوس اطلس، از غرب به هائیتی، از شرق به گذرگاه مونا و از جنوب به دریای کارائیب متصل می‌باشد. این کشور حدود 48445 کیلومتر مربع مساحت و 11 میلیون نفر جمعیت دارد و پس از کوبا، دومین کشور پرجمعیت و بزرگ حوزه کارائیب به شمار می‌رود. جمهوری دومینیکن در سال 1821 و پس از سه دهه حکومت اسپانیایی‌ها بالاخره به استقلال رسید.

درباره جمهوری دومینیکن

این کشور محصولات مختلفی از جمله تنباکو، طلا، نقره، شکر، آهن، نیکل، گوشت، کاکائو و غیره را تولید و به کشورهای بلژیک، انگلیس و آمریکا صادر می‌نماید. در این میان، بیشترین سهم صادرات با نرخ 72 درصد مربوط به آمریکا است. دومنیکن همچنین محصولاتی از جمله پنبه، نفت، مواد غذایی، دارویی و شیمیایی را که نیاز دارد، از بلژیک، کلمبیا، ونزوئلا و آمریکا وارد می‌کند. جمهوری دومنیکن با آن مناظر زیبا، سرسبز و سواحل بکر و بی‌نظیرش در سال‌های اخیر به مقصدی برای مهاجرت و سفر برای مردم از سرتاسر جهان تبدیل شده است.

ارزش پاسپورت دومینیکن

متقاضیان اخذ اقامت و پاسپورت یک کشور باید به نکات مختلفی توجه نمایند و معیارهای زیادی را مدنظر قرار دهند. یکی از این نکات مهم، رنک پاسپورت و به عبارت دیگر، میزان ارزش و اعتبار آن است. بدین معنی که متقاضیان پس از اخذ پاسپورت، به چه کشورهایی می‌توانند بدون نیاز به ویزا سفر کنند. جالب است بدانید که هرچقدر میزان رنک پاسپورت یک کشور پایین‌تر باشد، دارنده آن برای سفر به کشورهای مختلف جهان بدون نیاز به ویزا، آزادی عمل بیشتری خواهد داشت.

بر اساس سایت جهانی (passport index)، جمهوری دومنیکن در رده 63 قرار دارد. با این رتبه، فرد دارنده پاسپورت دومنیکن می‌تواند به 71 کشور جهان سفر کند. البته برای ورود به 44 کشور از این 71، فرد نیازمند ویزای فرودگاهی (visa on arrival) خواهد بود. یعنی اینکه فرد پس از رسیدن به فرودگاه کشور مقصد، برای ورود به خاک آن کشور می‌بایست یک ویزای فرودگاهی یا اجازه ورود دریافت نماید. برای 27 کشور باقیمانده هم، دارنده پاسپورت به ویزا نیاز نخواهد داشت. در ادامه این مقاله، موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام کشورهایی که با پاسپورت دومنیکن امکان سفر به آنها وجود دارد، معرفی خواهد کرد.

ارزش پاسپورت دومینیکن

کشورهای بدون نیاز به ویزا

همان‌طور که گفته شد، با در دست داشتن پاسپورت دومنیکن امکان سفر بدون ویزا به 27 کشور جهان میسر است. این کشورها شامل موارد زیر هستند:

بلیز، بوتسوانا، کلمبیا، مجمع الجزایر کوک، اکوادر، السالوادور، گامبیا، گرجستان، جزیره گرنادا، کشور گواتمالا، کشور گیانا، هندوراس، چین، اندونزی، ژاپن، مالزی، میکرونزی، منتسرات، فلسطین، پرو، فیلیپین، قطر، کره جنوبی، تایوان، جزیره ترینیداد، توباگو.

کشورهای نیازمند ویزای فرودگاهی

درصورت برخورداری از پاسپورت دومنیکن برای ورود به خاک برخی کشورها به ویزای فرودگاهی نیاز خواهد بود. این کشورها عبارتند از:

ارمنستان، بحرین، بنین،‌ کامبوج، جیبوتی، گابن، رواندا، اتیوپی، کنیا، سریلانکا، ترکیه، تاجیکستان، اوکراین، زیمباوه، زامبیا، اوگاندا، قرقیزستان، لسوتو.

نکات مهم در خصوص سفر با پاسپورت دومینیکن

نکته 1: درصورت داشتن پاسپورت و شهروندی جمهوری دومنیکن، متقاضیان می‌توانند برای سه ماه متوالی بدون نیاز به ویزا به کشورهای زیر سفر نمایند:

ژاپن، کنیا، آرژانتین، اروگوئه و ترکیه.

نکته 2: با داشتن حق شهروندی و پاسپورت دومینیکن، متقاضیان می‌توانند به مدت 90 روز از سال (چه به صورت متوالی و چه به صورت منقطع و پراکنده) بدون نیاز به ویزا به کشورهای زیر سفر نمایند:

بولیوی، زامبیا، شیلی، بوتسوانا، کلمبیا و کره جنوبی.

نکته 3: با داشتن پاسپورت و شهروندی جمهوری دومنیکن، امکان اقامت 30 روزه بدون نیاز به اخذ ویزا به کشورهای زیر وجود دارد:

مصر، چین و لبنان

نکته 4: با در دست داشتن پاسپورت جمهوری دومینیکن، امکان سفر و اقامت 21 روزه بدون نیاز به ویزا به کشور زیر میسر خواهد بود:

فیلیپین

روش‌های اخذ پاسپورت دومینیکن

دریافت پاسپورت دومنیکنن از طریق کار، سرمایه‌گذاری، تحصیل و تولد فرزند امکان‌پذیر می‌باشد. موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام در ادامه این بخش، به معرفی هر کدام از این روش‌ها پرداخته است.

اخذ پاسپورت دومینیکن از طریق کار

یکی از روش‌های اخذ پاسپورت دومنیکن یافتن شغل مناسب و دریافت پیشنهاد کاری از یک کارفرمای معتبر است. متقاضیان پس از این که موفق به دریافت دعوتنامه شغلی از کارفرمای مربوطه شدند، می‌توانند با ارائه مدارک مورد نیاز به همراه دعوتنامه مزبور به سفارت جمهوری دومینیکن در ایران به منظور اخذ مجوز کار در این کشور مراجعه نمایند. متقاضیان پس از پنج سال کار پرتلاش و پرداخت مالیات به موقع، قادر خواهند بود برای اقامت دائم این کشور درخواست دهند. پس از آن هم با طی کردن فرآیند‌هایی، متقاضیان می‌توانند برای اخذ تابعیت و پاسپورت دومنیکن اقدام نمایند.

لازم به ذکر است که گرفتن پاسپورت دومینیکن، تابعیت و پاسپورت‌های دیگر متقاضی را لغو نمی‌کند و فرد می‌تواند تابعیت دوگانه داشته باشد.

اخذ پاسپورت دومینیکن از طریق سرمایه‌گذاری

یکی دیگر از روش‌های اخذ پاسپورت جمهوری دومینیکن، سرمایه‌گذاری در این کشور می‌باشد. کشور دومینیکن از اقتصاد پایدار و سیستم مالی مناسبی برخوردار است، ضمن اینکه مالیات اندکی از سرمایه‌گذاران دریافت می‌کند. امکان سرمایه‌گذاری در همه بخش‌های مختلف این کشور از جمله املاک و مستغلات، معادن، گردشگری، مخابرات و ارتباطات برای متقاضیان امکان‌پذیر است. کشور دومنیکن دارای یک جامعه مهاجر‌پذیر می‌باشد و موقعیت اقتصادی خیلی خوبی برای متقاضیان فراهم می‌نماید.

با سرمایه‌گذاری در این کشور، متقاضیان به یک وضعیت حقوقی مشخص می‌رسند و از تمامی مزایای تجاری این کشور برخوردار می‌شوند. ارائه یک بیزینس پلن عالی می‌تواند روند سرمایه‌گذاری در این کشور را تسریع کند.

روش دیگر سرمایه‌گذاری در جمهوری دومینیکن، پرداخت کمک‌های مالی به این کشور است. متقاضیان از طریق پرداخت مبالغ بالا و اهدای آن به صورت کمک به اقتصاد دولت، می‌‌توانند برای خرید پاسپورت دومنیکن درخواست دهند.

اخذ پاسپورت دومینیکن از طریق سرمایه‌گذاری

اخذ پاسپورت دومینیکن از طریق تحصیل

امکان تحصیل در کشور جمهوری دومنیکن و دریافت پاسپورت این کشور از این طریق نیز امکان‌پذیر است. در کشور دومینیکن حدود 11 دانشگاه وجود دارد که در رنکینگ جهانی از رتبه خوبی برخوردار هستند. به عنوان مثال، دانشگاه جمهوری دومنیکن در رنکینگ جهانی، رتبه‌ای کمتر از 200 دارد.

خوب است بدانید که تحصیل در دانشگاه‌های پزشکی و دندانپزشکی جمهوری دومنیکن بسیار مقرون به صرفه‌تر از کشورهای هم‌رده و همسایه است. ضمن اینکه این دانشگاه‌ها دامنه گسترده‌تری از رشته‌های مختلف را به دانشجویان و متقاضیان تحصیل ارائه می‌دهند. البته تحصیل در رشته‌های مربوط به حوزه کشاورزی، طرفداران بیشتری در این کشور دارد. چرا که جمهوری دومینیکن از نظر صنعت کشاورزی و محصولات مربوط به آن در سطح بسیار بالایی قرار دارد.

متقاضیان اخذ پاسپورت دومینیکن از طریق تحصیل، ابتدا می‌بایست برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام نمایند. پس از فارغ‌التحصیلی، به جهت کار در این کشور درخواست دهند و در نهایت برای اخذ تابعیت شهروندی و پاسپورت دومینیکن اقدام نمایند. این روند بسته به نوع رشته و شغل پس از فارغ‌التحصیلی، می‌تواند بین پنج الی ده سال به طول انجامد.

اخذ پاسپورت دومینیکن از طریق تحصیل

اخذ پاسپورت دومینیکن از طریق تولد فرزند

یکی از ساده‌ترین روش‌های اخذ پاسپورت دومنیکن از طریق تولد فرزند است. جالب است بدانید که کشورها از نظر پایبندی به اصول، به دو دسته اصل خون و اصل خاک تقسیم می‌شوند. کشورهایی که پایبند اصل خون هستند، تنها تابعیت و شهروندی را به افرادی اعطا می‌کنند که یکی از والدین آنها تبعه یا شهروند همان کشور باشد. اما کشورهای پایبند اصل خاک، به فرزند متولدشده در کشور حق تابعیت و شهروندی می‌دهند. جمهوری دومینیکن نیز از این جهت پایبند اصل خاک است و به فرزندان متولدشده در خاکش تابعیت و شهروندی اعطا می‌نماید.

نکته حائز اهمیت در این‌باره این است که یک زوج خارجی که قصد تولد فرزند خود را در جمهوری دومینیکن دارند، تنها می‌توانند برای فرزند متولدشده خود پاسپورت بگیرند و این مزیت شامل حال خود آنها نمی‌شود. این افراد می‌توانند از روش‌های دیگری برای اخذ پاسپورت استفاده نمایند.

مزیتی که تولد فرزند در جمهوری دومنیکن دارد، این است که والدین کودک می‌توانند به همراه فرزند خود در این کشور زندگی کنند و به عبارتی اقامت دائم دریافت نمایند. پس از چند سال زندگی در کشور جمهوری دومینیکن و تبعیت از قوانین و فرهنگ این کشور، زوجین می‌توانند برای اخذ تابعیت و پاسپورت این کشور نیز اقدام نمایند.

اخذ پاسپورت دومینیکن از طریق تولد فرزند

جمع‌بندی

پاسپورت دومنیکن یکی از پاسپورت‌های پرطرفدار نزد ایرانیان است. افراد از طریق این پاسپورت می‌توانند به 71 کشور جهان آزادانه بدون ویزا یا با ویزای فرودگاهی سفر کنند. برای دریافت این ویزا متقاضیان می‌توانند از روش‌هایی همچون تحصیل، کار، سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف یا تولد فرزند استفاده کنند. متقاضیان همچنین می‌توانند با سرمایه‌گذاری و اهدای کمک‌های مالی برای خرید پاسپورت دومنیکن اقدام نمایند.

اگر مقاله برای شما مفید بود، لطفا به آن 5 ستاره دهید.
[کل: 1 میانگین: 5]

0 ارسال دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn
اشتراک گذاری در telegram
Telegram
×

پیام از طریق واتس اپ

× مشاوره از طریق واتس اپ