مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی یکی از روشهای دریافت اقامت کانادا برای تجار و مدیران دارای سابقه مدیریت و سرمایه می باشد. این برنامه‌ها به دلیل توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی در کانادا و جذب سرمایه به وجود آمده‌اند. در این بخش، بهترین برنامه‌های مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی که می‌توانند متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری را برای برنامه‌های استانی خود (PNP) نامزد نمایند، معرفی شده‌اند.

درصد قابل‌توجهی از کارآفرینان کانادا را مهاجران تشکیل می‌دهند و شرکت‌های آن‌ها بیشتر از شرکت‌هایی که تحت مالکیت یا مدیریت بومیان هستند، به بازارهای صادراتی خدمات می‌دهند. دولت کانادا نیز برنامه‌هایی را برای حمایت از مهاجران و کارآفرینان بسیار ماهر به‌منظور پیشبرد توسعه اقتصادی ایجاد کرده‌ است. برنامه مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی برای جذب کارآفرینان باتجربه‌ که قصد دارند کسب‌وکاری در کانادا داشته باشند، فعالانه آن را مدیریت کنند و از این طریق اقامت کانادا را نیز به دست آورند، طراحی‌شده است.

نام و نام خانوادگی *
این فیلد را پر کنید
شماره موبایل *
این فیلد را پر کنید
  1. هلدینگ رسام
  2. وبلاگ
  3. مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی

کارآفرینی استانی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی با شرایط مختلفی امکان‌پذیر می‌باشد. نامزدهای واجدشرایط باید بتوانند یک کسب‌وکار را مدیریت نمایند و بسته به نوع شرکت انتخابی، شغل ایجاد کنند. طیف گسترده‌ای از برنامه‌های سرمایه‌گذاری در کانادا وجود دارد. برخی از برنامه‌های کارآفرینی برای مهاجرت به کانادا نیاز به سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی دارند که البته پس از ایجاد کسب‌وکار، قابلیت بازگشت سرمایه را دارا هستند. حداقل مبلغ سرمایه‌گذاری 100.000 دلار در کنار داشتن تجربه مدیریت مرتبط است. موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام اطلاعات مفیدی درباره مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی خواهد نمود.

کارآفرینی در کشور کانادا

کانادا به‌عنوان یکی از بهترین مقصدهای کارآفرینی در جهان توسط مجله فوربس، معرفی‌شده است. این کشور به‌طور مداوم در صدر نظرسنجی‌ها و فهرست‌های تحقیقاتی که چندین شاخص اجتماعی را بررسی می‌نمایند، قرار گرفته است. نشریه فوربس، کانادا را برای کارآفرینی، پنجمین کشور مطلوب جهان و برترین کشور در آمریکای شمالی و گروه بیست معرفی می‌نماید. به همین علت مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی بسیار محبوب می‌باشد.

همچنین کانادا یکی از کشورهایی است که پایین‌ترین مالیات را از شرکت‌ها اخذ می‌نماید و در این رابطه، یکی از باثبات‌ترین کشورهای جهان می‌باشد. نظام بانکی کانادا نیز در 5 سال گذشته توسط مجمع جهانی اقتصاد، به‌عنوان یکی از سالم‌ترین نظام‌های بانکی معرفی‌شده است. شهرت کانادا برای کارآفرینی بسیار فراتر از ثبات اقتصادی آن می‌باشد. درنتیجه، کانادا می‌تواند با محیط کسب‌وکار فوق‌العاده‌ای که دارد، نیروی کار ماهر را برای مهاجرت به کانادا و اقامت کانادا جذب نماید.

برنامه‌ مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

برنامه مهاجرت کارآفرینی کانادا از برنامه های استانی کانادا می‌باشد. این یعنی متقاضیان جهت تشکیل پرونده باید از طریق اداره مهاجرت استان انتخابی خود اقدام کنند. بطور کلی در تمام روشهای مهاجرت کارآفرینی استانی، متقاضیان این روش با تعهد به سرمایه‌گذاری جهت تأسیس یک کسب و کار در استان مربوطه در کانادا می توانند برای خود و تمام خانواده خود ویزای کانادا را اخذ کنند. با وجود شباهت در شرط اصلی این روش مهاجرت (تأسیس بیزنس در کانادا) جزییات و موارد حقوقی بسیاری در هر روش وجود دارند که کاملا روش مهاجرت کارآفرینی هر استانی را منحصر به فرد می کند. مواردی مانند، نوع ویزای ارائه شده، میزان سرمایه‌گذاری، شرایط و مدارک موردنیاز متقاضی جهت تشکیل پرونده از این قبیل جزییات هستند.

اگر شما یک کارآفرین خارجی هستید و می‌خواهید کسب‌وکار خود را در کانادا ایجاد نمایید تا از این طریق اقامت کانادا را به دست آورید، ممکن است واجدشرایط باشید تا تحت برنامه مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی به کانادا مهاجرت نمایید. این برنامه برای آن دسته از کارآفرینان خارجی طراحی‌شده است که حداقل 50 درصد از سهام یک تجارت کانادایی را در اختیار دارند و می‌توانند نشان دهند که این کسب‌وکار به توسعه اقتصادی کانادا کمک می‌نماید و منجر به ایجاد شغل برای کانادایی‌ها می‌شود. پس از راه‌اندازی موفقیت‌آمیز کسب‌وکار خود در کانادا و مدیریت شرکت‌ خود به مدت حداقل یک سال، ممکن است واجدشرایط درخواست اقامت دائم تحت برنامه‌های مختلف مهاجرتی کانادا شوید.

اگر می‌خواهید برای برنامه مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی درخواست دهید، 5 عنصر کلیدی وجود دارد که باید آن‌ها را دارا باشید:

  • طرح تجاری قابل‌اجرا
  • تجربه مرتبط
  • ظرفیت مالی
  • تعهد و اجرا
  • عدم وجود سوءپیشینه

مشاوران و کارشناسان موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام در آماده‌سازی این موارد می‌تواند شما را یاری نماید.

مراحل مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

اگر علاقه‌مند به مهاجرت به کانادا از طریق برنامه کارآفرینی هستید، اولین قدم این است که یک گروه سرمایه‌گذار کانادایی، مرکز رشد کسب‌وکار یا صندوق سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر پیدا کنید تا از شما پشتیبانی نماید. حداقل یکی از این نهادها باید مایل به سرمایه‌گذاری در کارآفرینی جدید شما باشد. هر صندوق یا گروهی، کاربرد خاص خود را دارد. باید با این گروه‌ها تماس بگیرید و از طریق فرآیندهای مختلف، درخواست دهید تا ایده کسب‌وکار خود را به آن‌ها ارسال و ارائه نمایید. موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام می‌تواند در این فرآیند راهنمایی‌های لازم را به شما ارائه نماید.

برای تشکیل دادن پرونده فرد متقاضی برنامه مهاجرت کارآفرینی کانادا باید پرونده خود را در یکی از اداره‌های مهاجرت استان انتخاب شده تشکیل پرونده دهد. به طور کل می‌توان گفت در تمامی روش‌های مهاجرت کارآفرینی کانادا متقاضیان این برنامه، باید جهت سرمایه‌گذاری جهت شروع یک بیزینس و شروع کسب و کار جدید به اداره مهاجرت تعهد دهند و بعد از آن می‌توانند برای خود و خانواده خود ویزا کانادا را کسب کنند.

 

در کل شرط اصلی این برنامه تاسیس یک بیزینس در کانادا می‌باشد ولی تفاوت‌های زیادی دارند. از بُعد شرایط استان‌های کانادا با یکدیگر، چون هر یک از استان‌ها برنامه‌های خاص خود را دارند و در موارد حقوقی بسیار با هم فرق می‌کنند. شرایطی مانند نوع ویزا و میزان سرمایه‌گذاری و شرایط و مدارک مورد نیاز فرد متقاضی این برنامه از تفاوت‌های استان‌های کانادا است.

هنگامی‌که نامه سرمایه‌گذار یا سرمایه‌گذاران خود را دریافت کردید، اکنون آماده درخواست برای ویزای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی خود هستید. البته با این فرض که تمام شرایط عمومی دیگر ورود به کانادا را که برای همه درخواست‌کنندگان اقامت کانادا اعمال می‌شود، دارا باشید.

هزینه‌های مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی

درخواست مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی شامل هزینه‌هایی می‌باشد که برای هر استان متفاوت و بدین شرح است:

  • آلبرتا: 500 دلار کانادا
  • بریتیش کلمبیا: 150 دلار کانادا
  • مانیتوبا: 500 دلار کانادا
  • نیوبرانزویک، نیوفاندلند و لابرادور: 250 دلار کانادا
  • نوا اسکوشیا: بدون هزینه
  • انتاریو: 500 تا 2.000 دلار کانادا
  • جزیره پرنس ادوارد: 300 دلار کانادا
  • ساسکاچوان: 350 دلار کانادا

مزایای روش کارآفرینی استانی

شرایط سرمایه گذاری برگشت پذیر (که میزان آنها بستگی به استان مورد نظر دارد)

عدم نیاز به انجام سرمایه‌گذاری تا قبل از ورود به کشور کانادا (فرد متقاضی این فرصت را دارد که در یک بازه زمانی ۶ الی ۱۲ ماه از زمان ورود به کانادا استارت بیزینس خود را بزنند)

سرعت بسیار بالای رسیدگی به این پرونده‌ها نسبت به سایر پرونده‌های مهاجرت کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا

کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا یکی از روش های متداول مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی می باشد. برنامه‌ مهاجرت به کانادا که از طریق کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا اجرا می‌شود، برنامه نامزدهای داوطلب است. در این برنامه اولویت با نامزدهایی می‌باشد که بالاترین امتیاز را تحت یک چارچوب امتیازدهی به دست آورند. همچنین، این برنامه مهاجرتی، کارآفرینان و مدیران ارشد یا صاحبان مشاغلی را هدف قرار می‌دهد که مایل به سرمایه‌گذاری در مشاغل استان بریتیش کلمبیا و اقامت کانادا هستند.

چارچوب امتیازدهی به نامزدهای داوطلب به شرح زیر می‌باشد:

  • دارایی خالص حداقل 300.000 دلار
  • حداقل 100.000 دلار سرمایه‌گذاری تجاری واجد شرایط
  • حداقل 51% مالکیت در کسب‌وکار جدید
  • تسلط به سطح 4 (طبق معیارهای کانادا) در زبان انگلیسی یا فرانسوی در هر یک از چهار توانایی: گوش دادن، صحبت کردن، خواندن و نوشتن
  • ایجاد حداقل یک شغل تمام‌وقت جدید برای یک شهروند کانادایی یا مقیم دائم
  • انجام یک بازدید اکتشافی در جامعه هدف

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان مانیتوبا

هدف اصلی استان مانیتوبا از برنامه مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی جذب سرمایه‌گذاران و کارآفرینان بین‌المللی واجدشرایط برای مهاجرت به کانادا می‌باشد. قوانین جدید این استان، شرط قبلی این برنامه برای سپرده 100.000 دلاری نزد دولت مانیتوبا را لغو کرده است تا مشوق‌های تازه‌ای برای کارآفرینان و سرمایه‌گذاران، مخصوصاً در بخش مزرعه‌داری به وجود آید. در این استان اولویت با نامزدهایی است که کسب‌وکار خود را خارج از وینیپگ راه‌اندازی می‌نمایند.

موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام شرایط احراز صلاحیت برای این برنامه مهاجرت به کانادا از کارآفرینی استان مانیتوبا را  به صورت زیر دسته‌بندی کرده است:

  • تجربه کسب‌وکار حداقل سه سال کار تمام‌وقت در پنج سال گذشته یا به‌عنوان یک صاحب کسب‌وکار فعال یا کار در نقش مدیریت ارشد یک کسب‌وکار موفق. به صاحبان مشاغل در مقایسه با مدیران ارشد امتیاز بیشتری داده می‌شود.
  • صاحبان مشاغل باید حداقل یک‌سوم مالکیت داشته باشند تا واجد شرایط دریافت اقامت کانادا شوند.
  • مهارت زبان رسمی حداقل سطح پنج
  • حداقل تحصیلات معادل مدرک دبیرستان کانادایی
  • بدون شرط سنی، اگرچه امتیازاتی به داوطلبان 25 تا 49 سال اختصاص داده می‌شود
  • سرمایه‌گذاری حداقل 250.000 دلاری برای مشاغل واقع در منطقه مرکزی مانیتوبا و حداقل 150.000 دلاری برای مناطق خارج از مرکز مانیتوبا
  • سرمایه‌گذاری تجاری باید بر اساس قوانین تعریف‌شده انجام شود
  • کسب‌وکار پیشنهادی باید حداقل یک شغل را برای یک شهروند کانادایی یا مقیم دائمی در مانیتوبا ایجاد یا حفظ نماید. (به‌استثنای صاحبان کسب‌وکار و یا بستگان نزدیک آن‌ها)
  • بازدید از تحقیقات یک طرح تجاری موفق، موردنیاز می‌باشد و بخشی جدایی‌ناپذیر از این برنامه است

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان پرنس ادوارد

افراد متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی در استان پرنس ادوارد باید مجوز کار کانادا را دریافت نمایند و برای فرمانداری منطقه کار کنند. مدت کسب‌وکار در یک توافقنامه عملکرد تعیین می‌شود. پس از انجام توافقنامه عملکرد، متقاضی باید حداقل 150.000 دلار در یک کسب‌وکار سرمایه‌گذاری نماید و متعهد به مدیریت کسب‌وکار به‌صورت روزانه از داخل جزیره پرنس ادوارد باشد. پیش ‌از این، جزیره پرنس ادوارد جریان‌های صدور مجوز کسب‌وکار برای اقامت کانادا را مستقیم اداره می‌کرد. اما از سپتامبر 2018 به دلیل برخی نگرانی‌ها درباره کلاه‌برداری و تقلب، راه مهاجرت تقریباً بسته‌شده است.

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان انتاریتو

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی در استان انتاریو، از کارفرمایان برای تسهیل مهاجرپذیری مدیران خارجی حرفه‌ای جهت رفع نیازهای منابع انسانی استان حمایت می‌کند. این استان دارای سه جریان ورودی ویژه برای متقاضیانی است که دارای شرایط لازم ازجمله تحصیلات، تجربه، مهارت زبان و توانایی استقرار موفقیت‌آمیز در انتاریو و کمک به توسعه اقتصادی استان هستند. مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی در بین برنامه‌های انتاریو جایگاه ویژه‌ای دارد. داوطلبان علاقه‌مند نمی‌توانند مستقیماً برای نامزدشدن در این برنامه درخواست دهند و باید منتظر بمانند تا فرآیند گزینش انجام‌ گردد و برای مصاحبه دعوت شوند. با این ‌حال، آن‌ها به شرایط ورودی ویژه‌ای نیاز ندارند.

به این مطلب امتیاز دهید.
[کل: 0 میانگین: 0]

تماس و مشاوره رایگان

فرم مشاوره رایگان مهاجرت

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

آخرین مقالات وبلاگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

× مشاوره آنلاین