اقامت مجارستان از راه ثبت شرکت

ثبت شرکت در مجارستان یکی از بهترین راه های اخذ اقامت مجارستان و مهاجرت و اخذ تابعیت در کل اروپا  می باشد. از مزیت های ثبت شرکت در مجارستان این است که  که فرد با پرداخت مالیات کم می تواند آزادانه در کشورهای حوزه شنگن رفت و آمد نماید و اقامت دائم برای خود و خانواده اش را دریافت نماید.

مزایای ثبت شرکت در مجارستان

  • مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محلی)
  • دسترسی به بازار کل اروپا
  • واردات / صادرات
  • دسترسی به تمام اروپا برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
  • امکان درخواست اقامت دائم پس از ۳ سال
  • امکان درخواست پاسپورت ۵ سال بعد از اخذ اقامت دائم
  • امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
  • اجازه اقامت شنگن (برای تمام اعضای خانواده)
  • اجازه کار و تجارت به عنوان مدیرعامل شرکت و کارفرما
  • افتتاح حساب شرکتی و شخصی
  • مبادلات بانکی آن لاین، کارتهای اعتباری، تسهیلات و خطوط اعتباری
  • استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
  • قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا
  • مالیات بر درآمد شرکت ده درصد
  • انجام کلیه مراحل طی ۶ ماه
  • هزینه های پائین راهبری و اداره شرکت

ویژگی های ثبت شرکت در مجارستان

  • مدیران می توانند برای ثبت شرکت در مجارستان از هر ملیتی باشند.
  • فقط یک مدیر کافی است.
  • صورت جلسه های هیئت مدیره میتوانند در مجارستان نباشند.
  • مدیر می تواند یک شخص حقوقی یا یک شخص حقیقی باشد.
  • برای مدیر عامل و خانواده ایشان اجازه اقامت یکساله صادر می گردد. این اقامت به صورت کارت بیومتریک بوده و سالانه قابل تمدید است.
  • سهامداران می توانند برای ثبت شرکت در مجارستان از هر ملیتی باشند.
  • تعدد سهامداران سقف ندارد.
  • سهامداران می توانند شخص حقیقی یا حقوقی باشند.
  • برای سهامداران و خانواده هایشان اجازه اقامت یکساله صادر می گردد. این اقامت به صورت کارت بیومتریک بوده و سالانه قابل تمدید است.

مواردی که در اساسنامه ذکر می شوند

  • نام شرکت
  • محل فعالیت شرکت
  • نام تمامی اعضای شرکت به همراه آدرس آنها
  • مقدار سرمایه اولیه
  • موضوع فعالیت شرکت
  • مدت زمان فعالیت شرکت (چنانچه مایل به ثبت شرکتی با مدت زمان محدود باشید)

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در مجارستان

  • کارت ملی – ترجمه رسمی به زبان انگلیسی
  • شناسنامه – ترجمه رسمی به زبان انگلیسی
  • سند ازدواج (برای متاهلین)
  • سند ملکی به نام متقاضی ترجمه رسمی به زبان انگلیسی
  • پنج قطعه عکس
  • پاسپورت با حداقل اعتبار دوساله.
  • پاسپورت قبلی- برای بررسی نیاز می باشد.
  • آدرس محل سکونت و شماره تلفن های تماس
  • پرینت انگلیسی حساب بانکی با موجودی و گردش حساب 3 ماه آخر.
  • گواهی عدم سو پیشینه
  • تمام مدارک فوق می بایست ترجمه رسمی و به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه برسند.

دیدگاه خود را ارسال کنید...