ویزای E1 آمریکا

آمریکا برای جذب بیشتر معاهدات تجاری با کشورهای هم پیمان خود، به آن‌ها امتیازات ویژه‌ای می‌دهد. یکی از این امتیازات، دادن ویزای E1 آمریکا به تجار دارای شرکت‌های تجاری یا بازرگانی و همچنین کارمندان شاغل در این نوع شرکت‌ها است. البته این افراد باید تابعیت کشوری که با آمریکا معاهده تجاری یا بازرگانی دارد را داشته باشند. یکسری قوانین دیگر نیز برای دریافت این ویزا وجود دارد که بسیار ساده هستند.

اما سادگی این قوانین و همچنین شرایط و مدارک مورد نیاز به منزله صدور این ویزا برای همه درخواست دهندگان آن نیست. برای آشنایی با ویزای E1 آمریکا این مطلب از هلدینگ مهاجرتی رسام را مطالعه کنید. هلدینگ رسام از جمله مجموعه‌های مهاجرتی بزرگ و باسابقه در مهاجرت به آمریکا است که سال‌ها تجربه فعالیت در این حوزه دارد.

اخذ ویزای E1 آمریکا
نام و نام خانوادگی *
این فیلد را پر کنید
شماره موبایل *
این فیلد را پر کنید
  1. هلدینگ رسام
  2. وبلاگ
  3. ویزای E1 آمریکا

ویزای E1 آمریکا چیست؟

اداره مهاجرت و شهروندی آمریکا (USCIS) برای جذب بیشتر تاجر و مبادلات تجاری با این کشور، شرایط ویژه‌ای را برای افرادی که امکان انجام معاهدات بازرگانی و تجاری را دارند در نظر گرفته‌ است. USCIS تحت عنوان طرحی به نام ویزای E1 آمریکا به تجار، کارمندان شرکت‌های تجاری و نمایندگان بازرگانی ویزای غیر مهاجرتی 2 ساله می‌دهد. با توجه به قوانین خاص در مورد تجارت و بازرگانی به ویزای E1، ویزای بازرگانی نیز می‌گویند.

البته باید اشاره کنیم که ویزای E2 تنها برای شهروندان کشورهایی که با آمریکا معاهدات تجاری، بازرگانی و کشتیرانی قابل توجه دارند صادر می‌شود. همچنین میزان و حجم مبادلات تجاری بین دو کشور (منظور شرکتی است که با آمریکا تجارت دارد) باید گسترده باشد. اما ارزش پولی مبادلات و حجم مشخصی از کالاها یا خدمات مدنظر نیست. زیرا برخی کالاهای مصرفی مانند مواد غذایی حجم بالایی دارند یا ارزش‌گذاری مبادلات علمی و تجربی با مبادلات کالاهای مصرفی و خدماتی بسیار متفاوت است.

باید اشاره کنیم که برای دریافت ویزای E2 شرایط دیگری نیاز است که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهیم شد. اما به عنوان مثال یکی از شرایط بسیار مهم این طرح ویزای غیر مهاجرتی این است که شرکتی که متقاضی در آن مشغول فعالیت است و آن کشور با آمریکا مراوده تجاری دارد؛ باید متعلق به شهروندی از کشورهای هم پیمان در مرادوه‌های تجاری با USA باشد. در صورتی که صاحب شرکت ملیت کشور مورد معاهده را نداشته باشد، حداقل 50 درصد شرکت بباید متعلق به شهروندان یک کشور هم پیمان با آمریکا باشد.

مزایای ویزای بازرگانی آمریکا؛ چرا دریافت ویزای E1 مهم است؟

از مزایای اخذ ویزای E1 می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

اعطای راحت ویزای غیر مهاجرتی دو ساله

هزینه بسیار اندک برای دریافت این ویزا

قابلیت تمدید نامحدود ویزای دو ساله E1

امکان همراه بردن خانواده با خود به آمریکا

کوتاهی دوره بررسی پرونده مهاجرتی

امکان کار کردن در آمریکا (البته در همان شرکتی که با استفاده از فعالیت در آن درخواست ویزا داده شده است)

دارنده ویزای E1 می‌تواند پس از اقامت در آمریکا، به خارج از این کشور سفر کند. در مواردی پس از بازگشت به ایالت متحده، یک دوره دو ساله اقامت به صورت اتوماتیک دریافت خواهد کرد.

برای دریافت این ویزا نیازی نیست که کارمند حداقل یک سال در شرکت بازرگانی کار کرده باشد و سپس برای درخواست ویزا اقدام کند. در حالی که در طرح‌های دیگر این قانون وجود دارد.

با توجه به این مزایا اگر شما هم تمایل به دریافت ویزای E1 آمریکا دارید، در ادامه این مطلب با هلدینگ رسام همراه شوید.

شرایط لازم برای اخذ ویزای E1 آمریکا، برای تجار

برای کسب ویزای E1 آمریکا، متقاضیان باید شرایط ویژه‌ای داشته باشند. برخی از معیارهای واجد شرایط بودن برای دریافت ویزای بازرگانی E-1 عبارتند از:

داشتن تجارت بین المللی با آمریکا

متقاضی باید شهروند کشوری باشد که عضو پیمان تجاری با USA است.

درصورتی که متقاضی برای شرکتی بازرگانی کار می‌کند، حداقل 50 درصد آن باید متعلق به افرادی باشد که شهروند یک کشور دارای معاهدات تجاری با آمریکا است.

متقاضی باید یکی از کارمندان ارشد شرکت تجاری- بازرگانی باشد (مدیر، مدیر اجرایی یا سرپرست)

میزان تجارت (حجم مبادلات بین شرکت و آمریکا) باید قابل توجه باشد. البته ارزش پولی مبادلات ملاک نیست.

مراوده تجاری-بازرگانی بین آمریکا و کشور یا شرکت باید از نوع تجارت اساسی و مداوم باشد.

منظور از تجارت اساسی، مقدار تجارتی است که برای اطمینان از جریان مداوم اقلام تجارت بین‌المللی بین آمریکا و کشور معاهده کافی باشد. البته باید اشاره کنیم که باید جریان این معاهدات در طول زمان پیوسته باشند (تجارت مداوم).

همچنین بگوییم که علت عدم محدودیت برای ارزش پولی مبادلات این است که میزان ارزش مالی کالاها، خدمات و فعالیت‌های مختلف متفاوت است. اما سوالی که ذهن را درگیر می‌کند این است که چه فعالیت‌های تجاری یا بازرگانی امکان دریافت این ویزا را دارند؟

دریافت ویزای E1 برای فعالیت‌های مختلف

کشور آمریکا به دلیل وسعت و جمعیتی که دارد، به خدمات و محصولات مختلفی نیاز خواهد داشت. با توجه به این موضوع امکان دریافت ویزای E1 برای شرکت‌های تجاری و بازرگانی در حوره‌های مختلف فراهم است. برخی از رایج‌ترین شرکت‌هایی که این ویزا را برای کارمندان خود دریافت کرده‌اند یا تاجر اصلی ویزای E-1 را دریافت کرده‌ است عبارتند از:

  • شرکت‌های بازرگانی انواع کالاهای مصرفی و خدماتی
  • خدمات مربوط به بیمه
  • بانکداری بین المللی
  • شرکت‌های ناوبری و حمل و نقل
  • گردشگری و توریستی
  • فناوری‌های علمی و انتقال علم و دانش
  • شرکت‌های مربوط به جمع آوری خبر

این موارد بخشی از اقلام مورد نیاز آمریکا و محصولاتی است که بین کشورهای هم معاهده با آمریکا مبادله می‌شود.

شرایط اخذ ویزای E1 آمریکا برای کارمندان شرکت‌های تجاری – بازرگانی

شرایط اخذ ویزا E1 برای کارمندان شاغل در شرکت‌های بازرگانی یا تجاری کمی متفاوت با تجار است. این شرایط به صورت زیر است:

  • کارمند باید تابعیت کشور دارای معاهده تجاری با آمریکا را داشته باشد.
  • متقاضی تخصص ثابت شده در حوزه عملیاتی شغل خود دارد.
  • کارمند مهارت‌های خاصی داشته باشد.
  • به دلیل مهارت‌های ویژه خود، حقوق بالایی کسب کرده باشد.
  • دسترسی به کارمندی با این مهارت و دانش در آمریکا سخت یا غیر ممکن باشد.
  • تمامی شرایط و قوانین کارمندی را داشته باشد.

منظور از قوانین کارمندی این است که متقاضی بتواند تمامی وظایف اجرای یا نظارتی مربوط به شغل خود را انجام دهد. همچنین صلاحیت‌ها یا توانایی‌های خاصی داشته باشد که برای بهبود عملکرد شرکت دارای معاهده با آمریکا ضروری باشد.

نکته مهم: در مواردی با توجه به نوع فعالیت تجاری یا بازرگانی، شرایط خاص دیگری برای متقاضی از طرف اداره مهاجرت تعیین می‌شود. برای اطلاع از این شرایط باید سایت اداره مهاجرت را با توجه به نوع فعالیت خود بررسی کنید. یا با مشاورین با تجربه حوزه مهاجرت به آمریکا، مانند هلدینگ رسام مشورت کنید.

آیا تابعیت مالک شرکتی که متقاضی در آن فعالیت دارد مهم است؟

کارفرمای شرکتی که متقاضی ویزای E1 در آن مشغول است باید تبعه کشور طرف معاهده با آمریکا باشد. در صورتی که کارفرما تبعه آن کشور نباشد، حداقل 50 درصد از شرکت باید متعلق به افرادی باشد که تابعیت کشور معاهده را دارند. مالکان شرکت باید یکی از دو حالت زیرا را داشته باشند:

  • وضعیت تجارت غیر مهاجر را حفظ کنند.
  • درصورتی که مالکان در آمریکا نباشد و تمایل برای اقامت در این کشور را داشته باشند، باید به عنوان تاجری با ویزای غیر مهاجرت پذیرفته شوند.

در صورت داشتن یکی از دو حالت زیر، کارمند شاغل در شرکتی که مالک آن تابعیت کشور معاهده را ندارد، می‌تواند ویزای E1 را دریافت کند.

آیا تاجر یا کارمند دارای ویزای E1 می‌تواند در جای دیگری مشغول به کار شود؟

کارمند یا تاجری که ویزای E1 را دریافت کرده است، شرایط کاری خاصی دارد. این تاجر یا کارمند باید تنها برای شرکتی کار کند که با ارائه مدارک مالکیت (برای تاجر) یا اشتغال (برای کارمند) در آنجا ویزای E-1 را دریافت کرده است. البته کارمندان دارای ویزای E1 می‌توانند برای شرکت مادر (هلدینگ اصلی) یا یکی از شرکت‌های تابعه آن کار کنند. البته این روند نیز شرایط خاصی را دارد که عبارتند از:

  • زمانی کارمند می‌تواند برای هلدینگ یا شرکت تابعه کار کند که ارتباط بین سازمان‌ها برقرار باشد.
  • آن هلدینگ یا شرکت به مهارت‌های کارمند نیاز ضروری داشته باشد.
  • شرایط استخدام کارمند تغییر نکرده باشد.

در صورت هرگونه تغییر در روند کاری کارمند، اداره USCIS باید مطلع شده و این تغییرات را تایید کند. تغییرات اساسی مانند ادغام شرکت‌ها، تحصیل، فروش بخشی از شرکت یا تغییری که در روابط تایید شده قبلی تاجر و کارمند یا شرکت تاثیر بگذارد باید توسط اداره مهاجرت آمریکا تایید شود.

تمامی مدارک لازم برای اخذ ویزای E1 آمریکا

مدارکی که برای دریافت ویزای E1 نیاز است شامل دو دسته اسناد و مدارک عمومی و تخصصی است. مدارک عمومی همان اسنادی هستند که برای دریافت اغلب ویزاها مانند ویزای توریستی آمریکا باید ارائه شوند. در ادامه با هر دو نوع مدارک عمومی و تخصصی آشنا خواهیم شد.

مدارک عمومی

پاسپورت اعتباردار (اعتبار 6 ماهه پس از اقامت در آمریکا)

عکس پاسپورتی

تاییدیه پرداخت هزینه‌های ویزا

اصل و کپی مدارک شناسایی متقاضی و همراهان او

مدارک تخصصی

تایید فرم DS-160 برای متقاضی ویزا و همراهان آن

فرم DS-156E امضا شده توسط افسری که اختیارات قانونی دارد (برای تاجر)

نامه‌ای از خلاصه الزامات ویزای E1 و نحوه انجام آن توسط متقاضی

مدارک پشتیبانی (برای اثبات ملیت و مالکیت کسب و کار)

در مواردی با توجه به نوع فعالیت تجاری و بازرگانی از متقاضی ویزای E1 مدارک دیگری درخواست می‌شود که باید تمام و کامل آن‌ها را تکمیل و ارائه دهد. معمولا لیست این مدارک در زمان دریافت فرم‌های لازم برای این ویزا به متقاضی داده می‌شوند. همچنین یکسری مدارک پشتیبان نیاز است که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهیم شد.

منظور از مدارک پشتیبان چیست؟

الزام ارائه مدارک پشتیبان برای اثبات ملیت تاجر یا کارمند و همچنین مالکیت کسب و کار (برای تجار) است. این مدارک عبارتند از:

مدارک اثبات ملیت مدارک اثبات مالکیت کسب و کار
کپی از صفحه اول پاسپورت که دارای تاریخ تولد و ملیت شخص است. مدارک مالکیت بستگی به نوع کسب و کار دارد:

مالکیت یگانه: مدارک ثبت کسب و کار

مالکیت شراکتی:قرارداد مشارکت یا سرمایه‌گذاری مشترک یا گواهی سهام منتشر شده یا موجود

مالکیت شرکت: گواهی سهام کل یا سهامی که توزیع مالکیت را نشان می‌دهد.

در مواردی نیاز است که اسنادی همچون بارنامه‌ها، سفارش خرید، اعتبار اسنادی و قراردادهای فروش را ارائه دهید. البته شرایط هر متقاضی با متقاضی دیگر با توجه به نوع فعالیتی که دارد متفاوت خواهد بود.

گام به گام مراحل دریافت ویزای E1 آمریکا

با توجه به نوع رابطه تجاری و بازرگانی که آمریکا با کشورهای مختلف دارد، برخی قوانین مهاجرتی برای هر کشور متفاوت خواهد بود. به همین دلیل توصیه می‌شود که روند دریافت ویزای E1 آمریکا را با توجه به ملیت خود از کنسولگری این کشور بپرسید. اما در ادامه این مطلب روند معمول و رایج اخذ ویزای E1 را به صورت مرحله به مرحله توضیح خواهیم داد:

  1. متقاضی باید با توجه به شرایط خود با مشاورین حوزه مهاجرت به آمریکا مشورت کند.
  2. تکمیل مدارک خواسته شده
  3. تکمیل فرم DS-160 (درخواست ویزای غیر مهاجرتی به صورت آنلاین) با کمک مشاور یا وکیل مهاجرتی
  4. در صورت تایید فرم DS-160، از آن پرینت گرفته تا در زمان مصاحبه حضوری به افسر کنسولگری تحویل دهید.
  5. آپلود عکس و مدارک خواسته شده در سایت اداره مهاجرت آمریکا
  6. پرداخت هزینه‌های ویزا و نگه داشتن تاییدیه پرداخت آن‌ها
  7. انتظار برای تعیین زمان مصاحبه حضوری
  8. مراجعه به کنسولگری آمریکا برای مصاحبه حضوری و همراه بردن تمامی مدارک خواسته شده
  9. درصورت تایید شدن در مصاحبه، انجام آمادگی‌های لازم برای مهاجرت و تهیه بلیط و سفر به این کشور

اگر قصد همراه بردن خانواده خود را دارید، ممکن است که افسر اداره مهاجرت درخواست مصاحبه با آن‌ها را داشته باشد. پس در زمان مراجعه به دفتر کنسولگری خانواده خود را همراه ببرید و آمادگی‌های لازم برای مصاحبه را داشته باشید.

دریافت گرین کارت با ویزای E-1 آمریکا ممکن است؟

ویزای E-1 از جمله ویزاهای غیر مهاجرتی است؛ به این معنی که دارنده آن به دلیل فعالیت بازرگانی که بین شرکت او و USA وجود دارد، اقامت این کشور را کسب کرده است. به همین دلیل در زمان اخذ ویزا و سپس برای تمدید آن باید نشان دهد که قصد بازگشت به کشور مبدا خود را دارد. در این شرایط دریافت گرین کارت آمریکا ممکن نیست.

افرادی که ویزای بازرگانی دارند، برای دریافت اقامت دائم این کشور باید ویزای خود را تغییر دهند. معمولا مشاورین حوزه مهاجرتی پیشنهاد می‌دهند که افراد ویزای خود را به یک نمونه از ویزاهای مبتنی بر کار تغییر دهند. برای دریافت ویزای مبتنی بر کار باید پیشنهاد کار و حمایت یک کارفرمای آمریکایی را کسب کنند.

آیا امکان تغییر وضعیت از ویزای دیگری به ویزای E1 وجود دارد؟

همانطور که برای دریافت گرین کارت آمریکا، دارندگان ویزای E1 می‌توانند درخواست تغییر وضعیت دهند. دارندگان دیگر انواع ویزاها نیز می‌توانند برای دریافت ویزای E1 درخواست دهند. نوع روند دریافت ویزا برای تاجر و کارمند به صورت زیر است:

تاجری که در آمریکا با وضعیتی دیگر حضور دارد: تاجری که ملیت کشوری را دارد که با آمریکا معاهده تجاری یا بازرگانی دارد، برای دریافت ویزای E1 باید فرم I-129 را ارسال کند. اداره مهاجرت بعد از بررسی درخواست و در صورت داشتن شرایط لازم برای او این ویزا را صادر خواهد کرد.

کارمندی که در آمریکا با ویزای دیگر حضور دارد: روند دریافت کارمندان متفاوت است، فرم I-129 را باید کارفرمای واجد شرایطی که از کارمند حمایت می‌کند و به او شغل پیشنهاد داده است، ارسال کند.

کشورهای مجاز برای اخذ ویزای E1

برای دریافت ویزای E1، متقاضی باید شهروند یکی از کشورهایی باشد که آمریکا با آن مراوده تجاری- بازرگانی دارد. اما سوال اینجاست که آیا بازرگانان یا تجار ایرانی نیز می‌توانند این ویزا را دریافت کنند؟ برای اطلاع از این موضوع جدول زیر را بررسی کنید.

آرژانتین آلمان عمان هلند مکزیک
استرالیا بلژیک چین هندوراس مونته نکرو
اتریش بولیوی سوئیس دانمارک مقدونیه
اتیوپی بوسنی و هرزگوین سنگاپور ژاپن نروژ
ایرلند بریتانیا سوئد کلمبیا یونان
استونی برونئی صربستان کره جنوبی یوگسلاوی
اسرائیل پاراگوئه شیلی کاستاریکا لتونی
اسلوونی پاکستان عمان کوزوو لوکزامبورگ
اسپانیا تایلند فیلیپین کرواسی لیبرای
ایتالیا ترکیه فنلاند کانادا لهستان

متاسفانه نام کشور ما، ایران جزء این لیست قرار ندارد. در نتیجه بازرگانان و تجار ایرانی امکان دریافت این ویزا را ندارند. اما باید اشاره کنیم که راه‌حل‌های خاصی برای دریافت این ویزا برای ایرانیان وجود دارد. کافی است که با وکیل یا مشاور مهاجرتی خود در این زمینه مشورت کنید. حتما راه‌حلی برای دریافت ویزای E1 به شما ارائه خواهد داد. اگر تمایل دارید، همین الان با مشاورین رسام صحبت کنید تا در این مورد اطلاعات کافی کسب کنید.

تفاوت ویزای E1 و E2 چیست؟

برای درک بهتر ویزای E1 و E2 باید تعریف و اطلاعات اولیه در مورد ویزای E2 را نیز بدانیم. ویزای E2 آمریکا به ویزای سرمایه گذاری معروف است. E2 تنها به سرمایه گذاران یا کارمندان شرکت‌های سرمایه‌گذاری که شهروند کشورهایی هستند که با آمریکا مراودات سرمایه گذاری دو جانبه دارند. البته باید اشاره کنیم که هیچ گونه محدودیتی در نوع سرمایه گذاری در مشاغل وجود ندارد. از رایج‌ترین مشاغلی که برای سرمایه گذاری در آمریکا انتخاب می‌شوند می‌توانیم به املاک، خدمات خانگی، گردشگری، ساخت و ساز و چند مورد دیگر اشاره کنیم.

در جدول زیر تفاوت ویزای E1 و E2 مشخص شده است:

معیارهای تفاوت بین دو ویزا E1 E2
صدور ویزا برای کشورهای دارای ارتباط دوجانبه با آمریکا کشورهایی که ارتباط تجاری، بازرگانی و کشتیرانی دارند. کشورهایی که مراودات سرمایه گذاری دوجانبه دارند.
تمرکز اصلی اداره مهاجرت در دادن ویزا تمرکز بر افزایش میزان تجارت بین آمریکا و کشورهای عضو معاهدات تجاری است. تمرکز بر افزایش جذب سرمایه گذاری خارجی در آمریکا است.
الزام در سرمایه گذاری هیچ الزامی برای سرمایه گذاری وجود ندارد. شرط اصلی دریافت ویزا، انجام سرمایه‌گذاری در این کشور است. البته کارمندان شرکت‌های سرمایه‌گذاری نیازی به انجام این کار نداشته و شرکتی که برای آن کار می‌کنند باید سرمایه گذاری را انجام دهد.
حداقل سرمایه یا مبادلات مورد نیاز عدم محدودیت در حجم کالا یا خدمات مبادله شده یا ارزش پولی آن‌ها؛ اما میزان مبادلات باید گسترده باشد. حداقل میزان سرمایه‌گذاری مشخص نشده است. اما مبلغ سرمایه‌گذاری باید به اندازه‌ای باشد که برای تامین مالی شرکت کافی باشد و معمولا حدود 100 هزار دلار است.
طول مدت پردازش پرونده حدود 2 تا 4 هفته حدود 4-5 ماه (البته امکان پرداخت هزینه اضافی 2500 دلاری وجود دارد که طول مدت پردازش پرونده در کنسولگری به 15 روز کاهش خواهد داد)
هزینه دریافت ویزا هزینه‌های اداری دریافت ویزا + هزینه‌های لازم برای انجام معاهدات تجاری-بازرگانی هزینه‌های اداری + هزینه لازم برای سرمایه‌گذاری در آمریکا
ارائه بیزینس پلن به اداره مهاجرت نیازی نیست ارائه بیزینس پلی 5 ساله که نشان دهد طرح تجاری متقاضی برای اقتصاد آمریکا مفید و سودآور است.

این موارد مهمترین تفاوت‌ها بین ویزای بازرگانی E1 و ویزای سرمایه گذاری E2 است. بازرگانان یا سرمایه گذارانی که قصد اقامت در آمریکا را دارند می‌توانند با بررسی شرایط خود امکان دریافت یکی از این دو ویزا را بررسی کنند.

بررسی هزینه‌های ویزای E1 آمریکا

ویزای E1 یکی از انواع ویزاهای کم هزینه به شمار می‌رود. البته باید هزینه‌های تجاری یا بازرگانی که لازمه دریافت این ویزا هستند را فاکتور گرفت. زیرا متقاضی ویزای E1، چه تاجر و مالک شرکت باشد یا کارمند آن شرکت، قبل از درخواست ویزا باید با آمریکا مراوده تجاری-بازرگانی داشته باشد. و به دلیل داشتن چنین رابطه‌ای به فکر دریافت ویزا و اقامت در ایالات متحده افتاده است. البته برخی افراد برای آنکه بتوانند از شرایط خاص و بسیار ساده این طرح استفاده کنند، اقدام به تاسیس شرکتی بازرگانی می‌زنند یا در شرکتی با این نوع فعالیت استخدام می‌شوند.

اما هزینه‌های اداری لازم برای دریافت ویزای E1 آمریکا به شامل موارد زیر است:

  • هزینه فرم DS-160 حدود 185 دلار
  • هزینه فرم I-129 حدود 460 دلار
  • هزینه تهیه پاسپورت حدود 165 دلار (135 دلار برای درخواست و 35 دلار برای اجرا)
  • جمع آوری مدارک و ترجمه رسمی آن‌ها (هزینه متغیر است)
  • هزینه سفر و اقامت در یکی از کشورهای همسایه برای مراجعه به کنسولگری آمریکا (هزینه متغیر است)
  • هزینه صدور ویزا حدود 315 دلار
  • اخذ وکیل (متغیر است)

هزینه تقریبی 1100- 1200 دلار است؛ البته به غیر از هزینه‌های سفر به کشور همسایه و ترجمه مدارک. باید اشاره کنیم که گرفتن وکیل مهاجرتی جزء الزامات دریافت ویزا قرار ندارد. اما به دلیل پیچیدگی‌ها و طولانی بودن روند اداری، توصیه می‌شود که با وکیل مهاجرتی مشورت کنید.

آشنایی با راهکارهای اخذ ویزای E1 آمریکا حتی برای ایرانیان با هلدینگ رسام

طبق شرایط گفته شده در وب سایت اداره مهاجرت آمریکا برای دریافت ویزای E1، تنها کشورهای دارای معاهده تجاری و بازرگانی می‌توانند برای این ویزا درخواست دهند. در لیست کشورهای دارای معاهده با آمریکا، ایران قرار ندارد. در نتیجه شهروندان ایرانی امکان درخواست ویزای E1 آمریکا را ندارند. اما روش‌هایی وجود دارد که شهروندان ایرانی با یکسری اقدامات، به صورت غیر مستقیم ویزای E1 را درخواست دهند. برای اطلاع از این روش‌ها، نیاز است که اطلاعات کاملی در مورد مهاجرت به آمریکا و تسلط کامل بر این نوع ویزا داشته باشید.

این تسلط را تنها می‌توان از مشاورین مهاجرتی و وکلای خبره در این زمینه انتظار داشت. یکی از مجموعه‌های مهاجرتی خبره، هلدینگ رسام است که سال‌ها تجربه موفق در مهاجرت به آمریکا، کانادا و اروپا دارد. به همین علت اقدام به راه‌اندازی دفاتر نمایندگی در شهرهای بزرگی همچون تورنتو، ونکوور، آتن، برلین، وین به غیر از تهران و مشهد کرده است. این هلدینگ بزرگ حتی شرکت خود را در کانادا به صورت رسمی ثبت کرده است.

برای ارتباط با مشاورین رسام می‌توانید با شماره واتس آپ 090266615141 تماس بگیرید یا پیام دهید. همچنین می‌توانید به آدرس info@rasamholding.com، ایمیل داده و سوالات خود را بپرسید. در صورت تمایل به ارتباط حضوری می‌توانید به آدرس درج شده در انتهای سایت مراجعه کنید.

سوالات متداول در مورد ویزای E1 آمریکا

بهتر بودن ویزای E1 و E2 بستگی به شرایط دارنده آن دارد. در حالت کلی این دو ویزای بازرگانی (E1) و سرمایه‌گذاری (E2) شباهت‌های زیادی به هم دارند. به عنوان مثال طول مدت اقامت هر دو 2 ساله است و برای دریافت آن‌ها متقاضی باید تبعیت کشوری که با آمریکا معاهده تجاری بازرگانی یا سرمایه گذاری دارد را داشته باشد.

خیر، دارندگان ویزای E1 آمریکا به صورت مستقیم نمی‌توانند گرین کارت دریافت کنند. بلکه باید ویزای خود را به نوع دیگری مانند ویزای مبتنی بر کار تغییر دهند.

تعیین زمان برای بررسی پرونده‌های مهاجرتی در اداره مهاجرت متغیر است. اما اگر تمامی مدارک لازم تکمیل باشد،روند بررسی پرونده بین 2 تا 4 هفته است.

بله، همسر دارنده ویزای E-1 می‌تواند با پر کردن فرم I-765 در اداره USCIS مجوز لازم برای کار در آمریکا را کسب کند. در صورت تایید این فرم توسط اداره مهاجرت، امکان اشتغال همسر فراهم خواهد شد. همچنین فرزندان دارنده این ویزا نیز امکان تحصیل دارند.

سؤال دیگری در مورد ویزای E1 آمریکا دارید؟

در این نوشته سعی کردیم به تمام سؤالات شما در رابطه ویزای E1 پاسخ دهیم. هلدینگ رسام با چندین سال سابقه کاری در حوزه مهاجرت از کشورهای مختلف، به راحتی شما را برای دریافت ویزای آمریکا یاری می‌کند. اگر همچنان در این مورد سؤال دارید، با مشاوران ما در ارتباط باشند تا شما را راهنمایی کنند.

به این مطلب امتیاز دهید.
[کل: 0 میانگین: 0]

تماس و مشاوره رایگان

فرم مشاوره رایگان مهاجرت

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

آخرین مقالات وبلاگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

× مشاوره آنلاین