ویزای E2 آمریکا

ویزای سرمایه گذاری یا E2 یک نمونه از انواع ویزاهای غیر مهاجرتی است که تنها برای افرادی که تابعیت کشورهای دارای معاهده با آمریکا را دارند صادر می‌شود. ویزای E2 آمریکا برای دو دسته سرمایه گذاران و کارمندان شاغل در شرکت‌های سرمایه‌گذاری صادر خواهد شد. در این شرایط سرمایه گذاران باید میزان قابل توجهی سرمایه در شرکتی جدید یا تاسیس شده انجام دهند. در حالی که کارمندان باید در شعبه شرکت خود در ایالات متحده، شغلی دریافت کنند یا از آن‌ها به دلیل مهارت خاصی که دارند، دعوت به همکاری شود.

اما این موارد تنها شرایط لازم برای اخذ ویزای E2 نیست. در ادامه این مطلب از هلدینگ رسام شرایط لازم برای اخذ ویزای E2، مدارک، هزینه‌ها و مراحل آن را توضیح خواهیم داد. هلدینگ مهاجرتی رسام یکی از معتبرترین موسسات مهاجرتی فعال در کشور ایران، آمریکا و کانادا است که در این کشورها دفتر نمایندگی دارد. جهت دریافت اطلاعات کامل در مورد ویزای E2 آمریکا، پس از مطالعه این مطلب می توانید با دفتر تهران تماس بگیرید.

دریافت ویزای E2 آمریکا
نام و نام خانوادگی *
این فیلد را پر کنید
شماره موبایل *
این فیلد را پر کنید
  1. هلدینگ رسام
  2. وبلاگ
  3. ویزای E2 آمریکا

ویزای E2 آمریکا چیست؟

ویزای E-2 نوعی ویزا است که به افراد کشورهای خاصی اجازه می‌دهد در صورت انجام یکی از موارد زیر در ایالات متحده زندگی و کار کنند:

  • سرمایه گذاری مقدار قابل توجهی پول در یک کسب و کار یا نهاد آمریکایی (سرمایه گذار E-2)
  • برای کار در ایالات متحده به عنوان یک مدیر اجرایی، مدیر ارشد یا کارمند اصلی شرکتی که متعلق به شخصی از کشور دارای معاهده سرمایه‌گذاری است (کارمند E-2) بیایند.

برای واجد شرایط بودن در ویزای E-2، کشور شخص متقاضی باید با ایالات متحده قرارداد تجاری یا سرمایه‌گذاری داشته باشد. همچنین متقاضی سرمایه‌گذار باید کسب و کار جدید راه‌اندازی کند یا در یک تجارتی موجود سرمایه گذاری قابل توجهی انجام دهد. برای اطلاع از دیگر شرایط دریافت ویزای E2 این مطلب را دنبال کنید.

طول مدت اقامت با ویزای E2 یا سرمایه‌گذاری چقدر است؟

مدت زمان اعتبار ویزای E2 به کشور صادر کننده ویزا بستگی دارد. اما در حالت کلی اعتبار این ویزا بین 1 تا 5 سال متغیر است. اما امکان تمدید مجدد این ویزا بدون محدودیت در تعداد وجود دارد. پس از هر بار تمدید، ویزای متقاضی 2 سال اعتبار خواهد گرفت. برخی از دارندگان این ویزا حدود 15 سال است که در آمریکا حضور دارند.

همچنین با ویزای معتبر E2، متقاضی می‌تواند از ایالات متحده خارج شده و مجددا وارد این کشور شود و 2 سال وضعیت اضافی دریافت کنید. البته برای هر بار ورود باید روند دریافت ویزا را دوباره طی کند. این قانون در برخی از ویزاهای مهاجرتی وجود دارد. برای اطلاع از امکان سفر پس از دریافت ویزای توریستی آمریکا، ویزای تحصیلی یا کاری با مشاورین مهاجرتی مشورت کنید.

آیا با ویزای E2 می‌توان گرین کارت دریافت کرد؟

دارندگان ویزای E2 به صورت مستقیم نمی‌توانند درخواست گرین کارت دهند. زیرا ویزای E2 آن‌ها در دسته ویزاهای غیر مهاجرتی و موقت است. این دسته از ویزاها به منزله این است که متقاضی برای فعالیت خاصی در ایالات متحده حضور دارد و پس از اتمام اعتبار ویزای خود قصد خروج از این کشور را دارد. به همین دلیل به این دسته از افراد گرین کارت داده نمی‌شود.

اما این امکان وجود دارد که دارنده ویزای E2 وضعیت خود را به ویزای دیگری تغییر دهد. برخی از ویزاهایی که دارنده E2 می‌تواند به آن‌ها تغییر وضعیت دهد عبارتند از:

پس از تغییر وضعیت به یکی از این ویزاها، متقاضی می‌تواند برای دریافت گرین کارت اقدام کند.

مزایای دریافت ویزای E2 آمریکا چیست؟

اخذ ویزای E2 که به ویزای سرمایه‌گذاری نیز معروف است مزایای زیادی برای متقاضی ایجاد می‌کند. برخی از این مزایا شامل موارد زیر است:

امکان کار در یکی از شرکت‌های فعال در آمریکا (برای کارمندان)

امکان همراه بردن همسر و فرزندان زیر 21 سال مجرد

دریافت گواهی کار به همسر شخص دارنده ویزای E2 و امکان کار کردن او در آمریکا به صورت قانونی

امکان تحصیل کودکان در ایالات متحده

راه‌اندازی کسب و کاری جدید در آمریکا یا سرمایه‌گذاری در شرکتی تاسیس شده (برای سرمایه‌گذاران)

محدودیتی در دفعات تمدید این ویزا وجود ندارد و دارندگان آن می‌تواند بارها و بارها ویزای خود را 2 سال تمدید کنند.

برای واجد شرایط شدن این ویزا، حداقل میزان سرمایه‌گذاری تعیین نمی‌شود. در مواردی حتی سرمایه‌گذاری‌های کمتر از 50000 دلار نیز واجد شرایط دریافت ویزای E2 هستند.

لازم به ذکر است که برخلاف سایر ویزاهای غیر مهاجرتی، برای دریافت ویزای E2 نیازی به حفظ اقامت خارجی نیست.

7 شرط لازم برای اخذ ویزای E2 آمریکا

برای واجد شرایط شدن در اخذ ویزای E2 یا سرمایه‌گذاری 8 شرط وجود دارد که عبارتند از:

متقاضی باید تبعه کشوری باشد که با ایالات متحده آمریکا معاهده سرمایه‌گذاری و تجاری دارد.

پس از پایان زمان ویزا، متقاضی باید قصد خروج از ایالات متحده را داشته باشد.

متقاضی باید سرمایه‌گذاری قابل توجهی در یک شرکت آمریکایی انجام دهد.

کسب و کار E2 باید یک تجارت فعال و انتفاعی باشد.

کسب و کاری که در آن سرمایه گذاری می‌شود را نمی‌توان یک شرکت حاشیه‌ای در نظر گرفت.

متقاضی باید برای هدایت و توسعه تجارت E2 خود وارد ایالات متحده شود.

سرمایه گذاری باید به طور غیرقابل برگشتی به تجارت E2 متعهد باشد و احتمال در خطر بودن آن وجود داشته باشد.

توجه داشته باشید که منبع وجوه سرمایه گذاری برای اخذ ویزای E2 باید قانونی باشد. در ادامه در مورد برخی از این شرایط اخذ ویزای E2 آمریکا بیشتر توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

1- داشتن ملیت از کشوری دارای معاهده با آمریکا

برای دریافت ویزای E2، باید تبعه کشوری باشید که دارای معاهده سرمایه‌گذاری با ایالات متحده است. در صورتی که متقاضی ملیت کشوری که با آمریکا معاهده ندارد را داشته باشد، باید حداقل 50 درصد از مالکیت شرکت متعلق به افرادی باشد که ملیت کشور دارای معاهده با آمریکا را دارند.

شرط ملیت در شرایط دریافت ویزای E-2 برای سرمایه‌گذار فردی

افرادی که تمایل به سرمایه‌گذاری فردی در یک تجارت را دارند، به عنوان سرمایه‌گذار اصلی E2 در نظر گرفته می‌شوند. این افراد باید تابعیت کشوری که با ایالات متحده مراوده سرمایه‌گذاری دارد را داشته باشند. اگر متقاضی تابعیت دوگانه دارد (داشتن تابعیت دو کشور ) ممکن است واجد شرایط ویزای E2 شود. در این حالت متقاضی باید برای ویزای E2 بر اساس ملیت کشوری که در لیست کشورهای دارای سرمایه‌گذاری با آمریکا است درخواست دهد.

شرط ملیت در شرایط اخذ ویزای E2 برای سرمایه‌گذاری در تجارت خارجی

اگر تجارت خارجی که متقاضی قرار است در آن سرمایه‌گذاری کند در حال ساخت است؛ در این حالت متقاضی به عنوان سرمایه گذار اصلی E2 در نظر گرفته می‌شود. اما در این حالت ملیت کسب و کار بر اساس تک تک صاحبان آن تعیین می‌شود. برای واجد شرایط بودن برای E2، حداقل 50 درصد کسب و کار باید متعلق به اتباع کشوری دارای معاهده با آمریکا باشد.

اگر میزان تابعیت برای کشورهای دارای معاهده در این کسب و کار کمتر از 50 درصد باشد، در این حالت واجد شرایط شدن در اخذ ویزای E2 به سرمایه‌گذاری بستگی دارد.

2- منظور از داشتن قصد خروج از آمریکا پس از اتمام اعتبار ویزای E2 چیست؟

پس از پایان وضعیت E2 متقاضی باید قصد خروج از ایالات متحده را داشته باشد. این شرط برای اغلب ویزاها مانند ویزای کاری آمریکا، ویزای توریستی و ویزای تحصیلی آمریکا وجود دارد. برای اثبات قصد خروج پس از اتمام دوره ویزای E2، کافی است که یک بیانیه امضا شده مبنی بر قصد خروج پس از اتمام اعتبار ویزا نوشته و به اداره مهاجرت ارائه شود.

اما باید اشاره کنیم که در سایر ویزاهای مهاجرتی نیاز است که متقاضی مدارکی را نشان دهنده پیوند قوی او با کشور مبدا است ارائه دهد.

3- انجام سرمایه گذاری قابل توجه در یک شرکت آمریکایی؛ برای اخذ ویزای E2 چقدر باید سرمایه گذاری کنیم؟

برای واجد شرایط بودن در اخذ ویزای E2، باید سرمایه گذاری قابل توجهی در یک شرکت آمریکایی انجام شود. مقررات حداقل مبلغ سرمایه گذاری را که منجر به واجد شرایط شدن در این طرح می‌شود را مشخص نکرده‌اند. اما برای تعیین اینکه آیا سرمایه گذاری قابل توجه است یا خیر از آزمونی به نام تست تناسب استفاده می‌شود.

تست تناسب 2 عدد را با هم مقایسه می‌کند: مقدار پولی که متقاضی در واقع در تجارت سرمایه گذاری می‌کند و ارزش کل کسب و کار. ارزش یک کسب و کار موجود معمولا قیمت خرید آن است. ارزش یک استارت آپ کل هزینه‌ای است که کسب و کار را به مرحله عملیاتی می‌رساند.

روند انجام تست تناسب برای تعیین قابل توجه بودن سرمایه گذاری

برای تعیین اینکه آیا سرمایه گذاری متقاضی قابل توجه است یا خیر، افسر اداره مهاجرت آمریکا که روی پرونده کار می‌کند، نسبت بین میزان سرمایه گذاری واقعی در کسب و کار با ارزش کل کسب و کار را محاسبه می‌کند. برای کسب و کارهایی که ارزش کمتری دارند، سرمایه گذاری باید درصد بسیار بالایی از ارزش کل کسب و کار باشد تا میزان سرمایه گذاری قابل توجه در نظر گرفته شود. برای کسب‌وکارهایی با ارزش بسیار بالا، سرمایه‌گذاری ممکن است درصد کمتری از ارزش کل کسب و کار باشد تا قابل توجه در نظر گرفته شود. متاسفانه، هیچ درصد دقیقی برای تعیین میزان قابل توجه شدن سرمایه گذاری استفاده نشده است.

اگر ارزش کل کسب و کار 100000 دلار یا کمتر باشد، سرمایه گذاری واقعی باید 100% ارزش کل کسب و کار باشد تا قابل توجه در نظر گرفته شود. در نقطه مقابل، اگر ارزش کل کسب و کار بسیار بالا باشد (به عنوان مثال 10,000,000 دلار)، سرمایه گذاری 5,000,000 دلاری به احتمال زیاد قابل توجه تلقی می‌شود؛ حتی اگر به نسبت 50 درصد از ارزش کل کسب و کار باشد.

4- شرط فعال و انتفاعی بودن کسب و کار

کسب و کاری که برای ویزای E2 در آن سرمایه گذاری می‌شود باید یک تجارت فعال و انتفاعی باشد. به عبارتی کسب و کار باید نوعی فعالیت کارآفرینی انجام دهد. نمونه‌هایی از کسب و کارهایی که این نیاز را برآورده می‌کنند شامل شرکت‌هایی هستند که نوعی محصول یا خدمات را برای سود می‌فروشند.

سرمایه گذاری‌های غیرفعال واجد شرایط دریافت ویزای E2 نیستند. این بدان معناست که سرمایه گذاری در یک ملک مسکونی یا در بازار سهام کارساز نخواهد بود.

5- کسب و کار شرکتی حاشیه‌ای نباشد

برای واجد شرایط بودن برای دریافت ویزای E2، کسب و کاری که در آن سرمایه گذاری شده نباید یک شرکت حاشیه‌ای باشد. شرکت حاشیه‌ای، کسب و کاری است که ظرفیت فعلی یا ظرفیت آینده برای ایجاد درآمد کافی برای تامین بیش از حداقل زندگی برای سرمایه‌گذار E2 و خانواده‌اش را ندارد.

حتی اگر کسب و کار ظرفیت تولید درآمد کافی را نداشته باشد، اگر ظرفیت فعلی یا آینده‌ای برای «سهم اقتصادی قابل توجه» داشته باشد، یک شرکت حاشیه‌ای نیست. دو راهکار برای اثبات اینکه کسب و کار شرکت حاشیه‌ای نیست وجود دارد:

  1. متقاضی نشان دهد که ظرفیت حال یا آینده برای ایجاد درآمد بیش از اندازه کافی برای تامین حداقل زندگی خود و خانواده را دارد.
  2. نشان دهد که کسب و کار ظرفیت حال یا آینده را برای «سهم اقتصادی قابل توجه» دارد. متقاضی می‌تواند این را با نشان دادن اینکه این کسب و کار کارگرانی دارد یا در آینده قرار است استخدام شوند، ثابت کند.

6- متقاضی باید هدایت و توسعه تجارت خود را در USA برعهده داشته باشد

به عنوان سرمایه گذار E2، متقاضی باید به دنبال ورود به ایالات متحده تنها با هدف هدایت و توسعه تجارت E2 باشد. متقاضی می‌تواند با نشان دادن اینکه به عنوان سرمایه گذار E2، حداقل 50 درصد از تجارت را در اختیار دارد، این شرط را برآورده کند. اگر حداقل 50 درصد از کسب و کار E2 را نداشته باشد، همچنان می‌تواند با نشان دادن کنترل عملیاتی کسب و کار، این الزام را برآورده کند.

همچنین متقاضی می‌تواند با داشتن یک موقعیت مدیریتی در کسب و کار، کنترل عملیاتی را نشان دهد. راه‌های مشابه دیگری نیز ممکن است کارساز باشند. اما در حالت کلی متقاضی نباید یک سرمایه گذار منفعل باشد. البته باید اشاره کنیم که کارمندانی که به دنبال دریافت ویزای E2 آمریکا هستند، مجبور نیستند نشان دهند که به دنبال ورود به ایالات متحده برای هدایت و توسعه تجارت E2 هستند. بلکه این کارمندان برای کار و پیشبرد اهداف شرکت، اقدام به دریافت ویزا کرده‌اند.

7- سرمایه گذاری باید غیر قابل برگشت و در خطر باشد

برای دریافت ویزای E2، باید سرمایه‌گذاری انجام شود که در معرض خطر باشد و وجوه سرمایه‌گذاری باید به طور غیرقابل برگشتی به تجارت E2 متعهد باشد. اساسا معنی این عبارت این است که وجوه سرمایه گذاری باید در واقع برای کسب و کار خرج شود و نباید فقط در یک حساب عملیاتی قرار بگیرد.

برای برآورده کردن شرط در معرض خطر بودن سرمایه، وجوه سرمایه گذاری E2 باید مشمول زیان جزئی یا کلی باشند. این بدان معنی است که هیچ تضمینی وجود ندارد که متقاضی بخشی از وجوه را پس بگیرد.

شرایط دریافت ویزای E-2 برای کارمندان

کارمندان شاغل در شرکت‌های تجاری می‌توانند برای دریافت ویزای E2 درخواست دهند. این کارمندان باید تابعیت کشوری که با ایالات متحده معاهده دارد را داشته باشند. همچنین مالکیت شرکت باید برای کشور مورد معاهده باشد. صورتی که مالکیت شرکت برای کشور دارای معاهده نیست، حداقل 50 درصد از مالکیت آن باید برای کشوری دارای معاهده با آمریکا باشد.

به طور کلی 3 دسته از کارمندان می‌توانند ویزای E2 دریافت کنند:

  • کارکنان اجرایی
  • کارکنان نظارت
  • کارمندان با مهارت‌های ویژه که فعالیت آن‌ها برای شرکت E2 ضروری است.

شرایط اخذ ویزای E-2 آمریکا برای کارمندان شاغل در شرکت‌های دارای معاهده با آمریکا کمی متفاوت است. مهمترین شرایط عبارتند از:

  • کارفرمای اصلی باید تابعیت کشوری را داشته باشد که با ایالات متحده معاهده دارد.
  • داشتن تمامی فاکتورهای کارمندی
  • علاوه بر انجام وظایف اجرایی یا نظارتی، باید صلاحیت‌ها یا مهارت‌های خاصی در حوزه کاری مربوطه داشته باشد.

در مواردی که شرکت برای یک مالک نباشد، حداقل 50 درصد آن باید متعلق به افرادی دارای تابعیت کشوری دارای معاهده با ایالات متحده باشد.

شرایط کاری کارمند متقاضی ویزای E2

کارمند باید کنترل و مسئولیت نهایی در قبال عملیات شرکت را داشته باشد. همچنین دارای مهارت‌های خاصی باشد که برای انجام فعالیت‌های عملکردی شرکت لازم یا ضروری است. همچنین کارمند باید شروط زیر را دارا باشد:

  • تخصص یا مهارت ثابت شده در حوزه عملیاتی
  • مهارت‌های خاص حوزه کاری
  • حقوق دریافتی بالا
  • عدم در دسترسی بودن کارمندی با این مهارت‌ها در آمریکا

در مواردی افسر اداره مهاجرت با توجه به نوع فعالیت سرمایه‌گذاری، شروط دیگری برای کارمند متقاضی ویزای E2 تعیین می‌کند. متقاضی موظف است تمامی شروط را رعایت کرده و مدارک مورد نیاز را ارائه دهد.

ضوابط کاری برای اخذ ویزای e2؛ برای کارمند و سرمایه گذار

سرمایه گذار و کارمند دارای ویزای E2 تنها باید در شرکتی فعالیت کنند که با ارائه مدارک آن توانسته‌اند این ویزا را کسب کنند. البته کارمندان می‌توانند برای شرکت مادر (هلدینگ اصلی) یا شرکت‌های تابعه کار کنند اگر شرایط زیر تامین شوند:

  • ارتباط بین سازمان‌ها برقرار باشد.
  • استخدام شخص در آن شرکت (مادر یا تابعه) به دلیل مهارت‌های اجرایی یا نظارتی ضروری است.
  • شرایط و ضوابط استخدام فرد تغییر نکرده باشد.

البته به غیر از این 3 شرط، اداره مهاجرت و شهروندی آمریکا (USCIS) باید این وضعیت را تایید کند. هر گونه تغییر اساسی در شرایط کاری کارمند و حتی سرمایه‌گذار باید به اطلاع این سازمان برسد. منظور از تغییر اساسی ادغام شرکت‌ها، تحصیل، فروش قسمتی از شرکت یا رویدادی دیگر است که در وضعیت قبلی سرمایه گذار یا کارمند تاثیر می‌گذارد. در این حالت سرمایه گذار باید فرم I-129 را برای USCIS ارسال کند. برای کارمند نیز، کارفرما باید این فرم را ارسال کند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای E2 آمریکا

مدارکی که برای تکمیل پرونده مهاجرت به آمریکا با ویزای E2 باید ارائه شود شامل دو دسته زیر است:

مدارک عمومی

پاسپورت با اعتبار 6 ماهه پس از ورود به آمریکا

عکس پاسپورتی

رزومه کاری و تحصیلی

تمکن مالی

سوابق بیمه

گواهی عدم سوء پیشینه

مدارک تخصصی

طرح کسب و کاری که روند فعالیت سرمایه‌گذاری توسط سرمایه گذار یا فعالیت کارمند را توضیح دهد.

مدارکی که نشان دهد متقاضی موقعیت اجرایی یا نظارتی دارد.

مدارک نشان دهنده مهارت‌های خاص متقاضی

اثبات تملک و کنترل سرمایه توسط سرمایه گذار (مانند صورت‌های مالی، وام، سفته یا سوابق بانکی)

اثبات حواله به ایالات متحده برای سرمایه گذاری در شرکتی در آمریکا

اثبات ایجاد کسب و کار در USA مانند اسناد، قراردادها، وام یا صورت‌های بانکی

مدارکی که نشان دهد سرمایه گذاری انجام شده یا وجود کارمند برای اقتصاد آمریکا مفید است.

اثبات اینکه کسب و کاری که سرمایه گذار در آن سرمایه گذاری کرده یا کارمند مشغول به کار است، واقعی است و شرکتی سوری نیست.

برای اثبات واقعی بودن شرکت باید اسنادی همچون گزارش‌های سالانه، مقالات خبری در مورد آن و دیگر شواهد موجود ارائه شود.

مراحل دریافت ویزای E2 آمریکا

در ادامه روند دریافت ویزای E2 را به صورت مرحله به مرحله معرفی خواهیم کرد:

  1. مشورت با وکیل یا مشاورین مهاجرتی برای انتخاب ویزای E2 و آشنایی با شرایط، مدارک و روند اخذ آن
  2. انتخاب ایالتی در آمریکا برای کار و سکونت
  3. تعیین نوع و میزان سرمایه‌گذاری (راه‌اندازی کسب و کار یا سرمایه‌گذاری در شرکتی تاسیس شده) یا انتخاب شرکت و شغلی در شرکت سرمایه‌گذاری مرتبط با محل کار فعالی (برای کارمندان)
  4. نوشتن بیزینس پلی 5 ساله برای طرح سرمایه‌گذاری که نشان دهنده مفید و سودآور بودن برای آمریکا است.
  5. جمع آوری مدارک عمومی و تخصصی لازم
  6. تکمیل فرم‌های درخواستی و ارسال به اداره USCIS
  7. انتظار برای تایید فرم‌های ارسالی
  8. پیگیری تاریخ اولویت در بولتن ویزا و تعیین زمان مصاحبه حضوری
  9. شرکت در مصاحبه حضوری
  10. در صورتی که متقاضی در مصاحبه تایید شود، متقاضی باید بلیط سفر به آمریکا را تهیه کند و به این کشور سفر کند.

دریافت ویزای E2 چقدر طول می‌کشد؟

برای دریافت ویزای E-2 آمریکا 3 مرحله از تکمیل و ارائه مدارک باید طی شود که هر کدام زمان مشخصی را نیاز دارند. این مراحل عبارتند از:

  • گردآوری اسناد توسط متقاضی: حدود 1 ماه
  • آماده سازی حقوقی توسط وکیل مهاجرتی: حدود 2 هفته
  • پردازش کنسولگری یا تغییر وضعیت در اداره مهاجرت: حدود 2 تا 3 ماه

زمان پردازش کنسولگری را می‌توان با پرداخت هزینه اضافی 2500 دلاری به 15 روز کاهش داد.

آشنایی با کشورهای مجاز برای اخذ ویزای E2

ایالات متحده آمریکا با کشورهای خاصی معاهدات سرمایه‌گذاری دارد. این معاهدات ممکن است یک طرفه یا دو طرفه باشند. از جمله کشورهایی که با آمریکا معاهده دارند و به همین دلیل سرمایه گذاران یا کارمندان شرکت‌های خاص آن می‌توانند ویزای E2 را کسب کنند در جدول زیر مشخص شده‌اند.

آلبانی استونی کامرون ژاپن مونته نگرو
آرژانتین کانادا اتیوپی اردن مراکش
ارمنستان شیلی فنلاند قزاقستان هلند
استرالیا فرانسه کلمبیا کوزوو نیوزلند
اتریش کنگو (برازاویل) گرجستان قرقیزستان نروژ
آذزبایجان کنگو (کینشاسا) آلمان لتونی عمان
بحرین کاستاریکا گرانادا لیبریا پاکستان
بنگلادش کرواسی هندوراس لیتوانی پاناما
بلژیک جمهوری چک ایرلند لوکزامبورگ پاراگوئه
بولیوی دانمارک اسرائیل مکزیک فیلیپین
بوسنی و هرزگوین اکوادر ایتالیا مولداوی لهستان
بلغارستان مصر جامائیکا مغولستان رومانی
صربستان اسلوونی سورینام تایلند ترکیه
سنگال کره جنوبی سوئد توکو اوکراین
سنگاپور اسپانیا سوئیس ترینیداد و توباگو انگلستان
اسلواکی سریلانکا تایوان تونس

در این جدول نام کشورهایی همچون ایران، برزیل، چین، هندوستان و روسیه به چشم نمی‌خورد. متاسفانه نام کشور ما ایران در لیست کشورهای دارای معاهدات سرمایه‌گذرای با آمریکا قرار ندارد. در نتیجه شهروندان ایرانی به صورت مستقیم امکان دریافت ویزای E2 را ندارند. اما روش‌های دیگری برای کسب این ویزای سرمایه‌گذاری وجود دارد که تنها وکلای مهاجرتی خبره از آن اطلاع دارند. برای اطلاع از راهکارهای اخذ ویزای E2 آمریکا با مشاورین و وکلای مهاجرتی هلدینگ رسام مشورت کنید.

تفاوت بین تغییر وضعیت به E2 و دریافت ویزای E2 چیست؟

عوامل زیادی وجود دارد که باید قبل از تصمیم‌گیری در مورد تغییر وضعیت یا انجام مراحل پردازش کنسولی در نظر گرفته شوند. قبل از اینکه تصمیم بگیرید کدام گزینه را انتخاب کنید، باید با یک وکیل مهاجرت صحبت کنید.

  • آیا به طور قانونی در ایالات متحده حضور دارید؟ تشکیل پرونده برای تغییر وضعیت فقط برای غیر مهاجرانی که به طور قانونی در ایالات متحده حضور دارند در دسترس است. اگر در خارج از کشور ایالات متحده هستید، واجد شرایط تغییر وضعیت نخواهید بود.
  • چقدر سریع به ویزای E2 نیاز دارید؟ یکی از دلایلی که برخی افراد برای انجام تغییر وضعیت انتخاب می‌کنند، سرعت پردازش است. اداره USCIS پردازش برتر را با دریافت هزینه اضافی ارائه می‌دهد. این بدان معنی است که تغییر وضعیت را می‌توان در کمتر از 15 روز پردازش کرد. در حالی که پردازش کنسولی ممکن است بسیار بیشتر طول بکشد.
  • آیا نیاز به سفر به خارج از ایالات متحده دارید؟

به خاطر داشته باشید که اگر ویزای خود را به وضعیت E2 تغییر دهید، پس از خروج از ایالات متحده، دیگر این ویزا را نخواهید داشت. برای ورود مجدد به ایالات متحده، باید ویزای E2 را در کنسولگری ایالات متحده در خارج از کشور دریافت کنید. کنسولگری‌های ایالات متحده تصمیم خود را بر اساس تغییر وضعیت E2 تایید شده قبلی از USCIS نمی‌گیرند. بنابراین متقاضی دوباره باید برای ویزای E-2 در کنسولگری درخواست خواهد.

تفاوت ویزای E1 و E2 چیست؟

تفاوت ویزای E1 آمریکا و ویزای E2 در تعریف آن‌ها و همچنین شرایط لازم برای اخذ این دو ویزا است. البته با توجه به تفاوت در شرایط، برخی مدارک لازم برای این دو ویزا نیز متفاوت خواهد بود. در ادامه با رایج‌ترین تفاوت ویزای E2 و E1 آشنا خواهیم شد.

معیارهای تفاوت بین دو ویزا E2 E1
نوع ویزا ویزای سرمایه‌گذاری ویزای تجاری، بازرگانی یا کشتیرانی
اهداف ارائه ویزا افزایش جذب سرمایه‌گذاری خارجی در ایالات متحده افزایش مراودات تجاری-بازرگانی با کشورهای هم معاهده
افرادی که می‌توانند ویزا را کسب کنند سرمایه‌گذاران و کارمندان شرکت‌های سرمایه‌گذاری تجار و کارمندان شرکت‌های تجاری
طول مدت اعتبار ویزا بین 1 تا 5 سال و سپس تمدید 2 ساله بدون محدودیت 2 سال و تمدید بدون محدودیت
حجم سرمایه یا تجارت حداقل میزان سرمایه‌گذاری مشخص نشده، اما باید قابل توجه باشد. حداقل میزان حجم کالا یا خدمات و ارزش پولی تعیین شده اما باید قابل توجه باشد.

این موارد مهمترین تفاوت بین ویزای E2 و E1 است. باید اشاره کنیم که تعیین بهتر بودن بین این دو ویزا با توجه به شرایط متقاضی تعیین می‌شود.

بررسی هزینه‌های ویزای E2 آمریکا

برای دریافت ویزای E2 دو نوع هزینه باید پرداخت شود. دسته اول هزینه‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در شرکتی آمریکایی است که توسط سرمایه گذار باید انجام شود. کارمندانی که قصد دریافت این ویزا را دارند، نیازی به پرداخت هزینه‌های سرمایه گذاری نخواهند داشت. دسته دو هزینه‌های اداری است که شامل موارد زیر است:

  • هزینه دریافت پاسپورت یا تمدید آن
  • هزینه درخواست ویزا
  • فرم DS-160
  • هزینه آماده‌سازی مدارک و ترجمه آن‌ها
  • هزینه اخذ وکیل مهاجرتی یا مشاوره با کارشناسان این حوزه
  • هزینه بیومتریک

در کنار این هزینه‌ها، متقاضیان ایرانی به دلیل عدم فعالیت کنسولگری آمریکا در کشور، باید به یکی از کشورهای همسایه سفر کنند. این سفر برای انجام مصاحبه حضوری در کنسولگری است.

دریافت سریع ویزای E2 آمریکا برای ایرانیان با راهکارهای خاص هلدینگ رسام

در تمامی انواع ویزاهای مهاجرتی آمریکا، شرایط و قوانین خاصی برای متقاضیان وجود دارد. در ویزای E2، مهمترین شرط این است که سرمایه گذار یا کارمندی که قصد کار در شرکتی سرمایه‌گذاری در ایالات متحده را دارد، باید تابعیت کشوری که دارای معاهده با آمریکا را داشته باشند. این شرط تابعیت قبل از میزان سرمایه گذاری برای سرمایه گذاری یا مهارت کاری خاص کارمند قرار دارد.

متاسفانه در لیست کشورهای دارای معاهده سرمایه گذاری با آمریکا، نام کشور ایران قرار ندارد. در نتیجه شهروندان ایرانی امکان درخواست مستقیم برای ویزای E2 را ندارند. اما نگران نباشید، راهکارهایی برای دور زدن این قوانین وجود دارد که تنها وکلای خبره مهاجرت به آمریکا از آن اطلاع دارند. خوشبختانه در مجموعه مهاجرتی رسام وکلای با تجربه و کارشناسان خبره‌ای فعالیت دارند که می‌توانند در این زمینه شما را راهنمایی کنند.

برای ارتباط با وکلا و کارشناسان هلدینگ رسام از روش‌های زیر استفاده کنید:

  • شماره واتس آپ 090266615141
  • ایمیل info@rasamholding.com
  • مراجعه حضوری به دفتر نمایندگی واقع در تهران، تورنتو و کالیفرنیا آمریکا

سوالات متداول در مورد ویزای E2 آمریکا

بله، متقاضیان این ویزا همسر و فرزندان زیر 21 سال مجرد خود را می‌توانند به آمریکا ببرند. همسر متقاضی با دریافت گواهی کار می‌تواند در این کشور مشغول به کار شود. و کودکان نیز می‌توانند به مدرسه بروند و تحصیل کنند.

سود سرمایه گذاری شرکت برای مالکین آن است، البته اقتصاد آمریکا نیز از این سودآوری، سود یا بهره خواهد برد.

انتخاب بین سرمایه‌گذاری در شرکتی تاسیس شده یا راه‌اندازی آن بستگی به شرایط متقاضی و هدف آن دارد. البته نوع فعالیت سرمایه‌گذاری نیز در این انتخاب نقش دارد.

خیر، اخذ ویزای سرمایه‌گذاری E2 به مدرک زبان نیاز ندارد. اما تسلط به زبان انگلیسی برای کار و زندگی در آمریکا نیاز است.

سؤال دیگری در مورد ویزای E2 آمریکا دارید؟

در این نوشته سعی کردیم به تمام سؤالات شما در رابطه ویزای E2 پاسخ دهیم. هلدینگ رسام با چندین سال سابقه کاری در حوزه مهاجرت از کشورهای مختلف، به راحتی شما را برای دریافت ویزای آمریکا یاری می‌کند. اگر همچنان در این مورد سؤال دارید، با مشاوران ما در ارتباط باشند تا شما را راهنمایی کنند.

به این مطلب امتیاز دهید.
[کل: 0 میانگین: 0]

تماس و مشاوره رایگان

فرم مشاوره رایگان مهاجرت

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

آخرین مقالات وبلاگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

× مشاوره آنلاین