ویزای مولتی کانادا

جهت سفر به کشور کانادا برای دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش های علمی و تجاری، بازدید از جاذبه های گردشگری، همراهی با تورهای کانادا و یا تحقیق به ویزای مولتی کانادا احتیاج دارید. مدارک به دولت کانادا داده می شود. مدارک شما به دقت بررسی و کنترل می شوند و برحسب شرایط خاص پرونده ممکن است مدارک بیشتری از شما خواسته شود. پس از ارائه مدارک، نامه انگشت نگاری در اختیار شما قرار داده می شود و شما تا یک ماه فرصت دارید به محل موردنظر مراجعه نمایید. انتخاب محل انگشت نگاری با شماست: از دبی، آنکارا و ایروان گرفته تا رم، پاریس و دوسلدورف. توجه نمایید که کانادا در حال حاضر نیازی به تعیین وقت سفارت ندارد و انگشت نگاری در هر روز و هر زمانی که شما بخواهید در این بازه یک ماهه قابل انجام است. مصاحبه ای هم در کار نیست و سوال خاصی از شما پرسیده نخواهد شد.

بعد از انجام انگشت نگاری باید منتظر جواب سفارت بود. ممکن است در همان روز اول، جواب نهایی اعلام شود و یا ممکن است تا چندین ماه طول بکشد. در این زمان هم شما تا یک ماه فرصت دارید تا گذرنامه را به سفارت تحویل دهید. با توجه به اینکه در حال حاضر ویزاها مطابق با اعتبار پاسپورت، تاریخ می خورد؛ توصیه میکنیم در صورتیکه گذرنامه اعتبار زیادی ندارد، آن را تعویض نمایید.

پروسه ارسال گذرنامه به سفارت و برگشت آن “پیکاپ” معمولا حدود یک الی دو هفته زمان می برد. پس از اینکه خیالتان از بابت صدور ویزا آسوده شد، می توانید بلیط خریداری کنید. از نظر زمانی محدودیتی برای سفر به کانادا نخواهید داشت و در هر سفر اجازه دارید تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشید.

مدارک مورد نیاز ویزا مولتی کانادا :

  • مدارک شناسایی و مدارک دارایی
    • پاسپورت جدید با حداقل یکسال اعتبار
    • پاسپورتهای قدیمی ( برای نشان دادن تاریخچه سفرها )
    • ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
    • ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.)
    • اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه، قرارداد پیش خرید و غیره
    • اجاره نامه در صورتی که تاریخ آن تمدید شده و اعتبارداشته باشد.
    • گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده و اگر سپرده ای دارید که در ماه سود ماهیانه دریافت می کنید لطفاً پرینت (ریز) حساب یا گواهی از بانک که در آن قید شود در ماه چقدر سود دریافت می کنید.
    • گردش حساب سه ماه و یا شش ماهه از حساب های جاری و کارکرددار متقاضی
    • ۲ قطعه عکس رنگی سایز ۴٫۵*۳٫۵ با زمینه روشن  که به تازگی گرفته شده باشد.
    • گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد
    • رزرو بلیط هواپیما رفت و برگشت به کانادا
    • رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.
  • مدارک کاری متقاضی
    • گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، حکم کارگزینی، فیش بازنشستگی، حکم بازنشستگی، پروانه کسب، پروانه بهره برداری، پروانه وکالت، پروانه مطب، کارت بازرگانی
  • مدارک شرکت ( اگر متقاضی دارای شرکت باشد )
  • اساسنامه شرکت
  • روزنامه رسمی شرکت ( آگهی تاسیس وآخرین آگهی تغییرات)
  • اظهار نامه ثبت شرکت
  • آخرین لیست بیمه شرکت، برگه پرداخت
  • پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه شرکت
  • آخرین برگه مالیاتی شرکت
  • در صورتی که متقاضی، خانم متاهل باشد علاوه بر مدارک خود، مدارک همسر هم نیاز است .
  • مدارک دعوت کننده
    • ۱. دعوتنامه با تاریخ و امضاء
      • حاوی اطلاعات مهماننام کامل، تاریخ تولد، آدرس و شماره تلفن فرد، نسبت شما با فرد دعوت شونده( مهمان)، هدف از سفر، مدت زمانی که فرد دعوت شونده ( مهمان) قصد دارد در کانادا اقامت داشته باشد، جزئیات مربوط به محل اقامت و هزینه های زندگی، تاریخ ترک کانادا از سوی مهمان
      • حاوی اطلاعات میزباننام کامل، تاریخ تولد، آدرس و شماره تلفن در کانادا، شغل، شهروند کانادا هستید یا دارای کارت اقامت دائم(PR) می باشید، تصویری از مدرکی که نشانگر وضعیت اقامت شما در کانادا می باشد، جزئیات مربوط به خانواده شما، شامل اسامی و تاریخ تولد همسر و وابستگان (ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد)، تعداد کل نفراتی که در منزل شما اقامت دارند(ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد)، درخواست سوپرویزا صرفا برای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان می باشد.
    • ۲. کپی کارت اقامت دعوت کننده
    • ۳. کپی اجاره نامه و یا سند ملکی منزل دعوت کننده
    • ۴. گواهی کاری دعوت کننده یا آخرین فیش حقوقی
    • ۵. گواهی حساب بانکی دعوت کننده
    • ۶. آخرین برگ پرداخت مالیاتی

توجه : لازم به ذکر است که بعد از ارسال مدارک به سفارت، به هیچ عنوان نمی توان مدرک دیگری را به پرونده خود اضافه نمایید مگردر مواردی که سفارت مدرکی را از شما بخواهد و همچنین بعد از تصمیم گیری درمورد پرونده شما مدارک از طرف سفارت به شما بازگردانده نخواهد شد.

دیدگاه خود را ارسال کنید...