رفع ریجکتی ویزای کانادا با وکیل رسمی مهاجرت

رد شدن یا ریجکت شدن ویزای کانادا یکی از مسائل ناامیدکننده‌ای است که می‌تواند برای افرادی که قصد سفر به این کشور را دارند، رخ دهد. زیرا این عامل باعث می‌شود که برنامه‌ریزی‌های فرد برای کار، تحصیل  یا زندگی دچار اختلال گردد. اما باید گفت که جای امیدواری هست. رفع ریجکتی ویزای کانادا روندی می‌باشد که می‌تواند به افراد کمک کند تا به هدف خود در زمینه مهاجرت به کانادا برسند. در این مقاله از تیم تحریریه هلدینگ رسام به بررسی موضوع رفع ریجکتی ویزای کانادا از زوایای مختلف پرداخته می‌شود.

نام و نام خانوادگی *
این فیلد را پر کنید
شماره موبایل *
این فیلد را پر کنید
  1. هلدینگ رسام
  2. وبلاگ
  3. رفع ریجکتی ویزای کانادا با وکیل رسمی مهاجرت

دلایل رد درخواست ویزای کانادا

معمولاً بعد از اینکه اداره مهاجرت کانادا درخواست ویزایی را رد می‌کند، به شخص دلیل یا دلایل رد درخواست ویزای کانادا را به‌صورت واضح اطلاع نمی‌دهد. در این قسمت به برخی از دلایل اصلی ریجکت درخواست ویزای کانادا اشاره می‌کنیم. آگاهی از این دلایل می‌توانند در فرآیند رفع ریجکتی ویزای کانادا موثر باشند.

رد درخواست ویزای کانادا

مدارک

مدارک صحیح و دقیق و مدارک کافی ارائه نشده است. باید دقت شود که یک سری مدارک پشتیبان وجود دارد. بهتر می‌باشد این مدارک حتی اگر از فرد درخواست نشده است هم ضمیمه درخواستش شود. زیرا احتمال قبولی درخواست ویزا را بالا می‌برد.

منابع مالی

منابع مالی کافی برای تأمین مالی سفر و اقامت فرد در کانادا ارائه نشده و تمکن مالی فرد به اثبات نرسیده است. میزان تمکن مالی بر اساس تعداد نفرات همراه شما و مدت‌زمانی که می‌خواهید در کانادا اقامت داشته باشید، متفاوت است. همچنین میزان دارایی‌های فرد مانند اتومبیل، خانه و غیره می‌تواند روی دیدگاه افسر اداره مهاجرت تأثیر بگذارد. تمکن مالی و اثبات تمکن مالی شخص میزبان فرد در کانادا نیز از اهمیت ویژه برخوردار است.

منبع تأمین‌کننده تمکن مالی باید برای دولت کانادا موردقبول باشد.

سابقه سفر و اقامت

تاریخچه سفر یا تراول هیستوری فرد نیز می‌تواند روی رد یا قبول درخواست ویزای او اثر بگذارد. اگر فرد قبلاً از کشور خود خارج نشده باشد، امکان قبول درخواستش از فردی که قبلاً به خارج از کشورش سفرکرده، کمتر است.

سابقه وضعیت اقامت بیش ‌از حد یا اخراج در کانادا یا کشورهای دیگر هم روی این مسئله تأثیرگذار می‌باشد.

استانداردها

استانداردهای امنیتی بین‌المللی رعایت نشده است، مثلاً متقاضی سابقه کیفری دارد.

استانداردهای بهداشتی رعایت نشده است.

انگیزه‌های بازگشت

اگر فرد در کشور مبدأ خود پیوندهای خانوادگی و یا خویشاوندی نداشته باشد، احتمال رد درخواست وی افزایش می‌یابد.

عدم وجود چشم‌انداز شغلی مناسب برای فرد باعث می‌شود که احتمال عدم بازگشت فرد به کشورش بعد از بازدید یا تحصیل در نظر گرفته شود. در نتیجه، درخواست وی با احتمال ریجکت شدن مواجه گردد. عدم اشتغال فرد در کشور مبدأ نیز می‌تواند این احتمال را تقویت کند.

هدف سفر

اگر افسر ویزا در اداره مهاجرت کانادا از قصد و نیت واقعی فرد برای سفر به این کشور به‌خوبی مطلع نشود، به‌راحتی می‌تواند درخواست او را ریجکت نماید.

زیرپا گذاشتن قوانین

اگر فرد در کشور مبدأش به‌صورت غیرقانونی زندگی کند، به ‌احتمال ‌زیاد دولت کانادا از اینکه آن فرد از قوانین کانادا تبعیت کند، اطمینان حاصل نمی‌نماید.

اگر فرد در هرکدام از مدارک ارسالی، اطلاعات نادرست اظهار کرده باشد، درخواست ویزایش می‌تواند رد شود.

لازم به ذکر است که اگر درخواستی رد شود، می‌تواند مشمول حق درخواست تجدیدنظر شود. ولی این اطمینان وجود ندارد که قطعاً با درخواست تجدیدنظر، رأی به نفع فرد برگردد. بنابراین پس از رد شدن درخواست ویزای کانادا، بهتر است که برای رفع ریجکتی به وکلای مؤسسات مهاجرتی مراجعه کنید. دراین‌بین موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام می‌تواند به شما کمک کند تا در اسرع وقت و با بهترین کیفیت کارهای رفع ریجکتی ویزای کانادا خود را انجام دهید.

مشاوره اختصاصی با هلدینگ رسام

مشاوران اختصاصی ما در هلدینگ رسام آماده انجام هرگونه راهنمایی کارشناسانه به تمام افرادی می باشند که درباره رفع ریجکتی ویزای کانادا نیازمند آگاهی از قوانین و مقررات در این کشور هستند. با ما در تماس باشید.

تفاوت ریجکتی و استرداد

ریجکت شدن درخواست ویزای کانادا بر اساس مواردی که در قسمت قبل گفته‌شد، صورت می‌گیرد. ولی مواقعی وجود دارند که برنامه‌ای که فرد درخواست داده است، مشمول سهمیه می‌باشد. در صورت رسیدن سهمیه به حد ممکن، احتمال دارد درخواست فرد استرداد شود. اگر درخواست فرد به دلیل اطلاعات ازدست‌رفته استرداد شده باشد، می‌تواند این اشتباهات را اصلاح و دوباره درخواست خود را ارائه دهد.

فرق ریجکتی ویزای کانادا و استرداد ویزای کانادا

چگونه می‌توان از رد دوباره درخواست ویزا کانادا جلوگیری کرد؟

در رفع ریجکتی ویزای کانادا نامه رد درخواست ویزای کانادایی که برای فرد ارسال می‌شود، می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. شما می‌توانید در لابه‌لای جملات آن به سرنخ‌هایی درباره این موضوع برسید که چرا درخواست شما ریجکت شده است یا می‌توانید به اطلاعات مهمی در این ‌باره دسترسی پیدا کنید. همچنین شما می‌توانید به یادداشت‌های افسر اداره مهاجرت یا نت پرونده نیز دسترسی پیدا کنید. شما می‌توانید از تمامی این سرنخ‌ها کمک بگیرید و درخواست ویزای خود را اصلاح‌ نمایید و دوباره درخواست دهید. با این کار، احتمال رد دوباره درخواست ویزای کانادای شما بسیار کمتر می‌شود. همچنین ممکن است که در هنگام بررسی درخواست دوم شما، افسر بررسی‌کننده پرونده‌تان شخص دیگری باشد و درخواست شما را قبول نماید.

همچنین می‌توانید درخواست تجدیدنظر خود را به IAD یا immigration Adjudication Division یا بخش قضاوت مهاجرت یا دادگاه فدرال کانادا (فدرال کورت) ارائه دهید. باید این نکته را مدنظر داشته باشید که این درخواست تجدیدنظر در بازه زمانی خاصی اعتبار دارد و باید سریعاً نسبت به آن اقدام نمود. موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام با وکلای کانادایی که در اختیار دارد، این اطمینان را به شما می‌دهد که در دادگاه فدرال کانادا به بهترین نحو از درخواست تجدیدنظری که ارائه می‌شود، دفاع می‌نماید و مسیر مهاجرت شما را هموار می‌کند.

مدت‌زمان رسیدگی به درخواست رفع ریجکت ویزای کانادا

قبل از شیوع کرونا ویروس، مراحل و روند رسیدگی به درخواست رفع ریجکتی ویزای کانادا حدود 30 روز زمان می‌برد. اما بعد از آن به طبع مدت بیشتری طول می‌کشد تا روند رسیدگی تکمیل شود.

نکاتی درباره نت آفیسر در رفع ریجکتی ویزای کانادا

همان‌طور که گفته شد، ممکن است درخواست ویزای فرد برای مهاجرت به کانادا پذیرفته نشود. یکی از بهترین راه‌های رفع ریجکتی ویزای کانادا استفاده از نت پرونده یا نت آفیسر است. نت آفیسر در واقع یک گزارش است که در چند صفحه طراحی شده است و افسر پرونده در آن دلایل خود را برای رد یا ریجکت کردن درخواست ویزا شرح می‌دهد. برای رفع ریجکتی ویزای کانادا نیاز است که به این برگه‌ها دسترسی داشته باشیم. به این کار اصطلاحاً ATIP یا Access to Information and Privacy یا دسترسی به اطلاعات و حریم خصوصی به شکل آنلاین گفته می‌شود. گرفتن این یادداشت‌ها بین 1 تا 3 ماه طول می‌کشد.

 برای درخواست این مدرک، فرد باید یا در خاک کانادا باشد یا از طریق یک وکیل مورد اعتماد کانادایی اقدام نماید. موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام وکلای کانادایی خبره دارد که با خیال راحت می‌توانید کار درخواست نت آفیسر را به آن‌ها بسپارید.

نکاتی درباره نت آفیسر در رفع ریجکتی ویزای کانادا

اقدامات مهم پس از ریجکتی ویزای کانادا

پس از ریجکت شدن درخواست ویزای کانادا، فرد می‌تواند هر زمانی که تمایل داشت دوباره برای گرفتن ویزا درخواست دهد. فقط یک استثنا وجود دارد و آن زمانی است که در نامه رد درخواست ویزا ذکرشده باشد که فرد، دیگر نباید درخواست دهد. ازجمله اقدامات مهم پس از ریجکتی ویزای کانادا جهت رفع ریجکتی ویزای کانادا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

اطلاع یافتن از علت یا دلایل ریجکت شدن درخواست ویزا

در ابتدا، نامه ریجکتی را به‌طور کامل بررسی نمایید و مطلع شوید که دلایل ریجکت شدن آن چیست. در این مورد می‌توانید به نت آفیسر یا نت پرونده نیز مراجعه نمایید.

کمک گرفتن از وکلای حرفه‌ای

برای تجدیدنظرخواهی می‌توانید از وکلای حرفه‌ای کمک بگیرید. در این‌ زمینه موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام می‌تواند شما را یاری نماید.

تصحیح اسناد و مدارک

اگر بدون ایجاد تغییرات، دوباره همان مدارک را ارسال کنید، حتی اگر وکیل حرفه‌ای هم استخدام کرده باشید، ممکن است کاری از پیش نبرد. بنابراین بهتر است ایرادات مدارک را رفع نمایید و مدارک اضافی و مکمل را ضمیمه کنید. شایستگی خود را به‌طور کامل و واضح شرح دهید تا به اثبات برسد.

اعتراض به ریجکت شدن درخواست ویزا

اگر دلیل ریجکتی پرونده شما، سوءتفاهم یا ناقص بودن اطلاعات ارسالی باشد، می‌توانید بعد از رفع نواقص جهت رفع ریجکتی ویزای کانادا دوباره درخواست ویزا دهید. اما اگر درباره ریجکتی و رد درخواست ویزای کانادا و رأی افسر پرونده در اداره مهاجرت اعتراض دارید، می‌توانید به دادگاه مهاجرت کانادا یا فدرال کورت اعتراض و شکایت خود را اعلام کنید. در این مورد نیز موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام وکلای زبده و شایسته کانادایی در اختیار دارد که می‌توانند به‌راحتی در فدرال کورت کانادا اقدام به رفع ریجکتی پرونده شما نماید. گاهی نیز علت رد درخواست مشخص نیست. در این مواقع بهتر است مجدداً مدارک اضافی که احساس می‌کنید کمک‌کننده هستند را ضمیمه مدارک قبلی نمایید.

در نظر گرفتن زمان‌بندی‌ها

توجه به زمان‌بندی‌ها و مدت‌زمانی که برای اعتراض به ریجکتی درخواست ویزا در نظر گرفته‌شده است، بسیار حائز اهمیت می‌باشد. بسیار مهم است که در وقت و زمان مناسب این اعتراض صورت گیرد تا ترتیب اثر داده شود. وکیل مهاجرتی و مؤسسات مهاجرتی معتبر مانند موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام از این زمان‌بندی‌ها اطلاعات کافی و کاملی را دارند.

پس از انجام این مراحل اگر مدارکی که مجدداً ارسال می‌شوند، به‌اندازه کافی قوی و متقاعدکننده باشند، به‌احتمال‌زیاد با درخواست ویزای شما موافقت می‌شود.

اقدامات مهم پس از ریجکتی ویزای کانادا

اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا

گاهی مواقع پیش می‌آید که فرد از صحت و کافی بودن مدارکی که ارائه‌داده است، مطمئن می‌باشد، رد شدن درخواست ویزایش را ناعادلانه می‌داند و به رأی صادرشده و تصمیم اتخاذشده توسط افسر پرونده‌اش در اداره مهاجرت اعتراض دارد. در چنین مواقعی فرد می‌تواند جهت رفع ریجکتی ویزای کانادا اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا را خود شخصاً یا توسط یک نماینده قانونی یا وکیل به دادگاه فدرال کانادا یا فدرال کورت کانادا ارائه دهد. در این اعتراض، فرد یا نماینده قانونی یا وکیل فرد باید به دادگاه اثبات نماید که مدارک ارائه‌شده کامل و درست هستند و افسر پرونده در اداره مهاجرت در بررسی و صدور مجوز اخذ ویزا دچار اشتباه شده است. دادگاه فدرال کانادا این اعتراضات و مدارک ارسالی را بررسی می‌نماید و رأی نهایی را صادر می‌کند.

موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام با گروهی از وکلای زبده و حرفه‌ای کانادایی برای رفع ریجکتی ویزای کانادا از طریق اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا همکاری می‌کند. شما با کمک مشاوران و وکلای این هلدینگ می‌توانید با خیال راحت اقدام به رفع رد درخواست هر نوع ویزایی نمایید.

اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا

زمان و نحوه‌ اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا

برای درخواست تجدیدنظر در مورد رد درخواست ویزای کانادا، انتخاب‌هایی دارید. اما نکته‌ای که وجود دارد، این است که زمان به نفع شما نیست. شما فقط یک بازه زمانی بسیار کوتاه برای درخواست تجدیدنظر جهت رفع ریجکتی ویزای کانادا فرصت دارید. بنابراین باید سریعاً اقدام نمایید. به‌طور کلی اگر به رأی افسر پرونده اعتراض دارید و در زمان درخواست ویزا داخل کشور کانادا بوده‌اید، فقط دو هفته فرصت دارید تا به رأی اعتراض نمایید. اگر خارج از کانادا بوده‌اید، این زمان تا دو ماه افزایش می‌یابد.

روند اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا

جهت رفع ریجکتی ویزای کانادا مراحل و روند اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا باید بسیار با دقت انجام شوند تا برای بار دوم مشکل‌ساز نگردد. این امر به این خاطر اهمیت دارد که اگر درخواست ویزا برای بار دوم ریجکت شود، تا مدت‌زمان معینی فرد حق ارائه درخواست ویزا به کشور کانادا را ندارد. از بعد آن زمان هم تمامی درخواست‌های وی با شک و تردید و با دقت بسیار بالاتری بررسی می‌شود.

مراحل و روند اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا بر اساس نوع ویزای درخواستی، متفاوت است. ولی در حالت کلی می‌توان موارد زیر را نام برد:

  1. ابتدا باید برای مشاهده نت پرونده یا نت آفیسر و یا ATIP درخواست داد تا بتوان دلیل یا دلایل اصلی ریجکت شدن را متوجه شد.
  2. سپس متقاضی با ارائه مدارک و پرونده به دادگاه فدرال کانادا، درخواست می‌کند که دادگاه صحت یا سقم نظر افسر اداره مهاجرت را موردبررسی قرار دهد. در خصوص این مورد بهتر است از کمک وکلای زبده و باتجربه مؤسسات مهاجرتی کمک بگیرید. یکی از این مؤسسات مهاجرتی معتبر، موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام است که می‌تواند با کمک وکلای مهاجرتی کانادایی خود شما را در این امر یاری نماید.

هزینه رفع ریجکتی ویزای کانادا

 در فرآیند رفع ریجکتی ویزای کانادا، پس از رفع نواقص پرونده و به‌منظور درخواست مجدد برای ویزا، تمامی هزینه‌های لازم برای صدور ویزا به استثنا هزینه انگشت‌نگاری، دوباره اخذ می‌شود. هزینه 85 دلاری انگشت‌نگاری هر 10 سال یک‌بار اخذ می‌گردد.

انواع ریجکتی ویزای کانادا

اقداماتی که برای رفع ریجکتی ویزای کانادا اخذ می‌شود تا حدودی بستگی به نوع ویزای درخواستی نیز دارند. در این بخش به بررسی چند نوع از انواع ریجکتی ویزای کانادا می‌پردازیم:

توضیح انواع ریجکتی ویزای کانادا

رفع ریجکتی ویزای توریستی کانادا

دلایل رد و ریجکت شدن درخواست ویزای توریستی کانادا، مانند سایر ویزاها است. با این‌ حال، یک سری دلایل مختص به خود ویزای توریستی کانادا نیز وجود دارند که در اینجا نام‌برده می‌شوند:

  • عدم اثبات این موضوع که فرد پس از پایان دوره ویزا، قصد برگشت به کشور خود را دارد.
  • اگر متقاضی تراول هیستوری خوبی نداشته باشد یا اصلاً تا به اکنون به هیچ کشور خارجی مسافرت نکرده باشد.
  • عدم وجود دلیل مناسب برای سفر یا ذکر ناقص آن.
  • حضور یک نفر از خانواده نزدیک متقاضی در کانادا، می‌تواند علیه وی باشد. زیرا دلیلی برای عدم بازگشت او به کشورش تلقی می‌شود.
  • ذکر حداکثر طول مدت اقامت. متقاضیان ویزای توریستی تا حداکثر 6 ماه می‌توانند در کانادا بمانند. اما اگر طول مدت اقامت را 6 ماه بیان کنند، افسر اداره مهاجرت این احتمال را می‌دهد که آن‌ها به‌موقع خاک کانادا را ترک نکنند و با درخواستشان موافقت نمی‌کند.

به جهت رفع ریجکتی ویزای توریستی کانادا فرد می‌تواند از طریق یکی از این سه راه اقدام کند:

  • رفع نواقص مدارک و ارائه دوباره درخواست ویزا
  • رفع نواقص مدارک و ارائه درخواست تجدیدنظر
  • اعتراض به رأی صادرشده توسط اداره مهاجرت به دادگاه فدرال کانادا

چگونگی رفع ریجکتی ویزای توریستی کانادا

رفع ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا

دلایل ریجکت شدن ویزای تحصیلی کانادا نیز در حالت کلی مانند دلایل رد درخواست سایر ویزاها است. اما دلایل اصلی ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا را می‌توان به‌صورت زیر بیان کرد:

  • عدم اثبات تمکن مالی مناسب برای فرد متقاضی ویزای تحصیلی
  • عدم اثبات این موضوع که فرد متقاضی پس از اتمام تحصیل، کشور کانادا را ترک می‌کند.
  • وجود مورد شک‌برانگیز هویتی یا دارا بودن سابقه کیفری فرد متقاضی
  • نداشتن سابقه سفرهای خارجی
  • عدم وجود هماهنگی بین رشته تحصیلی موردنظر و سوابق تحصیلی فرد متقاضی
  • عدم وجود یا ناقص بودن نامه پذیرش دانشجو از طرف دانشگاه یا موسسه‌ای که قصد تحصیل در آن را دارد
  • عدم داشتن دانش زبانی کافی و موردنیاز برای اقامت و ادامه تحصیل در کانادا
  • عدم وجود آینده کاری پس از اتمام تحصیل برای دانشجو در کشور مبدأ

برای رفع ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا نیز سه راه اصلی وجود دارد:

  • رفع نواقص و ارائه دوباره درخواست ویزا
  • رفع نواقص و ارائه درخواست تجدیدنظر
  • اعتراض به رأی اداره مهاجرت به فدرال کورت کانادا

رفع ریجکتی ویزای تجاری کانادا

دلایل ریجکتی ویزاهای تجاری کانادا هم مانند دلایل ریجکتی سایر ویزاهای این کشور است. ولی از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • متقاضی باید اثبات کند که بعد از اتمام دوره اعتبار ویزا و در صورت عدم تمدید آن، قصد ترک کانادا را دارد.
  • متقاضی باید مدارکی را جهت اثبات توانایی خود در انجام کار موردنظر ارائه دهد و این توانایی را به اثبات برساند.
  • متقاضی باید دعوت‌نامه کارفرمای کانادایی را ضمیمه درخواست خود کند.

برای رفع ریجکتی این ویزا نیز می‌توان مانند موارد قبلی اقدام نمود.

چگونگی رفع ریجکتی ویزاهای تجاری کانادا

سؤالات متداول در مورد رفع ریجکتی ویزای کانادا

  1. آیا هزینه‌ای که برای صدور ویزای پرداخت‌شده است، با ریجکت شدن درخواست، قابل‌استرداد می‌باشد؟

خیر، استرداد این مبلغ برای متقاضیانی که اقامت دائم کانادا را ندارند، امکان‌پذیر نیست.

  1. اعتراض بهریجکتی ویزا توسط وکیل رسمی کانادایی بهتر است یا نماینده قانونی فرد؟

به طبع چون روند پیگیری و به ثمر نشاندن اعتراض به ریجکتی ویزا، یک ‌روند حساس و پیچیده می‌باشد، بهتر است این کار به وکیل رسمی کانادایی واگذار شود.

  1. شانس موفقیت در دادگاه رفع ریجکتی ویزای کانادا چقدر است؟

میزان شانس موفقیت هر فرد در دادگاه رفع ریجکتی ویزای کانادا به هرچه بهتر، کامل‌تر و دقیق‌تر بودن مدارک ارائه‌شده وی به دادگاه برمی‌گردد. او با کامل‌تر بودن مدارک، شایستگی خود را برای دریافت ویزای کانادا به اثبات می‌رساند.

جمع‌بندی

دلایل مختلفی وجود دارند که باعث می‌گردند درخواست ویزای فرد برای رفتن به کانادا موردقبول واقع نشود و ریجکت گردد. در چنین مواقعی نباید ناامید شد، بلکه روش‌هایی وجود دارند که فرد می‌تواند از طریق آن‌ها اقدام به رفع ریجکتی ویزای کانادا نماید. متقاضی می‌تواند بعد از رفع عیوب و کامل کردن مدارک خود دوباره از ابتدا اقدام به درخواست ویزا نماید. همچنین وی می‌تواند درخواست تجدیدنظر نماید یا علیه رأی صادره توسط اداره مهاجرت، به دادگاه فدرال کانادا شکایت کند. تمامی این مراحل حساس هستند و بهتر است توسط وکلای خبره انجام گیرند تا نتیجه مطلوب حاصل شود. برای ارتباط با مشاورین ما می توانید از طریق پیج اینستاگرام هلدینگ رسام اقدام کرده و یا از طریق شماره های موجود در سایت با ما تماس بگیرید.

به این مطلب امتیاز دهید.
[کل: 0 میانگین: 0]

تماس و مشاوره رایگان

فرم مشاوره رایگان مهاجرت

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

آخرین مقالات وبلاگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

× مشاوره آنلاین