اخذ ویزای استارتاپ کانادا
روش استارتاپ به افرادی پیشنهاد میگردد که قصد دارند علاوه بر مهاجرت به کشور زیبای کانادا، استارتاپ و کسب و کاری جدید همراه با نوآوری که قابلیت گسترش در سطح جهانی را دارد، در این کشور راهاندازی کنند. در ابتدای راه مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ، به نظر میرسد شروع تجارت و یا داشتن بیزینس در کشوری که در آن هیچ سابقه و تجربهای ندارید، ناممکن است، اما لازم به توضیح است که دولت کانادا تمامی دشواریها، ریسکها و مشکلاتی را که کارآفرینان ممکن است داشته باشند در نظر میگیرد. در صورتی که در روند پیشرفت استارتاپ مشکلی به وجود بیایید و کارآفرینان در این راه موفق نباشند، اقامت از راه استارتاپ را باطل نمیکند تا فرد بتواند در زمینه کاری دیگری اقدام نموده و شروع به فعالیت نماید. برای روشن شدن مسیر اخذ اقامت از طریق استارتاپ start up، مشاوران ما در هلدینگ رسام مطالب به شرح ذیل را آماده کردهاند. در صورت تمایل جهت شروع استارتاپ بهتر است اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این ویزا، شرایط و ضوابط شرکت در برنامه استارت آپ و همچنین نحوه انجام آن، لطفا ادامه این مطلب را مطالعه نمایید.

معرفی ویزای استارت آپ کانادا
کشور کانادا طرح اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارتاپ را در سال 2018 به صورت دائمی اجرایی کرد و اجرای این طرح به معنی این است که دولت کانادا تمایل دارد تعداد نسبتاً زیادی از متقاضیان خلاق و کارآفرینان دارای طرح تجاری نوآورانه را بپذیرد تا هم باعث خلاقیت در بازار کسب و کار این کشور شوند و هم این افراد برای مهاجرت و دریافت اقامت اقدام نمایند.
ویزای استارتاپ کانادا در دستهبندی ویزاهای سرمایهگذاری قرار میگیرد. طبق آخرین دادههای ارائهشده توسط وبسایت رسمی اداره مهاجرت کانادا، این ویزا برنامه مفصلی است که برای افراد دارای مهارت کارآفرینی، افرادی که پتانسیل خوبی برای ایجاد و اداره کسبوکار دارند و همچنین مایل هستند از این طریق مهاجرت کنند، طراحیگردیده است.
یکی از شروط لازم برای این طرح داشتن فاکتور ابتکار و خلاقیت در استارتاپ مطرح شده است و متقاضی نمیتواند کسب و کارهای مرسوم و متداول همانند اداره فرانچایز یا نمایندگی، مدیریت یک رستوران و… را برای شروع استارتاپ پیشنهاد نماید. زمینههایی که متقاضی میتواند در پروسه استارتاپ معرفی نمایند یا نباید پیش از این وجود داشته و اجرا شده باشد و یا اینکه با یک طرح ابتکاری باعث گسترش و پیشرفت یک کسب و کار گردد.
ویژگیهای اصلی برنامه استارتاپ برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا باید شامل فاکتورهای زیر باشد تا توسط اداره مهاجرت و دولت کانادا پذیرفته شود:
- ایده تجاری، کاملا نوآورانه و خلاقانه باشد.
- در مقیاس جهانی با سایر بیزینس پلنها و ایدهها بتواند رقابت کند.
- موقعیت شغلی برای شهروندان کانادا فراهم آورد.

انواع مختلف طرحهای مبتکرانه و جدید توسط سازمانهای حمایتی بررسی میگردد و افراد متقاضی میتوانند با دریافت مشاوره و کمک از مشاوران با سابقه هلدینگ رسام ایدههای خود را گسترش داده و تکمیل نموده و طرح تجاری ایده آلی را به منظور ارائه به دولت کانادا آماده نمایند.
همانطور که گفته شد، لازم است متقاضی برای شروع یک استارتاپ در کشور کانادا، علاوه بر در نظر گرفتن شرایط مالی، ایده جدید جهت تنظیم بیزینس پلن را مورد نظر داشته باشد.
در پروندههای استارتاپ از همان ابتدا مجوز اقامت دائم یا کارت PR برای متقاضی صادر خواهد شد و دریافت PR به تأیید صحت عملکرد استارتاپ بستگی ندارد. چنانچه فرد متقاضی تمایل به اخذ ویزای استارتاپ کانادا را داشته باشد، بایستی مدت زمان لازم برای بررسی مدارک توسط دولت کانادا را در نظر بگیرد، با ارسال درخواست برای CIO و انجام بررسیهای لازم، ویزای Start up متقاضی تایید میگردد.
پروسه استارتاپ کانادا جهت، دعوت و حضور کارآفرینان برای برنامهریزی و راهاندازی یک کسب و کار یا برنامه تجاری کاربردی در کشور کانادا است. چنانچه فرد متقاضی بتواند تأیید دولت کانادا و سازمانهای مرتبط را در مورد بیزینس مورد نظر کسب نمایند و نشان دهد که حداقل شرایط را دارا هست و نیز راههای توسعه و گسترش طرح در سطح جهانی را در نظر گرفته و در طرح و ایده خود عنوان نماید، امکان دریافت اجازه شروع برنامه استارتاپ را خواهد داشت. دولت کانادا، به منظور تحلیل و بررسی استارتاپ های معرفی شده، سازمان های ذیصلاحی را در نظر گرفته و به متقاضیان معرفی کرده است. در صورتی که طرح و برنامه خلاقانه و جدیدی را مد نظر دارید، میتوانید به منظور دریافت تأیید و حمایت از یکی از سازمانهای منتخب حمایتی کانادا اقدام نمایید. سازمان منتخب حمایتی به گروه تجاری گفته میشود که امکان سرمایهگذاری در بیزینس پلن متقاضی را داشته و یا توانایی حمایت و پشتیبانی از طرح را داشته باشند.
متقاضیانی که قصد مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ کانادا را دارند، باید ابتدا یکی از سازمانهای مورد تأیید دولت کانادا، آنها را تایید و پشتیبانیمالی نماید. در ادامه مقاله، به سازمانهای سرمایهگذاری کانادا که میتوان به آنها برای شروع استارتاپ مراجعه نمود، بیشتر خواهیم پرداخت.
البته لازم به ذکر است که استان فرانسوی زبان کبک، قوانین مهاجرتی خاص به خود را دارد. بهتر است متقاضیان اخذ ویزای استارت آپ کانادا برای اطلاعات بیشتر راجع به جزئیات برنامههای این استان، به سایت رسمی آن مراجعه کنند.

شرایط لازم برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا
قبل از هرچیز باید ابتدا شرایط مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ کانادا بررسی شود. بهطور کلی، چهار شرط اصلی و اساسی برای دریافت این ویزا وجود دارد که در ادامه بررسی میشوند:
وجود یک تجارت قابل قبول
متقاضیان اخذ ویزای استارتاپ کانادا باید دارای یک کسبوکار واجد شرایط باشند. اما از نظر کانادا یک کسبوکار واجد شرایط چگونه است؟ متقاضی باید بتوانند به دولت کانادا ثابت کنند که دارای یک تجارت موفق هستند. بهصورتی که بیشترین میزان سهام اصلی آن تجارت یا شرکت و همچنین حداقل ده درصد حق رأی آن برای خودش است. متقاضی اخذ ویزای استارتاپ کانادا میتواند حداقل پنج نفر را بهعنوان شریک و صاحب شرکت انتخاب نماید. افراد همچنین باید بتوانند مدیریت فعالانه خود را در این تجارت به اداره مهاجرت ثابت کنند. لازم به ذکر است که شرکت مزبور باید دارای شخصیت حقوقی باشد.
دریافت نامه (Letter of Support) حمایتی از سازمانهای موردتایید کانادا
پروپوزالی که متقاضی اخذ ویزای استارتاپ کانادا ارائه میدهد، میبایست بهگونهای باشد که توجه سازمانهای ذیصلاح را بهخود جلب نماید تا برای آن نامه حمایتی صادر کنند. این نامه حمایتی برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا بسیار ضروری و حائر اهمیت است. بدون این نامه، با درخواست متقاضی موافقت نخواهد شد. اما این سوال پیش میآید که چگونه باید نامه حمایتی را دریافت کرد؟
بهطور کلی، سازمانهای مربوطه، الزامات خاصی را برای بررسی طرحها درنظر میگیرند. افراد باید با جستجوی کامل، همه این الزامات را روی طرح خود پیاده کنند. بیزینس پلنی که متقاضیان اخذ ویزای استارت آپ کانادا باید به سازمانها ارائه دهند، میبایست کاملا متقاعدکننده باشد. بنابراین بهتر است همه مفاهیم و جنبههای کسبوکار و حتی انگیزههای شخصی، در آن قید شده باشد. درصورتی که متقاضی موفق به دریافت نامه حمایتی یکی از سازمانها شود، بزرگترین قدم را برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا برداشته است.
داشتن مهارت کافی در زبان
متقاضی برای شرکت در برنامههای استارت آپ و دریافت ویزای استارتاپ کانادا نیازی به داشتن دانش زبانی بالایی ندارد. حداقل مدرک، نمره پنج در آزمون معیار زبان کانادا (CLB)، در همه مهارتها (شنیداری، خواندن، مکالمه و نوشتاری) است. متاسفانه رد شدن در آزمون معیار زبان انگلیسی کانادا، منجر به رد شدن درخواست این ویزا خواهد شد. اما نیازی به نگرانی نیست، چرا که گرفتن نمره پنج در این آزمون کار سختی برای متقاضیان نخواهد بود.
داشتن تمکن مالی جهت اداره استارت آپ و کسبوکار جدید
از مهمترین شروط موافقت با ویزای استارتاپ کانادا داشتن پول کافی است. متقاضی باید به اداره مهاجرت ثابت نماید که توانایی اداره زندگی و کسبوکار را بهمحض رسیدن به خاک کانادا دارد. یکی از روشهای اثبات میزان تمکنمالی به اداره مهاجرت، از طریق ارائه گواهیبانک و لیست داراییهای منقول و غیرمنقول است. تمام دارایی متقاضی باید متعلق به خودش و همچنین قابل انتقال و در دسترس باشد. بنابراین بدهیهای مختلف و یا سایر تعهدات ممکن است برای اثبات بودجه موردتایید اداره مهاجرت کافی نباشد. حساب مالی در گردش، املاک و مستغلات، ماشین، اوراق قرضه و سهام نیز از مواردی هستند که به واسطه آنها میتوان بودجه را اثبات کرده و برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا اقدام نمود.
شرایط لازم جهت اثبات تمکن مالی به وسیله مالکیت سهام به شرح زیر است:
حداقل 10 درصد از سهام برای فرد متقاضی اقامت باشد و این در صورتی است که بیشتر از یک نفر از طریق این بیزینس پلن متقاضی مهاجرت باشند.
حداقل 50 درصد از سهام مربوط به بیزینس تحت مالکیت متقاضیان و پیشنهاد دهندگان طرح تجاری باشد. (سهام همراه با حق رأی)

میزان تمکن مالی برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا
برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا و همچنین اکثر ویزاهای کانادا، مهمترین و حیاتیترین شرط داشتن تمکن مالی است. متقاضی باید سرمایه کافی برای شروع زندگی در کانادا را داشته باشد. به طوری که فرد بتواند هزینههای زندگی خود و همراهان را در سال اول اقامت، تأمین کند. لازم به ذکر است که این هزینه هیچ ربطی به سرمایه و تجارت استارت آپی ندارد. درنتیجه، متقاضی باید به صورت جداگانه برای آن برنامهریزی کند. در واقع متقاضیان اخذ ویزای استارت آپ کانادا برای این نوع ویزا، نیازی به سرمایهگذاری ندارند. هدف از این ویزا، ایجاد یک کسبوکار موفق در کانادا است.
آفیسر مهاجرت معمولا انتظار دارد که متقاضی بتواند حداقل 50 درصد هزینه زندگی خود و خانواده را تامین کند. مبالغ مورد انتظار براساس جدول (LICO) که هرساله توسط اداره مهاجرت کانادا اعلان میشود، مشخص میگردد. مبالغی که در ادامه عنوان شدهاند براساس این جدول در سال 2021 محاسبه و عدد نهایی مشخص شده است. ناگفته نماند که این مبالغ برای شش ماه زندگی در کانادا یا همان 50 درصد هستند.
هزینه موردنیاز برای شرکت در برنامه استارتاپ
|
شرایط و تعداد افراد متقاضی شرکت در برنامه
|
7000 دلار کانادا
|
فرد مجرد
|
9000 دلار کانادا
|
فرد متاهل بدون فرزند
|
11000 دلار کانادا
|
فرد متاهل با یک فرزند، خانواده سه نفره
|
14000 دلار کانادا
|
فرد متاهل با دو فرزند، خانواده چهار نفره
|
مبالغ عنوانشده در جدول حدودی میباشند. همچنین متقاضیان اخذ ویزای استارتاپ کانادا میتوانند آن را از طریق حساب بانکی یا به صورت ارزی ارائه دهند.

سازمانهای کانادایی حمایتکننده از استارتاپ ها
پیشتر در رابطه با سازمانهای مربوطه و ذیصلاح صحبت شد. در این بخش به طور مفصلتر راجع به این سازمانها و نحوه فعالیتشان صحبت خواهیم کرد. متقاضیان اخذ ویزای استارت آپ کانادا باید بتوانند دولت کانادا را متقاعد کنند که برای گرفتن ویزا همه شرایط لازم را دارند. دولت کانادا با هدف بررسی شرایط متقاضیان، سازمانهایی معرفی کرده که در زمینه استارت آپ متخصص هستند. وظیفه این سازمانها این است که بررسی کنند آیا متقاضیان میتوانند کسبوکارهای خود را در کانادا با موفقیت راهاندازی کنند یا خیر. این سازمانها که به آنها حمایت کننده گفته میشود به سه دسته تقسیم میشوند:
ونچر کپیتالها (Venture Capitals)
این سازمانها درواقع به دنبال ایدههای بسیار بزرگ هستند که حداقل مراحل اولیه شروع کار خود را سپری کرده باشند. متقاضیان اخذ ویزای استار آپ کانادا اگر به دنبال دریافت حمایت از چنین سازمانهایی هستند، نباید ایدهای که چند سال است در ذهنشان وجود دارد را به آنها ایمیل کنند. ونچرها از همان ابتدا از متقاضی میزان فروش و وضعیت کسبوکار را میپرسند. آنها به ایدهای که هنوز شکل نگرفته باشد پاسخ نمیدهند. درواقع ونچر کپیتالها به دنبال کسبوکاری هستند که درحال حاضر چند صد دلار فروش دارد و همچنین دارای توانایی افزایش فروش خود به چند میلیون دلار نیز باشد. بنابراین اگر متقاضیان اخذ ویزای استارت آپ کانادا دارای چنین کسبوکاری باشند، میتوانند به راحتی از این سازمانها، نامه حمایتی دریافت کنند. سازمانهای ونچر کپیتال در کانادا در ادامه معرفی شدهاند:
Alacrity Foundation
- Alberta Agriculture and Forestry
- Agrivalue Processing Business Incubator
- Food Processing Development Centre
- Biomedical Commercialization Canada Inc. (operating as Manitoba Technology Accelerator)
- Calgary Technologies Inc.Communitech
- Creative Destruction Lab
- Empowered Startups Ltd.Extreme Innovations
- Genesis Centre
- Highline BETA Inc.InnovacorpInteractive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
- Invest Ottawa
- Knowledge Park o/a Planet Hatch
- Launch Academy
- Launch
- Pad PEI Inc.
- NEXT Canada
- Real Investment Fund III L.P. o/a Founder
- Fuel
- Ryerson Futures Inc.
- Spark Commercialization and Innovation Centre
- Spring Activator
- The DMZ at Ryerson University
- TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)
- Waterloo Accelerator Centre
- York Entrepreneurship Development IInstitute

انجل اینوسترها (Angel Investors)
این سازمانها درواقع شرکتهای متوسط یا سرمایهگذاران شخصی هستند که عمدتا بیشتر و راحتتر از ونچرها، پروژهها را پذیرش مینمایند. بیشتر سازمانهای انجل اینوستر به ازای پرداخت مبالغی پول به شرکتها، از آنها سهام خریداری میکنند. به این ترتیب به شرکتها کمک مینمایند تا خون تازهای در رگهای آنها جریان پیدا کند. متقاضیان اخذ ویزای استارتاپ کانادا اگر کسبوکاری دارند که میتواند انتظارات انجل اینوسترها را برآورده کند، میتوانند به دریافت نامه حمایتی از این سازمان خوشبین باشند. برخی از انجل اینوسترها در ادامه معرفی شدهاند:
Canadian International Angel Investors
- Golden Triangle Angel Network
- Oak Mason Investments Inc.
- Southeastern Ontario Angel Network
- Southwestern Ontario Angel Group
- TenX Angel Investors Inc.
- VANTEC Angel Network Inc.
- York Angel Investors Inc.
دیگران می خوانند: ثبت شعبه شرکت در کانادا
انکوباتورها (incubators)
این سازمانها درواقع مراکز رشدی در کانادا هستند که میتوانند به متقاضیان اخذ ویزای استارتاپ کانادا کمک کنند. این سازمانها پول و یا کمک هزینه مالی به کسبوکارهای نوپا نمیدهند. بلکه آنها به ازای دریافت مبالغی، به استارتاپها برای آمادهسازی و شروع به کار کمک میکنند. متقاضیان متقاضیان اخذ ویزای استارت آپ کانادا میتوانند از طریق انکوباتورها اطلاعات خوبی درخصوص رشد کسبوکار، نحوه شروع کار و حتی روشهای افزایش سرمایه دریافت کنند. درواقع نقش اصلی این سازمانها نظارت و راهنمایی (mentorship) است .ضمن اینکه آنها، روند کار شرکتها را در مراحل ابتدایی مورد بررسی قرار میدهند. این سازمانها در کانادا عبارتند از:
BDC Venture Capital
Celtic House Venture Partners
- Extreme Venture Partners LLP
- Golden Venture Partners Fund, LPImpression Ventures
- Information Venture Partners Management Inc.
- Innovation Platform Capital International LPi
- Novia Capital Inc.
- Lumira Capital
- Nova Scotia Innovation Corporation (o/a Innovacorp)
- OMERS Ventures Management Inc.
- Pangaea Ventures Ltd.
- PRIVEQ Capital Funds
- Real Ventures
- Relay Ventures
- ScaleUp Venture Partners, Inc.
- Top Renergy Inc.
- Vanedge Capital Limited Partnership
- Version One Ventures
- Westcap Management Ltd
- Yaletown Venture Partners Inc

بهطورکلی میتوان اینگونه نتیجه گرفت که انجل اینوسترها و ونچرها، سرمایهگذاری خود را روی ایدههای بزرگ که پا گرفتهاند انجام میدهند. بهعلاوه آنها با تزریق مبالغی پول به این کسبوکارها کمک میکنند تا تواناییهای بیشتری از خود نشانداده و بزرگتر شوند. بنابراین متقاضیان اخذ ویزای استارت آپ کانادا برای همکاری با این سازمانها، نیازی به پرداخت پول ندارند. درحقیقت همان ایده متقاضیان، برای دریافت نامه حمایتی کفایت میکند.
در مقابل انجل اینوسترها و ونچرها، انکوباتورها قرار دارند. آنها با برگزاری دورههای آموزش گسترش کسبوکار و همچنین نظارت و راهنمایی (منتورشیپ)، متقاضیان اخذ ویزای استارت آپ کانادا را راهنمایی می کنند.
تعاریف مهم در برنامه مهاجرتی استارتاپ کانادا
برای متقاضیان اخذ ویزای استارتاپ کانادا لازم است که با برخی مفاهیم و تعاریف مهم که در این روشمهاجرت مورداستفاده قرار میگیرند، آشنا شود.
نامه حمایتی/ساپورت (Letter of Support)
اولین و مهمترین قدم برای شروع و اقدام جهت دریافت ویزای استارتاپ کانادا گرفتن نامه حمایتی از سازمانهای موردتایید دولت کانادا است. یکی از این سازمانهای موردتایید دولت کانادا یعنی انجل اینوسترها، انکوباترها و ونچرها حمایت خود را از متقاضی اعلام و علاقه خود را مبنی بر ساپورت طرح و ایده بیان میکنند. نامه حمایتی پس از بررسی طرح و ایده، مستقیما برای متقاضی بهعنوان مجری اصلی طرح، توسط این سازمانها ارسال میشود.
همزمان با ارسال نامه حمایتی برای متقاضی، این سازمانهای حامی، نامهای برای اداره مهاجرت کانادا نیز صادر میکنند. لازم به ذکر است که نامه حمایتی حتما باید جزء مدارک اصلی در پرونده متقاضی درخواست ویزای استارت آپ کانادا برای گرفتن ویزای کار و اقامت دائم، ضمیمه شود.
گواهینامه تعهد (Commitment certificate)
همانطور که قبلا گفته شد، همزمان با ارسال نامه حمایتی برای متقاضیان، سازمان مربوطه نامهای برای اداره مهاجرت ارسال میکند که به آن گواهینامه تعهد گفته میشود. این گواهینامه، سازمان حمایتکننده طرح و اعضای گروه را به اداره مهاجرت معرفی میکند. درواقع این نامه دارای اطلاعاتی برای اداره مهاجرت میباشد که به توافقهای بین سازمان سرمایهگذار و متقاضی ویزای استارت آپ کانادا بهتفصیل پرداخته است. به هرحال، دستور صدور ویزا برای متقاضیان، با عبور از فیلتر اداره مهاجرت ارسال خواهد شد.
اعضای کلیدی و غیرکلیدی
متقاضی اخذ ویزای استارتاپ کانادا در طرحی که ارائه میدهد باید همه اعضای گروه را نیز معرفی کند. اعضای گروه به دو دسته کلیدی (Essential Applicant) و غیرکلیدی (Non-essential) تقسیم میشوند.
اعضای کلیدی: به افرادی از گروه گفته میشود که بدون آنها پروژه موردنظر قابل اجرا نباشد. بهعنوان مثال، متقاضی، طرحی با موضوعیت اپلیکیشن موبایل ارائه میدهد. خب قطعا کسی که به عنوان توسعهگر وب در طرح معرفی میشود، جزء اعضای کلیدی گروه به شمار میرود. درنتیجه بدون او پروژه اجرا نمیشود. اما متاسفانه اگر پرونده یک عضو کلیدی به هر دلیلی (بیماری، سوءسابقه، مدارک ناقص و… ) موردقبول و پذیرش اداره مهاجرت قرار نگیرد، پرونده کل گروه نیز رد و مختومه اعلام خواهد شد، حتی اگر افراد وابسته به فرد کلیدی، مثل فرزند یا همسر رد شوند نیز باز هم پرونده باقی اعضای گروه از نظر اداره مهاجرت مردود بهحساب آید.
اعضای غیرکلیدی: به افرادی از گروه گفته میشود که بدون آنها، پروژه قابل اجرا و ارائه است. در مثال قبلی درخصوص طرح اپلیکیشن موبایل، فردی که وظیفه بازاریابی را برعهده داشته باشد، اساسا غیرکلیدی بهشمار میرود. چراکه بدون وی نیز پروژه انجام خواهد شد. درصورتی که پرونده فرد غیرکلیدی رد شود، لطمهای به طرح وارد نمیشود و بنابراین پرونده دیگر اعضا رد نخواهد شد.
ویژگیهای پلن تجاری استارتاپ
- جدید و خلاقانه باشد.
- باعث ایجاد شغل در کشور کانادا شود.
- قابل گسترش در سطح جهانی باشد.
کسب نمره CLB5 برای متقاضیان:
داشتن تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسوی موفقیت کسب و کار در کانادا را تضمین میکند. به همین دلیل متقاضی بایستی حداقل نمره 5 را در هر کدام از آزمونهای استاندارد سنجش زبان به دست آورد. متقاضی برای دریافت ویزای استارتاپ باید در مهارتهای Reading ،Writing ،Listening و Speaking حداقل نمره CLB5 مربوط به زبان انگلیسی و فرانسوی و یا یکی از این زبانها را کسب نموده باشد، در غیر این صورت تقاضای مربوط به ویزا و استارت اپ تایید نمیگردد.
- مهیا نمودن یک حساب بانکی دارای موجودی هزینه لازم برای زندگی یک سال متقاضیان
دولت کانادا، برای افرادی که از روش استارتاپ جهت دریافت ویزا و مهاجرت اقدام می کنند، هیچ نوع کمک مالی در نظر نگرفته است. به همین دلیل فرد یا افراد متقاضی در یک طرح تجاری باید توانایی پرداخت هزینههای زندگی خود و همراهانشان را داشته باشند و بتوانند در هنگام ارائه تقاضای ویزا ثابت کنند این مبلغ را در اختیار دارند.
با مطالعه مطلب فوق، بخشهای مهم دریافت ویزا و اقامت از طریق استارتاپ کانادا را متوجه شدهاید:
- کسب نامه حمایتی از سوی موسسه و سازمان مورد قبول کانادا برای شروع برنامه ویزای استارت آپ
- تنظیم مدارک و ارسال درخواست به منظور اخذ اقامت جهت راه اندازی یک استارتاپ در کشور کانادا
سوالات متداول در مورد ویزای استارتاپ کانادا
آیا بعد از اخذ اقامت دائم کشور کانادا، متقاضی الزامی در خصوص راهاندازی ایده دارد؟
خیر. در صورت اخذ اقامت دائم در روش استارتاپ، متقاضی الزامی به راهاندازی ایده نخواهد داشت.
حداکثر چند نفر میتوانند از طریق یک طرح تجاری برای مهاجرت به کانادا تقاضا کنند؟
حداکثر ۵ نفر و هرکدام باید حداقل 10 درصد از سهام شرکت را به خود اختصاص دهند.
حتما توجه گردد مشخصات و اطلاعات کلیه افراد متقاضی بایستی به دولت کانادا ارائه گردد تا توسط این کشور بررسی شود و همگی افراد باید امتیاز لازم را کسب کنند. نکته حائز اهمیت در این مورد این است که در صورت عدم تایید حتی یک نفر از نفرات معرفی شده، همگی افراد توسط آفیسر مردود میگردند.
آیا با معرفی هر بیزینسی میتوان وارد برنامه استارتاپ شد؟
خیر. بیزینس و طرح معرفی شده باید مشخصات خلاقانه بودن و امکان رشد و گسترش را داشته باشد و به اصطلاح (high-growth plans) باشد.
جمعبندی
استارتاپ کانادا یکی از روشهای مهاجرت به کانادا است که افراد متقاضی اقامت دائم، معمولا برای آن اقدام میکنند. کشور کانادا با وسعت بالا و جمعیت پایینی دارد. درنتیجه همیشه از کسبوکارهای جدید که برای اقتصاد دولت مفید باشند، استقبال میکند. متقاضیان چه درصورت داشتن ایده قوی و چه درصورت داشتن کسبوکار موفق، میتوانند برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا اقدام کنند. تنها چیزی که حائز اهمیت است دریافت نامه حمایتی از سازمانهای موردتایید دولت کانادا میباشد.
22 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
پرستار
باسلام برای مشاوره کارشناسان ما باهاتون تماس خواهند گرفت
سلام خسته نباشید من پرستارم و ۱۲ سال که شغلم پرستاری هست از طریق پرستاری و نداشتن هیچ نوع بیزینسی میتونم اقامت کانادا بگیرم و اونجا مهاجرت کنم
درود دوست عزیز، بله. لطفا جهت بررسی شرایط و دریافت مشاوره با دفتر تهران در تماس باشید.
چطور میشه راجع ویزای استارت اپ وقت مشاوره ای با شرکت شما داشته باشم و راجع این موضوع اطلاعات بگیرم
سلام دوست عزیز، کارشناسان ما در دفتر تهران روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:30 الی 17 و پنجشنبه ها 8:30 الی 13 پاسخگوی تماس های شما هستند.
ممنون بابت اطلاعات خوبتون من خیلی استفاده کردم از مطالب شما مفید واقع شد
سپاس
سلام چطور میشود اقامت دائم کانادا را گرفت ک دیگر نیازی به راه اندازی اون ایده کاری هم نباشد
از طریق برنامه استارتاپ با اقامت دائم وارد کانادا خواهید شد
سلام ممنون از راهنمایی های خوبتون مقاله مفید بود خیلی میتونم بیزینسمو به شما معرفی کنم که ببینید میتونه وارد برنامه استارتاپ شد
سلام، بله حتما
سلام چند طرح پیشنهادی دارم برای بیزینس در کشور کانادا شرکت شما میتونه کمک کنه که کدوم طرح قابل قبوله
سلام، بله حتما
لطفا با دفتر تهران در تماس باشید.
سلام یک فرد مجرد زیر ۳۰ سال با یک طرح تجاری خوب و ایده جدید میتونه ویزا استارت اپ رو برای کانادا بگیره البته تحصیلات در حد لیسانس و زبان هم خوب
سلام، بله حتما
لطفا برای اطلاعات بیشتر با دفتر تهران تماس حاصل فرمایید
سلام خیلی ممنون از مطالب خوبتون مقالتون خیلی خوب بود و من اطلاعات خوبی تونستم بگیرم
سپاس
سلام خواستم اینجا ازتون تشکر کنم من با مشاوران خوب شما تونستم ویزا کانادا رو بگیرم سپاس فراوان دارم از تک تکشون
درود دوست عزیز، ما نیز بسیار مفتخریم که در این پروسه همراه شما بودیم.
سلام و روز بخیر ایا بعد از گرفتن نامه حمایتی برای مراجعه به سفارت نیاز به دادن گردش مالی حساب میباشد؟
با سلام
لطفا با شماره تماس های دفتر تهران هلدینگ رسام تماس بگیرید
021-88566803-6