ثبت شرکت در کانادا یکی از روشهای پرطرفدار مهاجرت به کانادا برای مدیران و صاحبان کسبوکار است. شما با ثبت شرکت میتوانید اقامت موقت کانادا را دریافت کنید و در نهایت آن را به اقامت دائم تبدیل کنید. در این مقاله، هر آنچه لازم است در مورد ثبت شرکت در کانادا بدانید را بیان میکنیم و هزینهها، شرایط و مدارک لازم را به شما میگوییم. همچنین مراحل و راه های ثبت شرکت در کانادا را هم با جزئیات بالا به شما توضیح میدهیم؛ پس اگر به دنبال اطلاعات جامع در مورد این روش مهاجرتی هستید با ما همراه باشید.
ما در هلدینگ رسام در تمام مراحل ثبت شرکت در کنار شما خواهیم بود؛ از مشاوره پیش از اقدام تا راهنماییهای بعد از ورود به خاک کانادا. پس اگر میخواهید در زمانی کوتاه و بدون دردسر به کانادا مهاجرت کنید، با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا قدمبهقدم شما را راهنمایی کنند و یک تجربه عالی از مهاجرت را برای شما خلق کنند.
مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت
ثبت شرکت یکی از راههای مهاجرت به کانادا است که فرصتهای زیادی را در اختیار کارآفرینها و افرادی قرار داده که قصد راهاندازی یک شرکت جدید در کانادا را دارند. یعنی شما به دو روش میتوانید از طریق ثبت شرکت به کانادا مهاجرت کنید:
- اگر میخواهید یک شرکت جدید را در کانادا و تحت مالکیت خود (یا همراه با شرکای تجاری خود) ثبت کنید
- درصورتیکه قرار است شعبه جدیدی از یک شرکت را در کانادا ثبت کنید؛ فارغ از اینکه مالکیت کسبوکار در اختیار شما باشد یا نباشد
برای مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت، باید ابتدا شرکت خود را ثبت کنید و سپس برای ورود به کانادا، ویزای IMP کانادا را دریافت کنید. به طور دقیقتر، اگر میخواهید شرکت جدید را راهاندازی کنید باید ویزای C11 کانادا و اگر قصد راهاندازی شعبه جدیدی از یک کسبوکار را دارید، باید ویزای ICT کانادا را دریافت کنید.
مزایا و معایب ثبت شرکت در کانادا
مزایای ثبت شرکت در کانادا
روند ثبت شرکت بسیار آسان است و خبری از روتینهای اداری پیچیده و خستهکننده نیست و قوانین شفاف و مشخص هستند
به مدرک زبان نیاز ندارد
امکان اخذ اقامت دائم از این طریق در آینده وجود دارد
به منبع بزرگی از نیروی کار حرفهای دسترسی دارید و امکان استخدام افراد خارجی را هم خواهید داشت
در یک وضعیت اقتصادی باثبات فعالیت میکنید
هزینه ثبت شرکت در کانادا نسبت به سایر کشورها کمتر است
نرخ مالیات کانادا هم نسبت به دیگر کشورها پایینتر است
امکان دریافت پشتیبانی از بانکها و مؤسسات مالی معتبر کانادا وجود دارد
معایب ثبت شرکت در کانادا
کار اداری ممکن است برای برخی از شرکتها زیاد و پیچیده باشد
هزینههای مرتبط با اجاره یا خرید دفتر برای شرکت میتواند چالشبرانگیز یا هزینهبر باشد
با اینکه نرخ مالیات پایین است، اما ارائه اظهارنامههای مالیاتی ممکن است پیچیده باشد
قوانین و شرایط متنوع بین استانهای مختلف ممکن است چالشهایی را برای شما ایجاد کند
شرکتهای مشارکتی، ملزم به پرداخت مالیات مضاعف هستید
افرادی که قصد مهاجرت به کانادا از طریق شرکت را دارند، ممکن است با آبوهوای کانادا مشکل داشته باشند
شرایط لازم برای ثبت شرکت در کانادا
برای ثبت شرکت در کانادا، محدودیتهای خاصی ارائه نشده و افراد چه در داخل و چه در خارج از کانادا، میتوانند برای ثبت شرکت اقدام کنند. یعنی لازم نیست که شما داخل خاک کانادا باشید تا شرکت خود را ثبت کنید و امکان ثبت بهصورت آنلاین و از راه دور هم وجود دارد. شرایطی لازم برای ثبت شرکت در کانادا عبارتاند از:
- حداقل سن 18 سال تمام
- داشتن دفتر یا آدرس شرکت در کانادا (اگر دفتر ندارید، میتوانید قبل از ثبت شرکت، برای اجاره اقدام کنید)
- نداشتن پیشینه جنایی
- برخورداری از سلامت کامل (افرادی که دارای مشکلهای جدی پزشکی هستند، احتمال پذیرفتهشدن کمتری دارند)
با کارشناسان ما تماس گرفته تا از شرایط مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت مطلع شوید
نحوه ثبت شرکت در کانادا و مهاجرت به این کشور
درصورتیکه برای ثبت شرکت در کانادا واجد شرایط هستید، باید پیش از هر چیز، تکلیف دو مورد را مشخص کنید:
- باید تصمیم بگیرید که شرکت را بهصورت فدرالی ثبت میکنید یا بهصورت استانی/منطقهای
- باید ساختار شرکت یا کسبوکار را هم مشخص و یکی از چهار ساختار مالکیت انحصاری، مشارکتی، سهامی یا تعاونی را انتخاب کنید
همچنین باید یک دفتر یا لوکیشن هم در کانادا داشته باشید که از آدرس آن برای ثبت شرکت استفاده کنید. برای شروع ثبت شرکت در کانادا، باید اول یک اسم برای کسبوکار خود انتخاب کنید. سپس باید اساسنامه شرکت خود را تدوین کنید که شامل مواردی مانند نام و ساختار شرکت، مدیران و سهام آنها، آدرس شرکت و غیره است.
با تدوین اساسنامه شرکت و ارائه آن، شرکت شما بهصورت رسمی ثبت میشود. بعد از ثبت شرکت، باید یک حساب بانکی هم ایجاد کنید و در سایت اداره مالیات کانادا هم پروفایل کاربری بسازید. پس از اتمام این مراحل، میتوانید برای دریافت ویزای کار کانادا مانند ویزاهای C11 یا ICT اقدام کنید و از طریق آنها وارد خاک کانادا شوید.
اکنون که با نحوه ثبت شرکت در کانادا و نکات مهم آن آشنا شدید و فرایند را میدانید، میتوانیم به سراغ مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت و هزینههای آن برویم.
مدارک لازم برای ثبت شرکت در کانادا
مدارک لازم برای ثبت شرکت در کانادا که حتماً باید داشته باشید، عبارتاند از:
اسناد هویتی مثل شناسنامه و پاسپورت |
گزارش NUANS در صورت استفاده از نام تجاری |
اساسنامه شرکت و مدارکی برای نام تجاری کسبوکار شما |
مدارکی جهت اثبات وجود و فعالیت شرکت شما در کشور مبدأ (در صورت ثبت شعبه جدید) |
ارائه طرح کسبوکار یا بیزینس پلن (اجباری نیست اما اگر بخواهید سرمایهگذار جذب کنید یا از کمکهای مالی بانکها بهرهمند شوید، باید آن را داشته باشید) |
هزینه ثبت شرکت در کانادا
شما باید مبلغی را بهعنوان اپلیکیشن فی یا هزینه بررسی درخواست به دولت کانادا پرداخت کنید. این مبلغ میتواند بهصورت فدرال یا استانی/منطقهای پرداخت شود که هزینههای آن را در ادامه میبینید. (مبالغ به دلار کانادا و برای سال 2024 هستند):
- ثبت شرکت بهصورت فدرال: 200 دلار برای درخواست آنلاین و 250 دلار برای درخواست کاغذی
- ثبت شرکت بهصورت استانی/منطقهای: برای هر استان متغیر و از 200 تا 378 دلار است. هزینه ثبت شرکت در هر استان را در جدول زیر میبینید.
- گزارش جستجوی نام از NUANS: گزارش جستجوی نام اجباری نیست اما اگر میخواهید شرکت خود را با نام موردنظر ثبت کنید، باید 15 تا 30 دلار را هم برای این گزارش پرداخت کنید.
علاوه بر موارد بالا، باید هزینههای افتتاح حساب بانکی در کانادا، دریافت ویزای IMP کانادا و همچنین سفر به کانادا را هم در نظر بگیرید.
هزینه های ثبت شرکت در کانادا به تفکیک استان | |
استان | هزینه لازم برای ثبت شرکت (دلار کانادا) |
آلبرتا | 265 |
مانیتوبا | 350 |
انتاریو | 300 |
بریتیش کلمبیا | 350 |
ساسکاچوان | 255 |
کبک | 378 |
نیوفاندلند | 300 |
یوکان | 300 |
جزیرهٔ پرنس ادوارد | 305 |
نیوبرانزویک | 310 |
نوناووت | 300 |
نوااسکوشیا | 200 |
قلمرو شمالغرب کانادا | 300 |
اخذ اقامت دائم از طریق ثبت شرکت در کانادا
ویزایی که شما از طریق ثبت شرکت دریافت میکنید، منجر به اقامت موقت شما در کانادا میشود اما چطور میتوانید این اقامت را به دائمی تبدیل کنید؟ شما به 3 روش میتوانید اقامت خود را به دائم تبدیل کنید:
1- شرکت در برنامه فدرال اسکیل ورکر:
با شرکت در برنامه فدرال اسکیل ورکر کانادا که یکی از 3 برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری است، میتوانید اقامت خود را بهراحتی تبدیل به دائمی کنید. این روش نیاز به مدرک زبان دارد و اگر سابق کار لازم را ندارد، میتوانید 1 سال بعد از مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت، نوع اقامت خود را تغییر دهید.
2- شرکت در برنامههای کارآفرینی استانی:
هر کدام از استانهای کانادا، دارای استریمها و برنامههای مهاجرتی مختلفی برای کارآفرینها و مالکان کسبوکار هستند. شما میتوانید برنامهای که بیشترین تطابق را با کسبوکار و حوزه کاری شما دارد، انتخاب و برای برنامه اقدام کنید تا بهاینترتیب، بتوانید اقامت موقت خود را به دائم تبدیل کنید.
3- دریافت ویزای استارتاپ کانادا:
علاوه بر دو روش بالا، میتوانید برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا هم اقدام کنید که روش سریعی برای گرفتن اقامت دائم کانادا است. در این روش میتوانید همسر یا خانواده خود را هم با خود به کانادا ببرید. البته برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا، باید کسبوکاری داشته باشید که برای شهروندان کانادا شغل ایجاد کند و درآمدزایی بالایی داشته باشد. همچنین ارائه بیزینس پلن در این روش لازم است و باید مدرک زبان داشته باشید. درصورتیکه بتوانید این شرایط را برای شرکت خود مهیا کنید، میتوانید برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا اقدام و اقامت خود را به دائم تبدیل کنید.
انواع روش های ثبت شرکت در کانادا
تا اینجا در مورد تمام موارد مرتبط با ثبت شرکت در کانادا صحبت کردیم و اکنون بهخوبی میدانید که این روش برای شما مناسب است یا خیر. اگر به این نتیجه رسیدید که شرایط لازم را دارید، احتمالاً به دنبال روش های ثبت شرکت در کانادا هستید و میخواهید مراحل آن را بدانید. شما به سه روش میتوانید شرکت خود را در کانادا ثبت کنید:
1- استفاده از سامانههای دولتی کانادا:
راحتترین و سریعترین راه برای ثبت شرکت در کانادا است اما چون نیاز به ثبتنام در سایتهای مختلف دارد، همه افراد نمیتوانند تمام مراحل را بهتنهایی انجام دهند.
2- استفاده از ارائهدهندگان خدمات:
منظور از ارائهدهندهها، شرکتها یا سایتهایی هستند که بهعنوان واسط بین کارآفرین یا مالک کسبوکار و دولت کانادا عمل میکنند. آنها اطلاعات لازم برای ثبت شرکت در کانادا را از شما میگیرند و فرایند ثبت را انجام میدهند.
3- استفاده از وکیل ثبت شرکت در کانادا:
مزیت بزرگی که این روش دارد، ارتباط مستقیم با وکیل است و علاوه بر اینکه میتوانید تمام سؤالهای خود را از او بپرسید، میتوانید راحتتر و بهتر مراحل و فرایند ثبت شرکت را پیگیری کنید. ما در هلدینگ رسام، در تمام مراحل ثبت شرکت در کانادا، کنار شما خواهیم بود و حتی بعد از ثبت شرکت هم شما را رها نمیکنیم. برای دریافت مشاوره و راهنمایی میتوانید شماره تماس خود را در این باکس وارد کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.
شما باید یکی از روشهای بالا را بر اساس شرایط خود انتخاب کنید. همچنین بهتر است با مراحل ثبت شرکت هم آشنا باشید تا بتوانید بهترین خروجی را از روشهای بالا بگیرید.
با کارشناسان ما تماس گرفته تا از شرایط مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت مطلع شوید
مراحل ثبت شرکت در کانادا
یکی از مهمترین چالشهای افرادی که قصد راهاندازی شرکت در کانادا را دارند، این است که نمیدانند مراحل ثبت شرکت در کانادا به چه ترتیب است. برای همین در ادامه به آموزش ثبت شرکت در کانادا پرداختیم و هر مرحله از ثبت شرکت را دقیق و با جزئیات زیاد توضیح دادیم. اگر بعد از خواندن محتوا، همچنان در مورد ثبت شرکت در کانادا سؤال داشتید، در بخش کامنتها از ما بپرسید تا به شما پاسخ دهیم.
مرحله اول: مشخص کنید که در کدام استان یا استانها میخواهید فعالیت کنید
در قدم اول باید مشخص کنید که شرکت را بهصورت فدرالی ثبت میکنید یا استانی/منطقهای؛ یعنی باید پیش از هر چیز، تعیین کنید که قصد فعالیت در کدام استان یا منطقه را دارید. شما به دو صورت میتوانید شرکت خود را ثبت کنید:
ثبت شرکت در کانادا بهصورت فدرالی
با ثبت شرکت در کانادا بهصورت فدرال یا کشوری، اجازه فعالیت در سراسر کانادا به شما داده میشود. در این مدل، هیچ محدودیت مکانی برای تعیین مکان شرکت و دفتر کاری شما وجود ندارد و هزینه کمتری هم برای ثبت شرکت دارد. مزیت دیگر ثبت شرکت در کانادا بهصورت فدرالی، محافظت از نام و برند تجاری شما در سراسر کانادا است و هیچ شخص یا سازمان دیگری اجازه بهکاربردن و سوءاستفاده از نام تجاری شما را نخواهد داشت. اما در مدل استانی/منطقهای، دولت فقط از نام و نشان شما در همان استان محافظت میکند.
ثبت شرکت در کانادا بهصورت استانی/منطقهای
این روش معمولاً توسط شرکتهای کوچک استفاده میشود و باید شعبه اصلی شرکت شما در همان استانی باشد که شرکت را در آن ثبت کردهاید. البته میتوانید فعالیت خود را به استانهای دیگر هم گسترش دهید. برخی از استانها، با هدف جذب بیشتر کارآفرینها، شرایط بهتری را فراهم کردهاند. برای مثال استان بریتیش کلمبیا یکی از بهترین استانها برای ثبت شرکت است و افراد زیاد برای ثبت شرکت در ونکوور که بزرگترین شهر بریتیش کلمبیا است، اقدام میکنند.
مرحله دوم: ساختار کسبوکار یا شرکت را تعیین کنید
در کانادا، شرکتها در یکی از 4 ساختار اصلی مالکیت انحصاری، مشارکتی، سهامی و تعاونی قرار میگیرند. هر کدام از این ساختارها، شرایط و قوانین مختص به خود را دارند و مهمترین تفاوت این شرکتها، در نوع مالکیت و نحوه مدیریت آنها است. در ادامه توضیحات هر یک را به همراه مزایا و معایب بیان میکنیم.
در این نوع از شرکتها، یک نفر مالک کل کسبوکار است و مدیریت تمام امور مربوط به شرکت را بر عهده میگیرد. تمام سود و زیانها کسبوکار هم تماماً برای شخص مالک محفوظ است. هزینه ثبت این شرکتها نسبت به ساختارهای دیگر بسیار کمتر است و بهترین گزینه برای ثبت کسبوکارهای کوچک است.
مزایای شرکتهایی با مالکیت انحصاری |
معایب شرکتهایی با مالکیت انحصاری |
ثبت آن سریع، آسان و کمهزینه است |
مالک، مسئولیت نامحدود زیانها و مشکلات شرکت را بر عهده دارد |
کنترل کامل شرکت در دست مالک است |
بعد از مرگ یا بازنشستهشدن مالک، کسبوکار از بین میرود |
تمام سود مستقیماً به مالک میرسد | امکان فروش سهام وجود ندارد |
شرکتهای مشارکتی باید حداقل دو نفر را بهعنوان مالک داشته باشند که شرکت را بهصورت مشارکتی کنترل و مدیریت کنند. در این ساختار، لازم است از ابتدا، درصد سهام و حق مالکیت هر کدام از شرکا مشخص شود. تمامی سود و زیانها و همچنین حق و حقوقهای قانونی شرکت، بین شرکا و برابر با سهم آنها از کسبوکار تقسیم میشود.
مزایای شرکتهای مشارکتی |
معایب شرکتهای مشارکتی |
همه شرکا در سود و زیان شرکت مسئول هستند و درصد ریسک برای هر مالک کمتر میشود | احتمال عدم سازش بین مالکان در امور مدیریتی وجود دارد که در این صورت، شرکت منحل میشود |
سود شرکت بر اساس درصد مالکیت هر شخص، تقسیم میشود | شرکا مسئولیت نامحدودی در برابر زیانها و مشکلات شرکت دارند |
چون تعداد مالکهای کسبوکار حداقل 2 نفر است، دسترسی به منابع و سرمایه بیشتر است | فرایندهای مالیاتی ممکن است پیچیده باشند |
شرکتهای سهامی در کانادا بهعنوان یک شخص حقوقی شناخته میشوند و کاملاً جدا از صاحبان کسبوکار هستند. یعنی مالکیت شرکتهای سهامی به شخص خاصی تعلق ندارد و مسئولیت سهامداران در چنین شرکتهایی به میزان سهامی که در اختیار دارند، محدود میشود. راهاندازی شرکتهای سهامی نسبت به شرکتهای انفرادی یا مشارکتی سختتر است اما این شرکتها مزایای دیگری هم مانند امکان فروش سهام، مسئولیت محدود و دسترسی راحتتر به سرمایه را دارند.
مزایای شرکت های سهامی | معایب شرکت های سهامی |
مسئولیت مالکان و سهامداران محدود است | ثبت شرکت سهامی ممکن است پیچیده، زمانبر و گران باشد |
سرمایه سهامداران در صورت ورشکستگی یا مشکلات مالی ایمن است | ممکن است ناچار به پرداخت مالیات مضاعف شوید و 2 بار مالیات پرداخت کنید (چون مالیات بر درآمد شرکت و مالیات بر سود سهام جداگانه حساب میشود) |
شرکتها با فروش سهام میتوانند منابع مالی موردنیاز را تأمین کنند | تشریفات قانونی مختلف و زیادی دارد |
در صورت مرگ و یا کنارهگیری شرکا یا سهامداران اصلی، شرکت به فعالیت خود ادامه میدهد | ساختار مدیریت این شرکتها معمولاً انعطافپذیری کمتری دارد |
سهامداران میتوانند از معافیتهای مالیاتی که توسط دولت کانادا برای این شرکتها ارائه شده، استفاده کنند |
شرکتهای تعاونی هم مانند شرکتهای سهامی، تحت مالیک افراد و سهامداران متعددی هستند. در این سازمانها اعضا بهصورت جمعی مالکیت و کنترل سازمان را بر عهده دارند و میتوانند در فرایند مدیریت آن نقش داشته باشند. در شرکتهای تعاونی، تصمیمات با مشارکت همه افراد گرفته میشوند؛ فارغ از اینکه میزان یا تعداد سهام هر فرد چقدر است. یعنی تمام سهامداران با هم برابر هستند و هیچکس بر دیگری برتری ندارد.
مزایای شرکتهای تعاونی | معایب شرکتهای تعاونی |
نظر همه سهامداران برای مدیریت و کنترل سازمان، فارغ از سهم مالکیت آنها، مهم است | نبود انگیزهها قوی مدیریت در چنین سازمانهایی میتواند باعث عدم نوآوری شود و تصمیمگیری را سخت کند |
ساختار دموکراتیک احساس تعهد بیشتری برای اعضا ایجاد میکند | راهاندازی و مدیریت سازمانهای تعاونی میتواند پیچیده و هزینهبر باشد، چون نیازمند سطح بالایی از مشارکت میان اعضا است |
امکان دریافت حمایت از طرف دولت را دارند | چون در این شرکتها، تمرکز بر روی ارائه یک خدمت است، کمتر به سودآوری توجه میشود |
میتوانند از برنامههای معافیت مالیاتی استفاده کنند | همه افراد به یک میزان سود دریافت میکنند حتی اگر مشارکت پایینی داشته باشند |
مرحله سوم: یک اسم برای شرکت انتخاب کنید
بعد از اینکه در مورد موقعیت و همچنین ساختار شرکت تصمیم گرفتید، اکنون باید یک نام یا اسم تجاری برای آن انتخاب کنید. تمام کسبوکارهای کانادا باید دارای نام باشند و اسمی که ثبت میکنید، باید شرایط زیر را داشته باشد تا مورد تأیید باشد:
- متمایز باشد
- منجر به گمراهی افکار عمومی نشود
- شامل کلمات و عبارتهای ممنوعه نباشد
- با نام شرکت یا کسبوکارهای دیگر و همچنین محصولات آنها اشتباه گرفته نشود
- نشاندهنده حمایت یا کنترل دولتی نباشد (یعنی نشان ندهد که این نام، دولتی یا تحت حمایت دولت است)
- بسته به نوع شرکت، دارای پسوند ضروری و موردنیاز باشد (برای مثال، اگر یک شرکت سهامی ثبت میکنید، باید از پسوند Cooperative, Co-operative, Co-op یا غیره استفاده کنید که نشاندهنده نوع شرکت شما باشد)
مرحله چهارم: برای اخذ شماره کسبوکار اقدام کنید
شماره کسبوکار (Business Number) که با نام BN هم شناخته میشود، یک شناسه منحصربهفرد 9 رقمی است که توسط آژانس درآمد کانادا (CRA) به کسبوکار شما اختصاص داده میشود. این شماره برای بیشتر کارهای شرکتی و همچنین امورت مرتبط با اداره مالیات لازم است و باید آن را داشته باشید.
مرحله پنجم: اساسنامه شرکت را تدوین و ثبت کنید
اساسنامه شرکت (Articles of Incorporation) یک سند قانونی است که با ارائه آن، شرکت خود را بهصورت رسمی در کانادا ثبت میکنید. این سند بهنوعی حکم «گواهی تولد» یک شرکت یا کسبوکار را دارد و شامل اساسیترین اطلاعات آن است. این اطلاعات بسته به سایز کسبوکار و نوع شرکت میتواند متفاوت باشد اما در بیشتر موارد، شامل موارد زیر است:
- نام شرکت (که میتواند بهصورت کلمهای یا عددی باشد)
- استانی که دفتر شرکت در آن قرار دارد + آدرس دفتر
- هدف شرکت از فعالیت و توضیحی کوتاه
- نوع سهام شرکت و حداکثر تعداد آنها
- تعداد مدیرها به همراه اسامی و آدرس (حداکثر 10 مدیر)
- قوانین یا محدودیتهای خاص دررابطهبا انتقال مالکیت
شما میتوانید کسبوکار و شرکت خود را بسته به شرایط، بهصورت فدرالی یا استانی/منطقهای ثبت کنید. این را هم در نظر داشته باشید که شرکتهایی با مالکیت انحصاری و شرکتهای مشارکتی (در سطح استانی)، نیازی به ارائه اساسنامه و ثبت آن ندارند.
مرحله ششم: یک حساب بانکی و پروفایل اداره مالیات برای شرکت ایجاد کنید
بعد از ثبت شرکت، بهتر است یک حساب بانکی هم برای انجام تراکنشهای مالی شرکت داشته باشید. بانکهای مختلفی در کانادا وجود دارند که خدمات متفاوتی ارائه میدهند و بهتر است بانکی را انتخاب کنید که با فعالیت کسبوکار یا صنعت شما هماهنگ است.
همچنین برای انجام فعالیتهای مالیاتی، باید در سایت آژانس درآمد کانادا (CRA) هم ثبتنام و در برنامههای مالیاتی شرکت کنید. برای مثال اگر میخواهید مالیات بر درآمد شرکت را محاسبه و پرداخت کنید، باید در برنامه مالیاتی Corporation Income Tax یا RC شرکت کنید. برنامههای مالیاتی در کانادا زیاد هستند و شما باید اول بررسی کنید به کدام برنامه مالیاتی نیاز دارید و سپس برای هر کدام از این برنامهها، یک حساب کاربری در سایت اداره مالیات کانادا بسازید.
مرحله هفتم: سایر مجوزها و لایسنسهای موردنیاز را تهیه کنید
برخی از کسبوکارها، باید بعد از ثبت شرکت یک سری مجوزها یا لایسنسهای مختلف را هم دریافت کنند. برای مثال، شرکتهای ساختمانی که پروژههای نوسازی یا ساختمانی را انجام میدهند، باید مجوزهای ساختمانی را از مقامات محلی و شهری دریافت کنند و اخذ پروانه بازرگانی پیمانکاری برای آنها الزامی است. اینکه شما چه مجوزها یا لایسنسهایی را نیاز دارید، به نوع شرکت، موقعیت جغرافیایی و صنعت شما بستگی دارد. برای پیداکردن مجوزهای لازم در صنعت خودتان، میتوانید از این لینک استفاده کنید.
مرحله هشتم: برای دریافت ویزای IMP کانادا اقدام کنید
در نهایت پس از تمام مراحل ثبت شرکت و دریافت مجوزهای کسبوکار یا شرکت، میتوانید برای دریافت ویزای IMP کانادا اقدام کنید. همانطور که پیشتر هم اشاره کردیم، شما میتوانید برای یکی از دو ویزای C11 و ICT کانادا که زیرمجموعه IMP هستند، اقدام کنید و اقامت موقت کانادا را دریافت کنید. دریافت این دو ویزا شرایط و مدارک موردنیاز خود را دارند که پیشنهاد میکنیم برای مطالعه بیشتر مقالات زیر را بخوانید:
- ویزای ICT کانادا
- ویزای C11 کانادا
در مورد ثبت شرکت در کانادا سؤال دیگری دارید؟
در این مقاله در مورد ثبت شرکت در کانادا صحبت کردیم و هر آنچه لازم بود را به شما گفتیم؛ از هزینه و شرایط لازم برای ثبت شرکت در کانادا تا مدارک مورد نیاز و مراحل ثبت شرکت. امیدواریم که این مقاله توانسته باشید جواب سؤالات شما را بدهد اما اگر هنوز سؤالی در مورد ثبت شرکت در کانادا دارید، در کامنتها از ما بپرسید تا در سریعترین زمان ممکن به شما پاسخ دهیم.