مهاجرت به استرالیا

اگر دغدغه مهاجرت دارید و به دنبال ارتقا کیفیت زندگی در کشوری با ثبات اقتصادی و اجتماعی هستید، مهاجرت به استرالیا احتمالا یکی از گزینه‌های مطلوب شماست. کشوری دموکرات با تنوع فرهنگی و اجتماعی، اقتصادی غنی و باثبات، آب و هوایی متعادل و متنوع و طبیعتی زیبا قطعا مقصد محبوب مهاجران از سراسر دنیاست. اگر شما هم مانند تعداد کثیری از ایرانیان متقاضی مهاجرت، استرالیا را برای کار و زندگی و تابعیت دوم خود انتخاب کرده‌اید، در این مقاله از موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام همراه ما باشید.

مهاجرت به استرالیا
نام و نام خانوادگی *
این فیلد را پر کنید
شماره موبایل *
این فیلد را پر کنید
  1. هلدینگ رسام
  2. مهاجرت به استرالیا

همه چیز در مورد مهاجرت به استرالیا

در این مقاله از هلدینگ مهاجرتی رسام به موضوع پرطرف‌دار مهاجرت به استرالیا می‌پردازیم. همه‌چیز درباره شرایط و روش‌های متنوع مهاجرت، امکانات زندگی در استرالیا، فرصت‌های شغلی، مدارک مورد نیاز و مراحل دریافت اقامت را از نظر می‌گذرانیم. زندگی در این کشور زیبا برای افراد با مهارت‌های تخصصی بسیار مطلوب و پر از فرصت‌های شغلی عالی است.

مهاجرت به استرالیا 2023

راه‌های مهاجرت به استرالیا

یکی از امتیازهای استرالیا نسب به سایر کشورهای مهاجرپذیر، تنوع در روش‌های پذیرش مهاجران است. این تنوع به مقاضیان این امکان را می‌دهد که آسان‌تر روش مناسب با شرایط خود را پیدا کرده و از آن طریق اقدام کنند. تنوع روش‌ها طیف وسیعی از افراد با شرایط متفاوت را در برمی‌گیرد.

شما می‌توانید برای سرعت بخشیدن به مسیر مهاجرت وگرفتن نتیجه بهتر، با کمک گرفتن از موسسه مهاجرتی رسام روش مناسب خود را انتخاب کنید وشانس خود را بالا ببرید.

از آن‌جا که کاهش نرخ رشد جمعیت و کمبود نیروی کار مهمترین دلیل جذب مهاجران است، پذیرش مهاجر از طریق شغل و مهارت در بین سایر روش‌ها اولویت بالاتری دارد. به‌همین دلیل مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کاری برای افراد متخصص با وجود فرصت‌های شغلی متنوع از بهترین روش‌هاست.

انواع ویزای مهاجرت به استرالیا

استرالیا به‌عنوان کشوری مهاجرپذیر با اعطای ویزاهای مختلف کاری، تحصیلی، سرمایه‌گذاری و… اقدام به جذب و پذیرش مهاجران می‌کند. در ادامه به بررسی انواع ویزا و روش‌های مهاجرت در این کشور و شرایط هر روش می‌پردازیم.

روش های مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق کار (ویزای 186)

همان‌طور که گفته شد کاهش نرخ رشد جمعیت و پیری جمعیت در استرالیا منجر به کم شدن نیروی متخصص کار شده است. از این‌رو این کشور برای سرپا نگه داشتن اقتصاد و فراهم کردن امکان رشد و توسعه و پیشرفت اقتصادی باید نیروی کار خود را از بین مهاجران تامین کند. چنانچه گفته شد از مهم‌ترین راه‌های جذب مهاجر در استرالیا پذیرش نیروی متخصص کاری است.

به‌همین منظور دولت استرالیا شرایط مناسبی را برای مهاجران جویای کار فراهم می‌کند. به عنوان مثال در زمینه پرداخت حقوق و همچنین میانگین دستمزد (ساعتی 34 دلار) از بهترین کشورها محسوب می‌شود. از مهم‌ترین مزایای کار در استرالیا، تنوع حوزه‌های شغلی، شاخص بالای توازن دستمزد و هزینه‌های زندگی، نرخ پایین بی‌کاری و درآمد بالاست.

همه این دلایل مهاجرت کاری را به یکی از محبوب‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا تبدیل کرده است. پس اگر شما در کار و حرفه‌ای تخصص ومهارت کافی دارید می‌توانید با تقویت رزومه خود برای مهاجرت از این طریق اقدام کنید. به این ترتیب در کم‌ترین زمان می‎توانید اقامت دائم استرالیا را دریافت کنید.

حدود 24 نوع ویزای کاری و مهارتی (Working and skilled visas) برای اقامت دائم یا موقت کاری با روش‌های مختلف در استرالیا وجود دارد. افراد می‌توانند از طریق مهارت یا تخصص خود، سرمایه‌گذاری، کسب دستاوردهای مهم و استعداد ویژه و یا فارغ‌التحصیلی برای دریافت اقامت کاری اقدام کنند. تعدادی از این ویزاها را در ادامه می‌خوانید:

  • کارآفرینی و سرمایه‌گذاری
  • مهارتی مستقل
  • مهارتی با اسپانسر ایالتی
  • مهارتی مناطق کم جمعیت
  • مهارتی با اسپانسر شغلی استرالیا
  • اقامت فارغ‌التخصیلان دانشگاه‌های خاص برای اشتغال موقت
  • تلنت برای نخبگان
  • اقامت دائم با حمایت کارفرما در مناطق کم جمعیت
  • اقامت فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های استرالیا برای اشتغال موقت
  • ویزای بازنشستگی استرالیا

هر یک از ویزاهای موقت یا دائم کاری شرایط و قوانین خاص خود را دارند و مناسب گروهی از متقاضیان هستند.

دریافت حداقل 65 امتیاز در سیستم امتیازدهی ویزای کار استرالیا برای متقاضیان الزامی است. متقاضیان دریافت اقامت کاری استرالیا می بایست مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره 6 در تمام مهارت ها را دارا باشد. همچنین محدودیت سنی که برای این روش در نظر گرفته شده است سن 18 تا 45 سال می باشد.

ویزای کار استرالیا انواع مختلفی دارد. چنانچه متقاضی اسپانسر ایالتی داشته باشد با دریافت 5 امتیاز بیشتر می تواند برا دریافت ویزای 190 استرالیا و نهایتا دریافت اقامت دائم استرالیا اقدام نماید. اگر اسپانسر و کارفرمای شما متعلق به یکی از شهرهای کوچک و کم جمعیت استرالیا باشد می توانید از طریق ویزای 187 برای دریافت اقامت دائم استرالیا قدم بردارید.

مهاجرت به استرالیا از طریق کار

اسکیل ویزا (ویزای 189)

یکی از معمول ترین روش های مهاجرت به کشورهای دیگر از طریق حرفه و تخصص است. کشور استرالیا نیز به روش های مختلف سعی در جذب نیروی کار متخصص خارجی دارد. افراد متخصص و ماهر در حوزه های کاری مختلف این امکان را دارند که با بررسی فهرست شغل های مورد نیاز کشور استرالیا و در صورت واجد شرایط بودن برای دریافت اقامت کاری استرالیا موسوم به اسکیل ویزا اقدام نمایند.

دولت استرالیا هر ساله فهرست شغل های مورد نیاز خود را اصلاح می کند بنابراین ممکن است برخی مشاغل حذف وبرخی مشاغل دیگر به این فهرست اضافه گردد. از این رو متقاضیان اسکیل ویزا می بایست حتما این فهرست را چک کنند و از مورد نیاز بودن شغل و حرفه خود در استرالیا اطمینان حاصل نمایند.

گام بعدی ثبت نام در سیستم Skillselect است. Skillselect استرالیا را می توان مشابه اکسپرس انتری کانادا دانست. در این سیستم نیز متقاضی بر اساس معیارهای مختلف همچون سن، سابقه کاری، رشته تحصیلی، مدرک زبان و غیره ارزیابی و امتیازدهی می شود.

ثبت نام در سیستم Skillselect به صورت آنلاین انجام می پذیرد و اطلاعات ارائه شده در این سیستم تا دو سال ذخیره می شود. البته امکان ویرایش و تغییر اطلاعات ثبت شده نیز در هر زمانی برای متقاضیان دارای پروفایل در این سیستم فراهم می باشد.

بنابراین در صورت هر گونه تغییر مثبت در شرایط متقاضی همچون نمره زبان بالاتر، ارتقای تحصیلی و یا شغلی و مواردی از این دست می توان تغییرات مورد نظر را در صفحه شخصی خود اعمال نمود. افرادی که در این سیستم بیشترین امتیاز را کسب کنند از سوی Skillselect دعوتنامه دریافت خواهند کرد.

پس از دریافت دعوتنامه، متقاضی 60 روز فرصت دارد درخواست خود را برای دریافت ویزا به صورت آنلاین ارائه دهد. سیستم درخواست ویزای آنلاین به اطلاعات شما در Skillselect دسترسی دارد. متقاضیان این روش باید توجه داشته باشند که در زمان مقرر درخواست خود را ارسال نمایند در غیر این صورت درخواست آن ها معتبر نخواهد بود.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

سرمایه‌گذاری یا کارآفرینی یکی از زیرمجموعه‌های مهاجرت کاری به استرالیاست. این روش با توجه به اقتصاد پویا و توسعه یافته و همچنین روابط سیاسی و تجاری گسترده و وجود صنایع مختلفی که قابلیت سرمایه‌گذاری دارند، بسیار هوشمندانه است. از طرفی دولت استرالیا با سیاست‌های حمایتی مطلوبی که در مورد سرمایه‌گذاران اعمال می‌کند، زمینه رشد سرمایه شما را فراهم می‌کند.

سرمایه‌گذاری در استرالیا به چند روش امکان‌پذیر است: خرید املاک، ثبت شرکت، خرید یک بیزینس آماده، خرید اوراق قرضه و کمک به صندوق‌های حمایت دولتی. در این میان کارآفرینی از طریق ثبت شرکت روش مناسبی است که می‌تواند به‌راحتی راه را برای اقامت دائم استرالیا باز کند.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

ویزای 132 استرالیا

ویزای سرمایه گذاری 132 مختص افرادی است که از تمکن مالی بسیار زیادی برخوردارند. برای دریافت ویزای 132 استرالیا، متقاضی می بایست مبلغ یک و نیم میلیون دلار استرالیا در این کشور سرمایه گذاری نماید. با دریافت این ویزا متقاضی و خانواده وی در بدو ورود و مستقیما اقامت دائم استرالیا را دریافت می کند. با دریافت این ویزا از همان ابتدا از تمام حقوق شهروندی کشور استرالیا برخوردار خواهید بود.

دولت استرالیا به منظور صدور این ویزا برای متقاضیان شرایطی را اعلام نموده است؛ بنابراین تنها متقاضیان واجد شرایط امکان دریافت ویزای 132 استرالیا را خواهند داشت. محدودیت سنی تعریف شده برای متقاضیان ویزای 132 سنین پایین تر از 55 سال است.

همچنین متقاضی باید اثبات کند که سرمایه ای به مبلغ 400 هزار دلار استرالیا در اختیار دارد. این سرمایه می تواند مجموع سرمایه متقاضی و همسر وی باشد. علاوه بر این، متقاضی می بایست نشان دهد که این سرمایه را از دو سال قبل از زمان اقدام برای ویزای132در اختیار داشته است.

حداقل میزان گردش حسابی که برای دریافت این ویزا معین شده است مبلغ سه میلیون دلار در دو سال از چهار سال اخیر می باشد. داشتن دعوتنامه از یک اسپانسر ایالتی نیز از دیگر شرایط لازم برای دریافت ویزای 132 استرالیا است.

ویزای 188 استرالیا

ویزای 188 یک ویزای سرمایه گذاری موقت است که خود شامل چند ویزای زیر مجموعه می باشد. برای دریافت این ویزا متقاضی باید حداقل 65 امتیاز در سیستم امتیازدهی استرالیا (Skillselect) کسب کند. این ویزا نیز محدودیت سنی داشته و متقاضیان  می بایست سنین کمتر از 55 سال باشند.

میزان دارایی خالص سرمایه گذار 800 هزار دلار استرالیا است که می تواند شامل اموال منقول و غیر منقول باشد. داشتن دعوتنامه از یک اسپانسر ایالتی نیز از الزامات دریافت ویزای 188 است. در ادامه ویزاهای زیر مجموعه ویزای 188 معرفی می شوند.

ویزای نوآوری تجاری

ویزای نوآوری تجاری یک ویزای موقت پنج ساله است و برای سرمایه گذاران و صاحبان کسب و کاری مناسب است که قصد راه اندازی یک بیزنس جدید و یا خرید و توسعه یک بیزنس موجود در کشور استرالیا را دارند. برای سرمایه گذاری در این روش نیازی به انتقال سرمایه در ابتدای کار نیست.

داشتن حداقل دو سال تجربه مالکیت و مدیریت یک کسب و کار و همچنین گردش مالی حداقل 750 هزار دلار استرالیا در دو سال از چهار سال اخیر از جمله شرایط مورد نیاز دریافت این ویزا است.

متقاضی این ویزا می بایست سهامدار یک کسب و کار باشد. در صورتی که گردش مالی آن بیزنس کمتر از 400 هزار دلار استرالیا باشد متقاضی می بایست مالک حداقل 51% سهام آن بیزنس باشد. اما اگر گردش مالی آن بیزنس بیشتر از 400 هزار دلار باشد مالکیت 30% از سهام آن کفایت می کند.

مهاجرت به استرالیا از طریق خرید ملک

همان‌طور که گفته شد، خرید ملک در استرالیا یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری و دریافت اقامت کاری است. استرالیا هم مانند بسیاری از کشورهای دیگر برای متقاضیان دریافت اقامت دائم، امکان سرمایه‌گذاری از طریق خرید ملک در خاک استرالیا را فراهم کرده است. این روش با توجه به رشد روزافزون قیمت املاک در استرالیا، روشی مطمئن برای حفظ و افزایش سرمایه است.

هرچند که این کار نیازمند داشتن سرمایه کلان و منابع کافی برای گذران زندگی است. اما متقاضیانی که شرایط این روش را داشته باشند به‌راحتی می‌توانند اقامت موقت دریافت کرده و سپس برای تبدیل آن به اقامت دائم اقدام کنند.

مهاجرت به استرالیا از طریق خرید ملک

مهاجرت به استرالیا از طریق کشاورزی

چنان‌چه می‌دانیم در استرالیا فرصت‌های شغلی فراوانی برای افراد جویای کار و مهاجرت کاری وجود دارد. به‌خصوص مشاغل تخصصی که به معنی داشتن مهارت بالا در یک رشته خاص است. یکی از این مشاغل که از زیرساخت‌های قوی برخوردار است و از ارکان اصلی اقتصاد استرالیا است، کشاورزی است. مهندسی کشاورزی از مشاغل پرتقاضا در لیست مشاغل مورد نیاز میان‌مدت و بلندمدت استرالیاست.

به نوعی در اکثر ایالت‌ها این تخصص تقاضای بالایی دارد. همچنین نسبت به سایر مشاغل حجم و ساعت کاری بالا و مطلوبی دارد و تقریبا تمام وقت است. مانند سایر مشاغل تخصصی، کسب امتیاز مورد نیاز و تایید تخصص متقاضی توسط موسسه ارزیابی مربوطه از الزامات اخذ ویزا با این روش است.

مهاجرت به استرالیا از طریق کشاورزی

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل

استرالیا یکی از برترین سیستم‌های آموزشی را در رتبه‌بندی جهانی دارد. به‌طوری‌که 7 دانشگاه از 42 دانشگاه این کشور جز 100 دانشگاه برتر دنیا هستند. از این‌رو تحصیل در استرالیا علاوه بر امکان دریافت یک مدرک معتبر، راه را برای اقامت دائم و کار در استرالیا هم هموار می‌کند.

مهاجرت از طریق تحصیل روشی ساده است که امکاناتی نظیر وام وتسهیلات دانشجویی و بورسیه تحصیلی و همچنین اشتغال در حین تحصیل را فراهم می‌کند. همچنین فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های استرالیا می‌توانند اقدام به دریافت ویزای کاری کرده و در ادامه این مسیر اقامت دائم استرالیا را دریافت کنند.

برای دریافت ویزاهای تحصیلی لازم است ابتدا از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی معتبر پذیرش گرفته و با ثبت نام در آن ویزای موقت 5 ساله قابل تمدید دریافت کنید. 3 نوع ویزای تحصیلی استرالیا شامل موارد زیر است:

  • Student Visa ویزای دانشجویی و دانش آموزی استرالیا
  • Student Guardian visa ویزای گاردین استرالیا
  • Training visa ویزای آموزش شغلی و مهارتی استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل

ویزای 476 استرالیا

ویزای 476 استرالیا مختص فارغ التحصیلان نخبه دانشگاهی است. دولت استرالیا این ویزا را تنها به فارغ التحصیلان نخبه رشته های فنی و مهندسی از 36 دانشگاه جهان اعطا می کند. خوشبختانه دو دانشگاه تهران و امیرکبیر نیز در این لیست نام برده شده اند.

بنابراین فارغ التحصیلان برتر رشته های فنی و مهندسی دو دانشگاه تهران و امیرکبیر در صورتی که بیشتر از دو سال از زمان فارغ التحصیلی شان نگذشته باشد می توانند برای دریافت این ویزا اقدام نمایند. همچنین متقاضیان این ویزا نباید بیشتر از 31 سال سن داشته باشند.

با دریافت ویزای 476 استرالیا متقاضی این امکان را دارد که به مدت 18 ماه در استرالیا حضور داشته باشد و به کار، تحصیل و زندگی در استرالیا بپردازد. شایان ذکر است که ویزای 476 استرالیا یک ویزای موقت است؛ اما با دریافت این ویزا متقاضی این فرصت را دارد که در زمان حضور در استرالیا با ارتقای امتیازات خود از طریق کسب تجربه کاری و یا یافتن کارفرما و اسپانسر شرایط خود را برای دریافت اقامت دائم استرالیا آماده سازد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

از دیگر راه‌های دریافت ویزا واقامت استرالیا ویزای پارتنری یا ازدواج Partner Visa (ویزای خانواده) است. این روش درسال‌های از طرف متقاضیان بیش‌تر مورد توجه قرار گرفته است و سالانه تعداد زیادی ویزای ازدواج صادر می‌شود. از این طریق یکی از اعضای خانواده می‌تواند با داشتن اقامت دائم به‌عنوان حامی برای گرفتن اقامت سایر اعضا اقدام کند.

همچنین درصورت داشتن شهروندی والدین فرزندان متولد شده در استرالیا هم شهروند و مقیم استرالیا محسوب می‌شوند و نیازی به ویزای جداگانه ندارند. افرادی که با یک شهروند استرالیا ازدواج کنند هم می‌توانند برای دریافت اقامت دائم اقدام کنند. تعداد زیادی ویزای خانواده و پارتنر وجود دارد که در 4 دسته اصلی زیر قرار می‌گیرند:

  • ویزای والدین
  • پارتنر موقت
  • پارتنر دائم
  • ویزای ازدواج استرالیا

هر کدام از این ویزاها شرایط و قوانین ویژه‌ای برای اعطای اقامت دارند.

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

از دیگر روش‌های مهاجرتی استرالیا اقدام برای دریافت پناهندگی است. باتوجه به تمام موانع و سختی‌های این روش پرخطر در کنار قوانین سخت‌گیرانه استرالیا برای پناهندگان می‌توان گفت این روش به‌هیچ‌ وجه مطلوب و منطقی نیست. علاوه براین تقریبا حدود 80 درصد از درخواست‌های متقاضیان پناهندگی رد می‌شود و شانس موفقیت این روش بسیار کم است.

اگر به فکر دریافت ویزای پناهندگی استرالیا هستید، شاید بهتر باشد کمی تامل کنید. ما در هلدینگ مهاجرتی رسام با مشاوران مجرب آماده کمک به شما در بررسی شرایط و انتخاب روش درست و مناسبتان هستیم. به‌طورکلی می‌توان گفت پناهندگی آخرین گزینه برای مهاجرت است.

مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا

هر روش مهاجرتی مدارک خاص خود را می‌طلبد اما به‌طورکلی برای همه روش‌ها نیازمند بعضی مدارک عمومی هستید. این مدارک شامل موارد زیر می‌شوند:

پاسپورت معتبر با اعتبار بالای 6 ماه/ مدارک هویتی و شناسایی مثل شناسنامه، کارت ملی و پایان خدمت و…/ اصل و کپی نامه بانکی برای تمکن مالی/ مدارک مربوط به سابقه کار/ دعوت‌نامه یا پیشنهاد شغلی یا اسپانسری از طرف یک استرالیایی/ مدرک زبان مورد تایید/ رسید پرداخت هزینه‌های اداری/ فرم تکمیل شده ویزای مربوطه/ ترجمه کامل بعضی مدارک

مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی استرالیا

اصل و ترجمه مدارک تحصیلی و ریز نمرات مقاطع مورد نظر/ نامه پذیرش از دانشگاه یا مراکز آموزشی استرالیا/ مدرک زبان

همچنین برای هر یک از روش‌ها ممکن است مدارک بیش‌تری نیاز باشد. شما می‌توانید برای اطلاع از جدیدترین مدارک مورد نیاز طبق آخرین قوانین با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی رسام در تماس باشید.

هزینه مهاجرت به استرالیا چقدر است؟

هزینه مهاجرت با هر روش متفاوت است اما به‌طورکلی هزینه‌های اصلی مهاجرت شامل هزینه‌های دولتی و دستمزد وکیل و مشاورین مهاجرتی می‌شود. البته هزینه‌های زندگی و تحصیل در کشور مقصد و همچنین برای روش‌ سرمایه‌گذاری و… تمکن مالی هم باید مدنظر قرار گیرد. در مورد هزینه‌های انگشت‌نگاری و مراحل اداری و… می‌توانید برای اطلاع دقیق به سایت اداره مهاجرت استرالیا مراجعه کنید.

در این سایت می‌توانید آخرین تغییرات هزینه‌های دولتی با روش‌های مختلف را مشاهده کرده و با استفاده از ماشین حساب انلاین هزینه مهاجرت خود با روش انتخابی را دقیق محاسبه کنید. همچنین مشاورین موسسات مهاجرتی می‌توانند شما را در این مورد راهنمایی کنند.

هزینه‌های زندگی در استرالیا

استرالیا رتبه یازدهمین کشور گران در جهان را با توجه به شاخص‌های هزینه زندگی را دارد. البته هزینه‌های زندگی و مهاجرت به استرالیا در این کشور تحت تاثیر عوامل مختلفی مثل تعداد اعضای خانواده و شهر و محله انتخابی برای زندگی و سبک و سیاق زندگی شماست. اما به‌طور کلی شاخص‌هایی مثل هزینه خرید یا اجاره مسکن، موارد مصرفی روزانه و قدرت خرید تعیین کننده این رتبه‌بندی هستند.

این بدان معناست که هزینه این موارد در استرالیا نسبتا بالاست. اما به دلیل تناسب دستمزد با هزینه‌ها می‌توان گفت برای افراد متخصص استرالیا همچنان محل مناسبی برای کار و زندگی است. اما افرادی که برای تحصیل و یا سرمایه‌گذاری و… اقدام به مهاجرت می‌کنند باید پس‌انداز قابل قبولی برای گذران زندگی خود داشته باشند. این افراد می‌توانند شهرهای نسبتا ارزان‌تر را برای زندگی انتخاب کنند.

هزینه مهاجرت به استرالیا چقدر است؟

جدول امتیاز مهاجرت به استرالیا

سیستم مهاجرتی استرالیا بر اساس یک جدول به موارد مختلفی که جز شرایط متقاضیان بعضی ویزاها است امتیازهایی نسبت می‌دهد. بر اساس این جدول متقاضیان رتبه‌بندی شده و بر اساس امتیاز و رتبه خود و نیاز دولت استرالیا در اولویت دریافت ویزا قرار می‌گیرند. معیارهای امتیازدهی در این سیستم شامل مواردی مثل سن، تحصیلات، سطح دانش و مهارتهای زبان، سابقه کاری، حداقل میزان سرمایه و داشتن دعوتنامه و… می‌شود. متقاضیان ویزاهای 188، 189، 190، 489، 491 باید با این سیستم مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت کسب حداقل امتیاز 65 وارد مراحل بعدی شوند. برای اطلاع دقیق از روش امتیازبندی می‌توانید به سایت اداره مهاجرت استرالیا مراجعه کرده یا با مشاورین ما در هلدینگ رسام تماس بگیرید.

اخذ اقامت دائم استرالیا

ویزاهای ذکر شده در این مطلب همگی ویزای اقامت موقت استرالیا هستند. قدم اول برای دریافت اقامت دائم مهاجرت به استرالیا با یکی از این ویزاها و مشغول شدن به کار، تحصیل و یا سرمایه‌گذاری و… است. این ویزاها معمولا 5 ساله بوده و پس از منقضی‌شدن در صورت داشتن شرایط مورد تایید استرالیا قابلیت تمدید و تبدیل به ویزای دائم را دارند.

پس از دریافت اقامت دائم شما یک شهروند استرالیایی محسوب می‌شوید و از تمامی خدمات بهداشتی، درمانی و رفاهی مانند سایر شهروندان برخوردار خواهید بود. همچنین در یکی از بهترین کشورهای جهان با استانداردهای بالای زندگی اقامت خواهید داشت. علاوه بر آن یکی از معتبرترین پاسپورت‎های جهان را در دست دارید که می‌توانید با آن بدون نیاز به ویزا به بیش از 130 کشور جهان سفر کنید.

اخذ اقامت دائم استرالیا

لیست مشاغل مورد نیاز برای مهاجرت به استرالیا

از آن‌جا که اساسا اقتصاد استرالیا وابسته به نیروی کار خارجی است. صنایع و پوزیشن‌های شغلی گسترده‌ای برای مهاجران وجود دارد و طیف وسیعی از افراد با مهارت و تخصص‌های گوناگون می‌توانند به عنوان نیروی کار جذب شوند. به‌هر حال بهتر است قبل از اقدام برای دریافت ویزای کاری نگاهی به بازار تقاضای استرالیا بیاندازید و مهارت‌های مورد نیاز بازار را بررسی کنید.

به‌طورکلی مشاغل استرالیا طبق سیستم ANZSCO به 5 دسته مجزا تفکیک و طبقه‌بندی می‌شوند و به هر دسته کد ویژه‌ای اختصاص می‌یابد. همچنین بر اساس ماهیت شغل و مهارت و نیاز بازار استرالیا سه دسته مشاغل با عناوین کوتاه مدت، استراتژیک میان مدت و بلند مدت و مشاغل منطقه‌ای وجود دارند. در مجموع حدود 700 عنوان شغلی در این دسته‌بندی‌ها به متقاضیان ارائه می‌شود.

از آن‌جاکه این مشاغل بسیار متنوع هستند و همچنین همواره به‌روزرسانی می‌شوند بهتر است برای اطلاع دقیق از آن‌ها با مشاوران مهاجرتی مشورت کنید. این مشاوره به شما کمک می‌کند با توجه به مهارت و سابقه‌کاری خود زمینه شغلی مورد نظر را به درستی انتخاب کنید.

شرایط مهاجرت به استرالیا

با توجه به تنوع روش‌های مهاجرتی هر روش شرایط اختصاصی و ویژه‌ای را شامل می‌شود. از طرفی مجموعه‌ای از شرایط عمومی هم برای اخذ ویزا و مهاجرت در نظر گرفته شده‌اند که در ادامه به آن می‌پردازیم:

  • سلامت جسمانی عمومی
  • انجام آزمایش‌های پزشکی مربوطه
  • عدم سو پیشینه و سابقه کیفری
  • مدرک زبان معتبر و مورد تایید
  • تکمیل بودن مدارک
  • پرداخت هزینه‌های دولتی صدور ویزا

شرایط مهاجرت به استرالیا

شرایط سنی مهاجرت به استرالیا

استرالیا به‌دلیل اهداف بلندمدتی که برای اقتصاد پویا و فعال خود در آینده دارد قطعا به نیروهای جوان و پرانگیزه احتیاج دارد. به‌همین دلیل یکی از معیارهای امتیازدهی براساس سن متقاضی تعریف شده است. سن متقاضی در زمان صدور دعوتنامه حائز اهمیت است و بر اساس جدول امتیازدهی ارزیابی می‌شود. بهتر است از قبل با تخمین زمان صدور ویزا و دعوتنامه شرط سنی خود را در نظر بگیرید تا هنگام محاسبه نهایی با کمبود امتیاز مواجه نشوید.

سطح زبان برای مهاجرت به استرالیا

سطح دانش و مهارت زبان از شرایط مهم برای انواع ویزاهای تحصیلی، کاری، مهارتی و برخی ویزاهای اقامت دائم دیگر است. این مورد هم با توجه به مدارک مورد تائید در سطوح مختلف و با مهارت‌های زبانی مختلف ارزیابی و امتیازدهی می‌شود.

مدارک مورد تایید عبارتند از:

  • IELTS
  • TOEFL IBT
  • PTE
  • کمبریج certified in advanced English
  • او ای تی occupational English Test

سطح زبان برای مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا بهتر است یا کانادا

باتوجه به جمعیت حدودا 20 درصدی از ایرانیان خارج از کشور که در کانادا و استرالیا ساکن هستند، می‌توان گفت این دو کشور از مقاصد محبوب ایرانیان برای مهاجرت محسوب می‌شوند. برای انتخاب یکی از این دو کشور جواب قطعی وجود ندارد اما با توجه به بعضی شاخص‌ها می‌توان مقایسه‌ای بین آنها انجام داد.

به‌عنوان مثال هر دو کشور از قطب‌های اقتصاد دنیا و در صدر لیست کشورهای قوی از نظر اقتصادی هستند اما کانادا رتبه بالاتری دارد. نرخ بیکاری در کانادا کمی کم‌تر است. جرم و جنایت در هر دو کشور نرخ پائینی دارد اما استرالیا رتبه بالاتری در امنیت دارد. تعداد دانشگاه‌های کانادا تقریبا دو برابر استرالیاست. کانادا دومین و استرالیا ششمین کشور پهناور جهان است.

اقدام برای مهاجرت به استرالیا در بین ایرانیان تقریبا نصف مهاجرت به کانادا است و البته جمعیت کانادا کمی بیش‌تر از استرالیا است. تولید ناخالص داخلی استرالیا 1300 میلیارد دلار استرالیا و سرانه آن 50 هزار دلار است. تولید ناخالص داخلی کانادا 1600 میلیارد دلار کانادا و سرانه آن 50 هزار دلار است. میانگین دستمزد در استرالیا تقریبا یک‌و‌نیم برابر کانادا است اما هزینه‌ها در آن کمی بیش‌تر است.

گستردگی جغرافیایی هر دو کشور باعث شده تنوع بی‌نظیری از آب و هوا را در آنها شاهد باشیم. در نهایت هر دو کشور مهاجرپذیر و با تنوع فرهنگی بالا پذیرای افراد با ملیت‌ها و نژادهای مختلف هستند. این شمائید که با توجه به شرایط و برنامه‌های مهاجرتی تصمیم می‌گیرید کدام یک را برای مهاجرت خود انتخاب کنید.

مهاجرت به استرالیا بهتر است یا کانادا

موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام همراه شما تا مهاجرت به استرالیا

مهاجرت یک پروژه نسبتا طولانی و چندمرحله‌ای است که با فراز و نشیب‌ها و سختی‌های فراوانی همراه است. کشور استرالیا هم برای مهاجران قوانین نسبتا سخت‌گیرانه‌ای دارد. با همه اینها پایان این مسیر زیبا و شیرین است. بنابراین اگر می‌خواهید چالش‌های این فرآیند را به حداقل برسانید و بدون آزمون و خطا از مسیر درست اقدام کنید بهترین کار مشاوره با وکلای مهاجرتی خبره و حاذق است.

ما در موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام این مسیر را برای شما آسان‌تر می‌کنیم و حافظ زمان و سرمایه شما هستیم. وکلای مجرب ما می‌توانند با اطلاع از آخرین قوانین مهاجرتی روند بررسی پرونده شما را سرعت ببخشند و با انتخاب روش مناسب برای شما شانس پذیرش را بالا ببرند. همچنین کمک به تقویت رزومه و ارتقا و تکمیل مدارک از دیگر خدمات ما در هلدینگ رسام است.

از این‌رو مشورت با مشاوران ما در موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام می‌تواند بسیار راه‌گشا باشد و از هدر رفتن پول و وقت شما جلوگیری کند. برای ارتباط با مشاورین ما می توانید از طریق پیج اینستاگرام هلدینگ رسام اقدام کرده و یا از طریق شماره های موجود در سایت با ما تماس بگیرید.

تماس و مشاوره رایگان

فرم مشاوره رایگان مهاجرت

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

آخرین مقالات وبلاگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

× مشاوره آنلاین