اقامت یونان از راه خرید ملک

جهت اخذ اقامت یونان و ویزای طلایی یونان باید ارزش ملک خریداری شده حداقل 250 هزار یورو باشد.اجازه اقامت برای این افراد و خانواده متقاضی پنج ساله بوده و تا زمانی که ملک در مالکیت مالک اولیه باقی بماند اقامت  قابل تمدید خواهد بود. متقاضیان مهاجرت به کشور یونان می توانند سرمایه گذاری خود را در سه نوع مختلف در املاک یونان انجام دهند:

  • فرد می تواند در کشور یونان خرید ملک انجام دهد.
  • فرد می تواند انعقاد یک قرارداد مشارکت زمانی (Time sharing ) حداقل ده ساله انجام دهد.
  • فرد می تواند سرمایه گذاری خود را دریک قرارداداجاره نامه ده ساله ی اقامت در هتل یا یک اقامتگاه توریستی مبله انجام دهد.

کشور یونان اجازه اقامت پنج ساله به متقاضیان وابسته (اعضای خانواده ی صاحب ملک) می دهد. درصورت حفظ مالکیت ملک به مدت پنج سال، پس از آن متقاضی سرمایه گذار می تواند اجازه ی اقامت پنج ساله دیگر نیز دریافت کند.

  • فرد می تواند سرمایه گذاری خود را دریک قرارداداجاره نامه ده ساله ی اقامت در هتل یا یک اقامتگاه توریستی مبله انجام دهد.

مالکیت مشترک برای سرمایه گذاران در کشور یونان

مالکیت مشترک برای سرمایه گذاران در کشور یونان نیز مجاز می باشد. در صورتی که هر یک از افراد سرمایه گذار 50% سهام دارا باشند و میزان سرمایه گذاری برای هر یک از صاحبین سهم حداقل 250 هزار یورو باشد. در این مورد هر یک می توانند به صورت مجزا به همراه خانواده ی خود برای اخذ اقامت کشور یونان نیز اقدام کنند.

  • صاحبان ملک نیاز به سکونت در ملک خود را ندارند. سرمایه گذاران می توانند املاک خود را در کشور یونان اجاره داده و از این طریق درآمدزایی کنند.
  • دارنندگان اقامت کشور یونان دارای حق کار نمی باشند. این افراد می توانند در کشور یونان سهامدار شرکت و با تاسیس شرکت اجازه کار داشته باشند .

مزایای سرمایه گذاری در کشور یونان

  • با کاهش اخیر مالیات از 10% به 3% ،کشور یونان فرصتی منحصر به فرد برای انتقال اموال سرمایه گذاران نیز ایجاد کرده است.
  • قرارداد خرید می تواند در طول ده روز و دریافت اجازه اقامت کشور یونان در کمتر از یک ماه به پایان رسد. ( حدود سه هفته پس از ثبت مدارک)
  • خریداران می توانند ملک خود را در کشور یونان اجاره دهند و به کسب درآمد بپردازند .
  • دارندگان اقامت کشور یونان از مزایای آموزشی و بهداشتی مشابهی با شهروندان یونانی نیز برخوردارند.
  • دارندگان اقامت کشور یونان اجازه ی سفر به تمامی کشورهای عضو شنگن بدون نیاز به اخذ ویزا را دارند.
  • دارندگان اقامت کشور یونان می توانند مطابق با قانون، شهروندی دولت یونان را نیز دارا باشند .

درخواست کنندگان اقامت دولت یونان می توانند تنها یک بار به کشور یونان وارد شوندو اقامت خود را دریافت نمایند.(نیاز به ماندن در کشور یونان نمی باشد)

راه های دست یابی به اقامت کشور یونان

برای دست یابی به اجازه ی دریافت اقامت کشور یونان مراحل ذیل وجود دارد:

  • فرد متقاضی ملک مورد نظر خود را در کشور یونان انتخاب کرده و توافق نامه را امضا کند .
  • پس از آن شخص متقاضی تفاهم نامه ای را با شرکت ما که در آن تمامی خدمات حقوقی و هزینه ها و مراحل تکمیل رویه (خرید ملک و دریافت اقامت ) به طور کامل شرح داده شده است امضا خواهد کرد، در همان تاریخ وکالت نامه ای در دفتر اسناد رسمی بابت اجازه ی انجام امور مربوطه (خرید ملک و دریافت اقامت ) به شرکت رسام خواهد داد.
  • امضای قرارداد خرید ملک، پرداخت هزینه ی قرارداد، ثبت ملک خریداری شده به نام مالک و دریافت گواهی تاییدیه ثبت خرید ملک، همه در پنج روز انجام خواهد شد. پس از آن خریدار مالک قطعی محسوب خواهد شد.
پس از اتمام مراحل خرید ملک، جهت اخذ اقامت، به مدارک ذیل نیاز می باشد:
  1. ویزای معتبر صادر شده توسط دولت یونان
  2. کپی از قرارداد خرید ملک در یونان و گواهی ثبت املاک
  3. بیمه ی پزشکی با طول مدت اعتبار حداقل یک سال
  4. ارائه ی سند ازدواج ترجمه شده به زبان انگلیسی و یا یونانی. سند ارائه شده میبایست توسط یک دفتر اسناد رسمی و دولت یونان تایید شده باشند
  5. ارائه ی کارت شناسایی ترجمه شده به زبان انگلیسی و یا یونانی ، تایید شده توسط یک دفتر اسناد رسمی و دولت یونان
  6. چهار قطعه عکس از هر متقاضی دریافت اقامت کشور یونان

متقاضیان (اصلی و وابسته) کافیست فقط یک بار به کشور یونان وارد شوند و پس از آن شرکت رسام با وکالت رسمی دریافت شده از متقاضی (شخص متقاضی می تواند وکالت خود را در کشور خود و یا دولت یونان به ثبت رساند) تمامی مراحل را انجام خواهد داد.دریافت اقامت شما در کوتاه ترین زمان ممکن (حداکثر شش ماه) توسط وکلای خبره ی ما انجام خواهد شد.

روش و مدارک لازم جهت اخذ اقامت و صدور ویزای کشور یونان

  • مرحله ی اول: دریافت حق اخذ ویزای نوع D توسط کنسولگری دولت یونان

فرد متقاضی می بایست تمامی مدارک خود را در کنسولگری کشوریونان، کشور خود و یا کشور دیگری که به طور قانونی درآن زندگی می کند ارائه دهند.  این شرایط نیز شامل انجام مصاحبه هم می شود. ویزای اعطایی نیز حداکثر به مدت یک سال اعتبار دارد.

مدارک و اسناد کلی مورد نیاز:
  1. فرم درخواست برای اخذ اقامت طولانی مدت همراه با عکس رنگی متقاضی
  2. دارا بودن پاسپورت با حداقل مدت اعتبار سه ماه و دو صفحه ی خالی. پاسپورت می بایست در ده سال اخیر صادر شده باشد
  3. دارا بودن کپی سوابق کیفری صادر شده توسط مقامات خارجی. در صورتی که فرد متقاضی دادگاه کیفری داشته باشد، صرف نظر از مجازات شدن می بایست بیانیه ای را مبنی برتوضیح ارتباط شخص متقاضی با جرم محکوم شده توسط سازمان کنسولگری کشور یونان داشته باشد که در آن تمامی پارامترهای ضروری نظیر شدت جرم و تکرر جرم و یا جرایم فرد توضیح داده شود
  4. دارا بودن گواهی سلامت مورد تایید سازمان بهداشت جهانی و داده های بین المللی, از شرح سلامت عمومی و یا خصوصی بدن فرد متقاضی دریافت اقامت کشور یونان که نشان دهد فرد از سلامت کامل برخوردار می باشد
  5. دارا بودن بیمه ی سفر به مدت اعتبار یک سال، در صورت نیاز به بازگشت به کشور خود برای انجام امورپزشکی، مراقبت های ویژه و اورژانس

ویزای شهروندی کشور یونان برای افرادی که مصاحبه انجام داده اند تا زمانی که مدارک ذیل را ارائه ندهند نیز تعلق نمی گیرد.

ارائه ی گواهی اثبات روابط خانوادگی صادر شده توسط مقامات محلی. (گواهی می بایست اخیرا صادر شده باشد).

  • مرحله ی دوم: دریافت اجازه ی اقامت پنج ساله کشور یونان

پس از ورود به یونان با ویزای ملی، پیش از انقضای ویزای دولت یونان، فرد متقاضی می  بایست سریعا برنامه های کاربری و مدارک لازم خود را نیز جهت اخذ اقامت کشور یونان توسط وکلای ما به مراجع مربوطه ی دولت یونان تحویل دهد.

دیدگاه خود را ارسال کنید...