مزایا و معایب استارتاپ کانادا

بدون شک برای بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارند ویزای استارتاپ یک گزینه مناسب و دوست‌داشتنی به نظر می‌رسد. از آنجایی که این موضوع اقدامی حیاتی و سرنوشت‌ساز در زندگی مهاجرتی افراد به شمار می‌رود ضروری است که با جزئیات آن به صورت دقیق آگاه شویم. در این مقاله  کارشناسان هلدینگ مهاجرتی رسام به مزایا و معایب استارتاپ کانادا خواهند پرداخت. برای دریافت اطلاعات کامل تا انتها همراه ما باشد.

نام و نام خانوادگی *
این فیلد را پر کنید
شماره موبایل *
این فیلد را پر کنید
  1. هلدینگ رسام
  2. وبلاگ
  3. مزایا و معایب استارتاپ کانادا

ویزای استارت آپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا فرصتی مناسب برای افراد کارآفرین است که قصد مهاجرت به کانادا را دارند. کارآفرینان و یا کسانی که ایده‌ای مناسب را برای ایجاد یک کسب‌وکار نوین در ذهن دارند، می‌توانند از این موقعیت برای مهاجرت به کانادا و دریافت ویزا در این کشور استفاده کنند.

افرادی که توسط ویزای استارت آپ کانادا اقدام به مهاجرت می‌کنند باید تمام تلاش خود را در جهت نمایش یک کسب‌وکار نوین به اداره مهاجرتی کانادا به کار گیرند. ایده افراد در جهت دریافت این ویزا باید قابلیت ایجاد شغلی جدید را در کشور کانادا داشته باشد. از دیگر نکات این ویزای استارتاپی امکان ثبت آن در مقیاس جهانی برای افراد است. در واقع این موارد همان نکاتی هستند که می‌توانند در دسته مزایا و معایب استارتاپ کانادا، کنار یکدیگر قرار گیرد.

مزایای ویزای استارتاپ کانادا

مزایای ویزای استارتاپ کانادا

یکی از مواردی که افراد به آن دلیل از ویزای استارتاپ کانادا استقبال می‌کنند، سرعت نسبتا مناسب در دریافت اقامت دائم است.

دریافت ویزای استارتاپ کانادا به افراد اجازه می‌دهد تا خانواده خود را نیز در این پروسه به این کشور برده و اقامت کانادا را برای آن‌ها دریافت کنند. البته اضافه کردن هر عضو در این جریان نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتری دارد که از سوی دولت کانادا مشخص شده. اما به هر صورت می‌توان این موضوع را در دسته مزایا و معایب استارتاپ کانادا قرار داد، که مزیت آن شاخص پررنگ‌تری را دارد.

نکته بعدی مزایای ویزای استارتاپ کانادا امکان مهاجرت از طریق نمره آیلتس نسبتا مناسب آن است. نمره ایلتس برای استارتاپ کانادا حداقل از CLB 5 تعیین شده است.

مزایا ویزای استارتاپ کانادا

بیشتر بخوانید: روش ict کانادا

معایب ویزای استارتاپ کانادا

رویای مهاجرت به کانادا و زندگی در این کشور به قدری برای افراد هیجان‌انگیز است که ممکن است معایب ویزای استارتاپ کانادا را نبینند و یا به راحتی از کنار آن عبور کنند. از جمله مواردی است که در دسته معایب ویزای استارتاپ کانادا قرار می‌گیرد، بحث هزینه‌های مربوط به آن است. ویزای استارتاپ کانادا دارای هزینه‌های متعدد و نسبتا بالایی است.

از جمله آن‌ها می‌توان به هزینه وکالت، هزینه سهامی که پس از ثبت شعبه شرکت در کانادا باید بپردازید، اشاره کرد. میزان تمکن مالی برای اثبات به اداره مهاجرتی کانادا و هزینه 16 ماه اول برای زندگی در این کشور از دیگر هزینه‌های مهاجرت به کانادا از این طریق است.

سخت‌گیری اداره مهاجرت کانادا به دلیل ارسال درخواست‌های نامناسب از سوی ایرانیان از دیگر مواردی است که در معایب این ویزا قرار می‌گیرد. از جمله نکات دیگری که می‌توان آن را در دسته مزایا و معایب استارتاپ کانادا در کنار یکدیگر قرار داد همکاری با تیمی از افراد جدید و حرفه‌ای‌ست.

در بسیاری از موارد افراد می‌توانند با این افراد با چالش روبرو شوند و امکان پذیرش برخی از موارد را نداشته باشند. در کنار آن برای دسته‌ای دیگر این موقعیت موردی مناسب جهت برای همکاری با تیمی حرفه‌ای است.

معایب ویزای استارتاپ کانادا

مشکلات استارت آپ کانادا

در موارد زیادی مشکلات ویزای استارتاپ کانادا برای افراد باعث می‌شود آن‌ها از ادامه روند پروسه مهاجرت پشیمان شوند. از جمله مشکلات این ویزا امکان ریجکتی پرونده و یا افراد همراه با آن است. همانطور که گفته شد در ویزای استارتاپ کانادا امکان مهاجرت اعضای خانواده تا 5 نفر وجود دارد. اما این 5 نفر باید در لیست واجدین شرایط قرار بگیرند. متاسفانه در صورت رد شدن یک نفر از این 5 عضو تمامی افراد با یکدیگر از لیست خارج می‌شوند. بر همین اساس بسیار مهم است که دقت لازم را در انتخاب موقعیت و شرایط اعضا داشته باشید. این موضوع نیز از دیگر مشخصاتی است که در دسته مزایا و معایب استارتاپ کانادا به همراه هم قرار می‌گیرد.

کلاهبرداری استارتاپ کانادا

مزایا و معایب استارتاپ کانادا در کنار یکدیگر باعث شده افراد با حجم بالایی اقدام به مهاجرت به کانادا از این طریق کنند. اما همین موضوع باعث توجه سودجویان و کلاهبرداری از داوطلبین این ویزا شده است. از جمله موارد کلاهبرداری در این ویزا تقاضای پول از متقاضیان برای دریافت حمایت از شرکت‌های سرمایه‌گذار کانادایی است. شرکت‌های سرمایه‌گذار کانادایی دارای مقررات خاص خود برای سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها هستند و به هیچ‌وجه این اقدام را از کسی نمی‌پذیرند.

نکته بعدی در انواع کلاهبرداری استارتاپ کانادا فروش ایده به متقاضایان است. فروش ایده آن هم با قیمت نسبتا بالا توسط سودجویان توجه افراد بسیاری را به خود جلب می‌کند. این در حالی است که افراد باید توجه داشته باشند صرف داشتن یک ایده برای مهاجرت کافی نیست. بازاریابی و کار بر روی ایده از دیگر مواردی است که باید در این پروسه به آن توجه داشته باشیم.

کلاهبرداری از طریق قول برای تضمین صددرصدی در قبولی ویزا، حق‌الوکاله نسبتا پایین در این امر و حتی عدم نیاز به مدرک زبان از دیگر اقدامات سودجویان است.

همانطور که بررسی کردیم مزایا و معایب استارتاپ کانادا می‌تواند بسیار با یکدیگر درگیر و آمیخته باشند. تفکیک هر یک و توجه به آن به عنوان مزیت و یا یک عیب بسیار به موقعیت و طرز فکر شخص داوطلب بستگی دارد. اگر شما نیز قصد مهاجرت به کانادا را دارید پیشنهاد می‌کنیم به صورت دقیق مزایا و معایب استارتاپ کانادا را در نظر گرفته و سپس برای انجام آن اقدام کنید.

کلاهبرداری در استارتاپ کانادا

سخن پایانی

اگر قصد مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ و زندگی در این کشور را دارید بهتر است قبل از آن از جزئیات مزایا و معایب استارتاپ کانادا مطلع گردید. برای این کار لازم است تا راهنمایی های یک کارشناس مهاجرتی ساکن در کانادا مانند کارشناسان موسسه مهاجرتی هلدینگ رسام کمک بگیرید. برای ارتباط با مشاورین ما می توانید از طریق پیج اینستاگرام هلدینگ رسام اقدام کرده و یا از طریق شماره های موجود در سایت با ما تماس بگیرید.

به این مطلب امتیاز دهید.
[کل: 1 میانگین: 5]

تماس و مشاوره رایگان

فرم مشاوره رایگان مهاجرت

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

آخرین مقالات وبلاگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

× مشاوره آنلاین